O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Rekuperacia - EHR 280 H Akor - hlučnost
Planujem kupit tuto rekuperaciu, zaujima ma aka je v reale hlučnosť tejto rekuperacie ale nie priam…
duchoma
Pred 7 rokmi
3
Cena porfix
Caute v decembri bola cena porfix 300pdk 2.69 s dph ..teraz mi dektrade aj woodcote dali podozrivo …
stefanl
Pred 7 rokmi
13
Ambrela - Imrich Psotka - skusenost?
Ahojte, ma niekto prosim skusenost s realizatorom Ambrela - Imrich Psotka? Firma je evidovana ak…
mmartak
Pred 7 rokmi
1
Solbet z Poľska
Ahojte,potrebujem poradit, ktora firma ma najlepsiu cenu na Solbet tvranice,resp.,objednavali ste s…
patricko315
Pred 7 rokmi
1
2
37
Obklady + dlažby - ako sa účtuje realizácia?
Ahojte, potrebovala by som radu od niekoho, kto sa vyzná v práci obkladačov. Máme čerstvo dokončené…
richard71
Pred 7 rokmi
2
Viete mi poradiť, akú malú hypokaustovú kachlovú pec do rod.domu.
Aké máte skúsenosti s pecou a firmou ktorá vám to stavala. Plocha na vykurovanie je 90m2. Sme s Ora…
gorda
Pred 7 rokmi
8
Aka sklokeramicka varna doska na 400V
zdravim ma niekto sklokeramicku varnu dosku napajanu na 400V? a aku?, lebo to su informacie, ktore…
danculd
Pred 7 rokmi
23
DM plast okná TT
Ahojte, aké máte skúsenosti s firmou DM plast okná v TT čo sa kvality, ceny a služieb týka? Ďakujem
ekoprofilpro
Pred 7 rokmi
2
sponzor fóra
Kúpa dlažby na terasu
Ahojte strechaci, vynurate na internete vzdy a vsetko, avsak mne sa to nedari. Svokrovci postavili …
chrobak7
Pred 7 rokmi
7
Máte kontakt na dobrých strechárov v Košiciach
Ahojte, viete mi odporucit nejaku firmu alebo dobrych zivnostnikov, kto by nam vedel urobit tra…
hulkar
Pred 7 rokmi
8
Kde kúpiť biokrb a aký?
Ahojte, viete mi poradit kde a aky biokrb kupit? Hladam nieco podobne ako na mojej vizualizacii. Vo…
jarosujo
Pred 7 rokmi
28
Garazova brana na 100 otvoreni denne
Dobry den, hladam dodavatela garazovej brany do bytoveho domu na cca 100 otvoreni denne.
livia345
Pred 7 rokmi
7
Povolenie na stavbu plota a terénne úpravy
Ahojte, chcela by som sa informovať. Povolenie drobnej stavby máme odsúhlasené tak sme začali sme s…
karol6777
Pred 7 rokmi
16
Poskodenie pri stavbe - chybajuca poistka
Ahojte, chcel by som sa spytat ci mate niekto skusenost s nasledujucou resp podobnou situaciou. …
petrrr
Pred 7 rokmi
10
Sĺtpiky a markíza
Ahojte. Mám Markízu 4x3 m a nechcem pripevniť k domu na strop. Rozmýšľal som že pred fasádou sprav…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Ako na okraje suchej (liapor) podlahy?
Ahojte, robím podlahu v skladbe liapor, eps, osb a nedarí sa mi z róznych dôvodov miestami dať p…
petiar
Pred 7 rokmi
1
Starý plynový kotol na uzatvorený systém ...
Mám poschodový dom so starým kotlom a otvoreným systémom. Prerábam kúrenie, teda mením rozvody kúre…
marcusaurelius47
Pred 7 rokmi
13
Posuvna poschodova postel
Dobry vecer, potrebovali by sme postel ako na tomto odkaze http://www.postele-palandy.cz/palandy…
fantana
Pred 7 rokmi
8
Pretesnenie plastových okien - zvládneme to sami?
Ahojte, mozme si aj sami pretesnit plastove okna? Firma nam vypocitala cez 200€ to sa mi zda strasn…
hoblinka13
Pred 7 rokmi
10
Pracovné chodúle na výškové práce
Videl som na videjku, ako takato pracovna pomocka ulahci pracu pri "vyskovych" pracach ci uz montaz…
rkorba
Pred 7 rokmi
10
Čím natrieť zrubový obklad?
obrý deň, chcem sa opýtať je potrebné zrubový obklad natierať samostatne bochemitom/krovsanom a…
syko1
Pred 7 rokmi
7
Prečerpávanie pitnej vody do zásobníka
Okrem napojenia na obecnu vodu mam do domu natiahnutu aj 3/4" hadicu z rezervoára, ktorý sa nejaký …
kejsix
Pred 7 rokmi
3
Hrubka potrubia na pripojenie rozvadzaca a tepelneho cerpadla
Mam dilemu aku hrubku potrubia pexalpex pouzit na prepojenie tepelneho cerpadla a rozvadzaca pohlah…
bookeeper
Pred 7 rokmi
21
Pokládka PVC podlahy
Prosím Vás o typ na firmu, ktorá robí pokládku PVC podláh v okolí Starej Ľubovne. Môže to byť aj fi…
stanka1975
Pred 7 rokmi
1
Vizualizácia kúpeľne-názory
Ahojte,dostali sme 3D návrh kúpeľne. Poradte že čo by ste zmenili? Dali by ste biele,alebo radšej d…
ifik5
Pred 7 rokmi
1
2
36
Rýchly projekt sedlovej strechy
Musíme urobiť rekonštrukciu sedlovej strechy. Nový krov (a falcovaný plech). Zaujímam sa, v akej ce…
novana
Pred 7 rokmi
18
V ktorej časti Bratislavy je dobré kúpiť byt?
Ahojte, prosim o radu kde v Bratislave ( stvrte ) je dobre kupit byt. Prosim o zaradenie do rebric…
dusantt
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
10
11
315
Kto vam prerabal byt? Odporucania BA
Ahojte :) momentalne hladame dobru firmu, ktora by nam vedela ciastocne prerobit 3-izbovy panelovy …
veronika5891
Pred 7 rokmi
1
Kuchyna Janostin
Pekny vecer prosim vas nemate niekto skusenosti s kuchynami Janostin???
zitik_98
Pred 7 rokmi
7
Ako najst dom/pozemok
Ahoj 😊Ako ste hladali dom, pozemok? Sa mi zda ze vsetky domy a pozemky co by stali zato su predane …
ssp
Pred 7 rokmi
24
1
2
…
1682
1683
1684
1685
1686
…