O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Čistenie podzemnej nádrže na dažďovú vodu
Ahojte, na záhrade mam zakopanú podzemnú nádrž na dažďovú vodu (3 kubíky). Chcem sa spýtať tých,…
zita19
Pred 7 rokmi
10
Zrubový obklad
Dobrý deň priatelia. Vie mi niekto z vás poradiť alebo vie o partii majstroch na montáž zrubového o…
zavlahar
Pred 7 rokmi
1
Zbúranie steny- použiť podpery?
Dobrý deň, kúpili sme dom stavaný v r.1913, celý stojí, je zachovalý, strecha taktiež, nenamoknutý …
zita19
Pred 7 rokmi
8
Vodné stocné popletky
Ahojte! Mám problém nasledovny: byvame vo stvordome, kazdy ma svoj vlastny merac, vonku jé fakturac…
ruren
Pred 7 rokmi
14
Refinancovanie hypo
Refinancovali sme hypoteku do postovej banky ale vobec nie sme spokojni, kedy najskor mozme odist …
yasna
Pred 7 rokmi
9
Obklad kupelne - cena
Dobry den vospolok, chcela som sa spytat na nazor/skusenosti ceny prerabky kupelne. Mame kuplenu 18…
zafirr
Pred 7 rokmi
8
Vŕtaná studňa 115 alebo 125?
Ahojte, mám kontakty na dve firmy / živnostníkov ,ktorí vŕtajú studne. Jeden vŕta za 45€ / m - v…
sgi320
Pred 7 rokmi
25
Uloženie vaty stropu
Dobrý deň mám dilemu aku možnosť mám dať ide tam 40cm vaty do stropu krov je klasik sedlová strecha…
dodok
Pred 7 rokmi
18
sponzor fóra
Čím vyspraviť priestor medzi múrom a oknami?
Ahojte, osadili mi nové plastové okná a keďže tam boli pôvodne špalety, tak z vnútornej strany mi …
dodok
Pred 7 rokmi
8
Bungalov euroline 1379
Ahojte vyberáme projekt a favorit zatiaľ je http://www.eurolineslovakia.sk/sk/projekty/rodinne-domy…
ewula192
Pred 7 rokmi
9
Promiprojekt Laguna 40 - rozpočet
Ahojte ak niekto staval tento bungalov, resp. ma skustenosti , zaujimala by ma orientačna odhado…
cincilak
Pred 7 rokmi
2
Bývate niekto v mobilnom dome?
Ahojte zaujímalo by ma či niekto bývate v mobilnom dome...či ste k tomu potrebovali stavebné povole…
danielitika
Pred 7 rokmi
15
Kuchyna 3 x 3 m
máte niekto kuchyňu rozmerov 3 x 3 m ? či je moc malá alebo postačuje?
kamilka22381
Pred 7 rokmi
9
Krbove kachle teplovodne + varna platna
Zaujali nas krbove kachle teplovodne s varnou platnou, mate s nimi niekto skusenost? https://www.pe…
jojohela
Pred 7 rokmi
1
Krbove kachle teplovodne s varnou platnou
Zaujali nas krbove kachle teplovodne s varnou platnou, mate s nimi skusenosti? https://www.pece-kr…
jojohela
Pred 7 rokmi
1
Oslava v byte - susedom vadí hluk, aj keď nie sme hluční
Dobrý deň Kúpila som si byt v staršej, prerobenej bytovke. Väčšinou som v práci alebo sa doma venu…
kikuleenka
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
61
Kozene stolicky Boconcept
Dobry den,mate prosim niekto skusenost s kozenymi stolickami od Boconcept? Bud Zarra alebo Adelaide…
kristi25
Pred 7 rokmi
1
Male zadverie a ziadna chodba
Ako by ste riesili male zadverie s rozmermi 2,1x2,5m?vid foto..dakujěm za tipy☺️
danielitika
Pred 7 rokmi
9
Praskliny na betonovom plote
Ahojte, mam montovany betonovy plot a na niektorych stlpikoch sa mi objavili v spodnej casti jemne …
tomek108
Pred 7 rokmi
1
Pliesen na podlahe
Po cca 3 tyzdnoch od vyliatia sa mi objavili cierne flaky na anhydride... Co s tym?
martin107
Pred 7 rokmi
17
Zasklenie s najmenším stĺpikom
Viete prosím poradiť ktorý systém zasklenia má čo najmenší stĺpik? Chcem oddeliť obývaciu časť a lo…
bezramovezasklenie
Pred 7 rokmi
1
Vyjadrenie SPP distribucia k stavebnemu konaniu
Zdravim, viete mi niekto povedat ci plynari vydaju vyjadrenie k projektu plynarenskej stavby, t.j. …
klara321
Pred 7 rokmi
12
PERONDA obklad kúpeľňa
Dobrý deň, chcem sa opýtať, či by nám niekto nevedel poradiť s farebným prevedením obkladu Peronda…
18bealen
Pred 7 rokmi
1
Zapojenie Lan kabla
Dobry den potrebujem pomoct zo zapojenim tohto kabla do legrand zasuvky.. Vobec neviem ktory kabel…
sgi320
Pred 7 rokmi
6
Káble v horľavej stene
Mám drevostavbu s horľavými stenami s konopnou tepelnou izoláciou. V budúcnosti plánujem ostrovn…
stavepeter
Pred 7 rokmi
8
Flaky po zateceni na sadrokartone
Prosim poradte ako ucinne prekryjem flaky po zateceni vodou na sadrokartonovom obklade? Iba nafarbi…
lukas36
Pred 7 rokmi
4
Prístupová cesta - projekt
Zdravím vedel by mi niekto urobiť nejaký jednoduchý projekt, skicu, pripadne nejakú vizulaciu na o…
dracik333
Pred 7 rokmi
1
SDK kastlík
Potřebuji v koupelně skrýt odvětrání kanalizace. Udělal bych kastlík z SDK, kdy bych na stěny a pod…
lukas36
Pred 7 rokmi
3
Rim free WC_WC bez splachovacieho okruhy
dobrý den. mate niekto skusenosti s WC bez splachovacieho okruhu? odporúcate to? dakujem
sakalik
Pred 7 rokmi
5
Kde kúpiť dobrú posteľ?
mame postel z ikea, bola kupovana na rychlo, vydrzala sice 6 rokov, ale strasne vrzga... chcem kupi…
manilla
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
88
1
2
…
1684
1685