O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Odporucte realizatora
Ahoj, aktuálne je bazén v stave vymurovany, čaká sa na osietkovanie. Poraďte prosím z vlastných skú…
kreola
Pred 7 rokmi
3
Mineralna vlna alebo polystyren?
Je v tom vlastne nejaký rozdiel okrem ceny?
ytongsk
Pred 7 rokmi
1
2
42
Ohyb trubiek/podlahovka
Ahojte, prosim iba prakticke skusenosti ohladom ohybu trubiek do podlahovky : Polybutylen PEXa P…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
14
Vlastníctvo pozemku
Dobrý deň chcem sa spýtať . Pred 11 rokmi som kúpila dom s tým že má aj záhradku aj predchádzajúci …
miroslavzbj
Pred 7 rokmi
20
Krytina KM Beta. Aké máte skúsenosti?
MAte s nou niekto skusenosti? Cena je priazniva, vyzera celkom pekne. Ako sa s ou pracuje??? Preco …
stavebnerezivo
Pred 7 rokmi
1
2
34
Strecha-šaľa a okolie /NR, GA/
ahojte, poraďte mi prosim šikovných strechárov SA, GA a NR. vďaka
stavebnerezivo
Pred 7 rokmi
4
Roxor prechádzajúci cez hydroizoláciu
Je možné takto vôbec riešiť roxor v zakladovych pásoch?, Roxor ide zo zakladoveho pásu cez 3 rad…
shotocan
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
65
Poradte. Soundbar ci domace kino.
Ahojte poprosim skusenosti s tym barom. Komkretne som zmyslal o vyssej rade okolo 700€. Len potre…
megdesign
Pred 7 rokmi
1
2
43
sponzor fóra
Zateplenie stropu - dať parozábranu?
Dobry den. Ako novacik mam otazku ohladne vhodnej skladby izolacie/vrstiev stropu pri rekonstruk…
eagleowl
Pred 7 rokmi
1
2
32
Ako ochrániť pieskovisko a podklad na detskom ihrisku?
Zdravim mam otazku ideme na ulici stavat detske ihrisko cca 7x7m a ako podklad dame strk4/5 ako ho …
filipus
Pred 7 rokmi
16
Mate farebne kocky v dlazbe farebne iba hore, akoby natrete a cela je siva? je to dobre?
Ja som na internete nasla len celo farebne, ale ze vraj aj oni su po prepileni vnutri sive? Je to t…
gashtaan
Pred 7 rokmi
3
Dochádzanie za prácou do Viedne z Bratislavy
Ahojte, potrebovala by som poradit ohladom vhodnej lokality na byvanie pre dochadzanie za pracou…
danielajur
Pred 7 rokmi
11
Ako zistit kto je majitel bytu alebo kto ho predava?
Dobry den, dnes som bola na obhliadke bytu v zrekonstruovanej budove v Bratislave a realitacka …
tomas43
Pred 7 rokmi
4
Zásuvky na diaľkové ovládanie s prepetovou ochranou
Ahojte, existuje niečo také? Mam doma klasické na ovládanie. Avšak potrebujem aj s prepetovou ochra…
sgi320
Pred 7 rokmi
6
Pivnica pod terasou
Cavte strechaci. Chcel by som si pod terasov postavit pivnicu a bol by som vdacny keby my niekto kt…
bodecka321
Pred 7 rokmi
6
Chatky - Liptovska Mara - okolie , Liptovsky Trnovec
Dobry den Vam prajem vsetkych. Chcel by som informovat, ci nema niekto skusenosti s chatkami v L…
idudor
Pred 7 rokmi
1
Dobre a lacne stavebniny Nitra a okolie
Dobry den, vedeli by ste mi poradit dobre stavebniny (tehly, tvarnice atd....) v okoli Nitry? Tak …
hoblinka13
Pred 7 rokmi
5
Viete poradit firmu, alebo majstrov na ralizaciu fasady v Parndorfe?
Potrebujem niekoho na natiahnutie fasady - uz je zateplene, aj natiahnute lepidlo. Partia, ktora mi…
fotografmiro
Pred 7 rokmi
1
Omietky Kosice
Dobry den,vedeli by ste mi prosim poradit spolahlivu firmu/sukromnika na spravenie omietok v KE?dak…
sutambe
Pred 7 rokmi
3
PARADYZ SABRO SILON mate niekto?
Nema niekto tymto obkladom oblozenu kupelnu? Zaujimama konkretne verde verzia. Ste s nim spokojni? …
fiorka
Pred 7 rokmi
1
Co robit ked zaklady na dom maju rozdiel 6cm jedna strana oproti druhej?Ako vyrovnat?
Co robit ked zaklady na dom maju rozdiel 6cm jedna strana oproti druhej?Ako vyrovnat?
vrajmantak
Pred 7 rokmi
7
Projekt tradičného domu
Ahojte, prosím čo by ste pripomienkovali tomuto projektu? Ide o tradičný štýl domu, s drevenými str…
mirunkad
Pred 7 rokmi
6
Ako spevnit stlpiky na pletivo.
Mam kupene pozinkovane stlpiky na pletivo priemer 48. Ked uz ich mam tak ich pouzijem, no chcem ich…
milos35
Pred 7 rokmi
1
2
34
Prípojka vody a kanalizácie na pozemok
Dobrý deň. Potreboval by som pomôcť a poradiť ohladne prípojky vody a kanalizácie na pozemok a k t…
imo17
Pred 7 rokmi
3
Elektrina, plyn, voda a kanalizacie v jednom vykope?
Zdravim, potrebujem doviest do domu vsetky inzinierske siete, zatial su privedene na kraj pozemku, …
gkrivanek
Pred 7 rokmi
8
Dodavatel betonoveho bazena s hrubostennou foliou
Chceme si postavit v zahrade murovany foliovany bazen. Hladame serioznu firmu, ktora by nam dodala …
babyjane
Pred 7 rokmi
1
Poprosím o radu s podlahou v starom dome
Jedná sa o starý kamenný dom, kde sa prerába jedna z ďalších miestností. Na podlahe bola dosková po…
neprd
Pred 7 rokmi
10
Zateplenie deky po celej ploche
Caute, uz to tu isto bolo a videl som aj nejaké foto ale nech to má človek v celku a možno sa člove…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Sfarbenie laminatovej podlahy
Stretol sa tu prosím niekto s týmto problémom...mame položenú úplne novú podlahu - laminátová, zn. …
eduardgein
Pred 7 rokmi
19
Odhad ceny bytu, ktorý zakladáme banke-Čadca
Neviete kde by som zohnala odhadcu na byt? Banka požaduje k hypotéke vyjadrenie od súdneho znalca. …
frenkiss
Pred 7 rokmi
11
1
2
…
1686
1687
1688
1689
1690
…