O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kde kúpiť dobrú posteľ?
mame postel z ikea, bola kupovana na rychlo, vydrzala sice 6 rokov, ale strasne vrzga... chcem kupi…
manilla
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
88
Pár otázek k SDK
Chystám se na SDK podhledy. Zjistil jsem, že jednoduchý rošt je možný, ale prakticky realizovatelný…
kejsix
Pred 7 rokmi
7
Cenová ponuka na sklenenú zástenu
Ahojte, prosím Vás, kto mi urobí cenovú ponuku na sklenenú zástenu do kuchyne okolie Lučenec - Bans…
jaruska007
Pred 7 rokmi
15
Môžu vchádzať muchy do RD komínom?
Prosím, Vás, viete niekto poradiť? Už som nešťastná z múch. V lete varím dolu a s hrôzou som zistil…
dusan72
Pred 7 rokmi
5
Stropné debnenie Trnava
zdravím, nemá niekto kontakt na šikovných stavbárov, ktorí vedia spraviť stropné debnenie (PERI MUL…
bekso7
Pred 7 rokmi
1
OÚ -Životné prostredie - žiadosť ŠVS
Ahojte. Viete niekto či ku žiadosti o vyjadrenie štátnej vodnej správy, treba doložiť celú projekt…
klara321
Pred 7 rokmi
9
Oľutovali ste kúpu staršieho domu?
Ahoj strechari. Mame zaujem o domcek, zvazujeme kupu starsieho domu. Keby chceme v nasom meste aleb…
lookas1985
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
64
Výlez na strechu
Je potrebný výlez na strechu? Máme plechovú strechu Povala nie je pochôdzna Na streche nie je žiadn…
lenikkk4
Pred 7 rokmi
21
sponzor fóra
Odvodnenie základov
Dobrý deň, potreboval by som poradiť, chcem stavať garáž do svahu a po vykopaní jamy sa mi v rohoch…
jan45
Pred 7 rokmi
2
Susedia a problemy s nimi
Ahojte, chcela by som sa spytat, ako je to s vybavenim stav. povolenia v pripade, ze riesime uz ve…
vstavki
Pred 7 rokmi
1
2
32
Čierna špárovacia hmota
Mate niekto ciernu alebo antracitovu sparovku? Chcem sa opytat,cim ju cistite? Pripadne nejaky trik…
lookas1985
Pred 7 rokmi
10
Maľovanie SDK - šmuhy
Ahojte. Maľujeme SDK strop na bielo. Farba HET Klasik - vysoko biela. Valčeky určené na SDK. Pen…
zumicka
Pred 7 rokmi
1
2
33
Stilo 3i alebo iny mini domcek
Ahoj, chcela by som poprosit o nejake vase osobne skusenosti z byvania v malom domceku. My ideme st…
johny27
Pred 7 rokmi
23
Hlada sa partia murarov RK
Ahojte, viem ze dost neskoro ale zhanam partiu murarov na august. Potrebujeme potiahnut hrubu …
michalrk
Pred 7 rokmi
1
Dar majiteľom pri kolaudácii domu
Prosím vás, čo sa zvykne nosiť na kolaudáciu domu ako darček? Okrem teda vína a podobných vecí. Nec…
jekaterina25
Pred 7 rokmi
1
2
56
RASTUCE STOLY OD FIRMY MAYER.CZ
Dobrý den, chcela by som sa spýtať na stoly Mayer PROFI 3 a Racing. Vačšina predajcov odporúča Pr…
456456
Pred 7 rokmi
1
Konzultacia k projektu a k pozemku
Dobry den, uvazujeme nad kupou pozemku, avsak predtym by sme sa s niekym radi poradili. Pozemok …
jan84
Pred 7 rokmi
9
Akrylatove dvierka
Nema niekto detailnu fotku akrylatovych kuchynskych dvierok? Riesim kuchynu a stolar mi dal na vybe…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
10
Rozmery 3-izbový byt Kosice, typ T06B_B302.2
Dobry den, nemate niekto rozmery takehoto bytu? V Kosiciach by sa mal nachadzat na tychto adres…
strelnica
Pred 7 rokmi
11
Hrubka plafonu
ahojte chcem sa opytat na 10cm hrubku stropu domu nad ktorym je este podlazie cize v izbe to je po…
sgi320
Pred 7 rokmi
15
Ako urobiť balkón
omietky mám hotové, idem chystať na potery a popri tom asi aj balkón(nech sa poter urobí naraz). A…
jan45
Pred 7 rokmi
2
Predaj 1m pozemku na hranici so susedom
Zdravim rad by som sa opytal ci je mozne predat 1m pozemku na hranici zo susedom aby som tak ziskal…
ado333
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
62
Hruba stavba poschodovy dom
Ahojte.prosim vas vedeli by ste nam pomoct s nazormi. Kolko by stala hruba stavba poschodoveho domu…
adka_91
Pred 7 rokmi
30
Dlažba z Hornbachu- áno či nie?
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s podlahovou dlažbou z Hornbachu? Konkrétne ide o túto, chceli by…
cicaaurora
Pred 7 rokmi
4
Technická dokumentácia
Ahojte vypracuváva sa zvlášť dokumentácia - technický výkres pre rozvody internetu (LAN káble v ste…
sgi320
Pred 7 rokmi
6
Doklady ku kolaudacii
chcem sa spytat je uvedene co potrebujem ku kolaudacii. A je tam uvedene ze doklady použitých mater…
sovicka333
Pred 7 rokmi
6
Bambusove zaluzie
chceli by sme bambusove zaluzie,poradte dodavatela ,okolie Orava.
zuzanakatrakova
Pred 7 rokmi
1
Drevotec.sk - skusenosti
Ahojte, Chcel by som požiadať o info/skusenosti s touto firmou z Pieštan. Dakuujeem
kliepa
Pred 7 rokmi
2
Lacná biometria
Zdravím, Neviete o nejakom lacnom snímači odtlačku prsta ktoré by som dal elektrikárovi nech nam…
cotibebemore
Pred 7 rokmi
5
Uzemné rozhodnutie
Kto vybavý uzemne rozhodnutie a stavebne povolenie v HC?
michal11150
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1685
1686
1687
1688
1689
…