Kde kúpiť dobrú posteľ?

Profilova fotka
mame postel z ikea, bola kupovana na rychlo, vydrzala sice 6 rokov, ale strasne vrzga... chcem kupit novu postel (180 x 200) + postel pre dieta (90 x 200), ale kde??? mate nejake skusenosti? nechcem ziadny polsky nabytok, ani lacny taliansky, ale zas chcem investovat rozumnu cenu :-D 5000€ do postele dat nechcem :-D dakujem za rady, tipy, napady ;-)
Odpovedať
my mame novu, je z masivu, uzasne lahko sa sklada a zatial sme spokojni, aj cena bola dobra... kukni styler
Odpovedať
ahoj tilly, ja riešim podobny problem, hladam a nic nenachadzam. Ale 8.3.zacina vystava v NR, tak verim, ze tam nieco najdem. Ak ani tam nie, MALM to nakoniec isti:-D
Odpovedať
Profilova fotka
@tilly ja by som nevidela tak problem vo vybere postele, teda ramu ako takeho, ale skor vyber kvalitneho rostu a matracu..my mame postel z Albera, (teraz najdes na segum.sk) , a k tomu rosty a matrace taktisto zo segum, dokopy vsetko okolo 1300 eur a nemozem sa stazovat.. urcite by som nekupovala ziadne valandy a podobne vymysly ani pre dieta. Planujeme ist kupovat postele do hostovskej a bud to bude Ikea alebo Kika, hoci z tej Kiky nemam az taky dobry pocit, kedze uz mam zlu skusenost s polskym nabytkom odtial. Tiez pozeram na MALM z Ikea.
Odpovedať
hocijaka drevena sa casom zosusi a rozvrzga. U kovanej zase problem nie je, akurat je to taky rustikalny styl. U posteli z lamina neviem ako to chodi. Poznam len tie socialisticke a tie vrzgali.
Odpovedať
no my sme tiez kupovali v Albere a zatial sme spokojný. Cena bola prijatelna postel + rosty 900 EUR, matrace sme kupovali v Kike.
Odpovedať
my sme pre maleho cerstvo pred par mesiacmi vyberali postel do detskej a vyhral domestav...neskutocne variabilny, krasne drevo, moznost ulozaku alebo vytahovacej pristelky, nadstavby alebo dostavby poschodovej postele, milion moznych doplnkov..je krasna, sme velmi spokojni x-) x-) x-) http://www.domestav.sk/sk/katalog/dom...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
..v polsku
Odpovedať
jednoznacne IKEA
Odpovedať
No neviem ci v Ikea, tam kupis postel ale neviem ci dobru ...
Odpovedať
V Ikae je vyber dobry tiez sme tam kupili na rychlo - ale vrzga od nova a to hlavne tie diely ktore uz boli poskladane vo vyrobni takze moc sa s tym spravit neda
Odpovedať
Profilova fotka
ved uz prestante s tou ikeou ... detsku postel by som kupovala od vyrobcu Gazel - ceska firma, mne sa konkretne paci thomas /cca 200 eur/ a sendy /cca 140 eur/, alebo uz v spominanom domestave a manzelsku asi v javorine, alebo v sosna nabytku. ceny javorina cca 1000 - 1500 eur, ale to uz su fakt krasne postele
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
co sa tyka kvalitnej manzelskej postele doporucujem asi firmu ArteM. Je to nemecky vyrobca nabytku. Da sa objednat v predajnach ASKO alebo v predajni INTERBYT v BA a KE. Alebo vyrobcu we-tec. /www.we-tec.sk/ Len nerobte tu chybu ako mnoho ludi, ze si kupi drahsiu postel a lacny matrac. Kvalitu spanku zarucuje hlavne spravny matrac. Rozhodne by som doporucila skor penovy matrac ako pruzinovy. Matrac musi byt minimalne 17cm na vysku. Vyber je uz na vas. V kazdej predajni vam poradia. Ale pocitajte s cenou matraca cca 150 eur za kus (90x200). Pracovala som v rôznych nabytkoch a tak mam zopar skusenosti. Neclenila by som kvalitu nabytku podla krajiny vyroby. Aj poliaci maju kvalitny nabytok. Len k nam sa dostávaju predovsetkym menej kvalitne lebo su velmi lacne. A je doba ked ludia chcu kvalitne a lacne. No tato kombinacia je nemozna. Drzim palce pri vybere tej správnej. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skus si pozriet topsedacky.sk, firma je VIP Design, podla mna tam maju nenormalne pekne postele, aj sedacky a vyrobia ti na mieru presne taku, aku si vyberies. Pri kazdej maju velkosti, takze nie je problem, ak chces napr. 200x200 :-) My uvazujeme, ze do noveho domu si vyberieme sedacky aj postel od nich, boli sme to pozriet nazivo a vyzera to este lepsie, ako na obrazku.
Odpovedať
My sme postel zhanali asi pol roka, lebo sme mali dost konkretne naroky: postel s uloznym priestorom, bez zadneho cela, 160x200, s lomenym prednym celom. Nakoniec sme nasli v Kosiciach, nabytok Kollarova, postel sa vola Nova. Personal bol velmi dobre odborne vyskoleny a vedel dobre vysvetlit a poradit.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som velmi spokojna s manzelskou postelou od Fima Mobel, konkretne Marathon :-) rodicia maju takisto postel od tejto firmy (uz 12 rokov) a takisto spokojnost... matrace mame Materasso Sultan Hydrolatex plus :-)
Odpovedať
domestav, gazel...a ideme na vystavu NR nabytku na obkuk manzelska jelinek..6rokov, super...masiv uno nuno...rost pevny ...matrac- "polohovatelny" rost... tiez ideme na leto riesit izbu 3x3,5m dvom detom
Odpovedať
najlepsia postel je z borovice nebude vrzgat za to rucim borovica nije je az taka draha ktomu sikovny stolar a dobry madrac
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
postel zo smreku? áno-nie?
Odpovedať
Ja mam Malm z Ikei, je super, uz 8 rokov, ako nova...A je jednoducha, hranata, moj styl. Ale az bude velka a bohata, tak si kupim alebo necham vyrobit z duboveho masivu...: napr.z Javoriny: http://www.javorina.sk/index.php?lng=...
Odpovedať
Ak môžem odporúčať,tak dobré akcie sú aj na www.nábytok Pohly.sk.Nedávno som si od nich zakúpila posteľ v kombinácií drevo-kov konkrétne Vanessa 2 + laťkový rošt zdarma a cena ma naozaj milo prekvapila.Dokonca dovoz zdarma.Všetko prebehlo profesionálne bez problémov .V piatok som si objednala tovar a v pondelok už posteľ bola doma.U mňa rozhodlo najmä to že sa jedná o Slovenský výrobok,kvalitnú konštrukciu,masívne nohy,jednoduchú montáž a výbornú cenu 155 eur.Takže nie je o čom.Môžem len vrelo odporúčať.
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne IKEA. my mame model ASPELUND. ale ked to raz financie dovolia, vymenime za "zlate slovenske stolarske rucicky" a dame si vyrobit na mieru z masivu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kupili v decodome postel 180 x 200 z masivu a sme velmi spokojni :-)
Odpovedať
Keď budem vyberať nabudúce posteľ, tak jednu z týchto: http://www.styler.sk/index.php?strank.... Videla som ich naživo, vyzerajú nenormálne pevne, stabilne, krásne prepracované.
Odpovedať
Domestav môžem tiež doporučiť aj pre dieťa aj pre dospelých. Majú super výber . A od Styler mám manželskú doma asi mesiac, zatiaľ som spokojná moc.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?