Krytina KM Beta. Aké máte skúsenosti?

MAte s nou niekto skusenosti? Cena je priazniva, vyzera celkom pekne. Ako sa s ou pracuje??? Preco by ste si ju nedali a preco ano?Dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
abetka 1221-neviem preco by som si ju nedala,alebo nemala dat,ale svokor ju ma na dome cca 9rokov ciernu a vyzera jak vcera poukladana a to je dovod preco si ju dame asi aj mi.Mam kamarata a ten si ju dal pred asi 3rokmi a daval si ju preto,lebo majstri co ju ukladali mu ju odporucili.Vraj sa s nou dobre robi a je o polovicu lacnejsia ako bramac.Dokonca sa im zdalo,ze kvalitnejsia.Ale to vies 100ludi 100nazorov,ale ja to vidim na svokrovej streche a naozaj je ako nova(ziadny mach,stekance a ine vplyvy).Ale urcite zalezi na tom ci tam nemas stromy,lebo to je potvora.Svokor nema.A je aj velmi pekna.
Odpovedať
ahojte aj ja som pocula same dobre skusenosti maju ju rodicia tak sme si ju objednali len bol trocha problem s dovozom po 3 tyzdnoch nam ju neboli schopny priviezt tak sme objednali mediteran /dufam ze som to spravne napisala/ je to to iste ako km beta len ta je ceska a mediteran slovensky vyrobca a bolo to este o cca 15 tis. lacnejsie.
Odpovedať
kamarat ma km betu cca 2 roky a zatial si pochvaluje....ziadny problem....daval si ju kvoli cene
Odpovedať
Profilova fotka
nasi maju KM Betu tiez asi 10 rokov. pokladk bola v pohode. maju taku bordovu a po tych rokoch uz zo spodej hrany skridly dost vyrasta mach a to nemaju okolo nejake stromy. a uz museli aj menit niekolko kusov. a okrem toho je uz aj dost vysedivena. ale je pravda ze cena ovela lepsia ako bramac a kvalita podla mna ta ista. takze asi chod potom do tej ciernej. lebo ak by tam ten mach aj bol tak ho tam aspon tak nevidno.
Odpovedať
mediteran nie je madarsky? my mame prave ten... spokojnost od KM Bety mame obklad na plot... sice je nalepeny len cca 2 mesiace... ale zatial drzi :-D :-D :-D
Odpovedať
A co sa tyka ceny vychadza lepsie Mediteran??? Na akej stranke ich najdem.
Odpovedať
mediterran je o nieco lacnejsi ako km beta skus pozriet www.mediterran.sk zakladatel bol madar ale ak som to spravne pochopila tak zijuci na slovensku a aj cela vyroba je na slovensku.
Odpovedať
no nasi maju MK-betu - ceresnovej farby na dome asi 10-11 rokov. A vsetko je v poriadku, ziaden problem s nou nebol. Mozno je trochu tazsia, ale inac ok.
Odpovedať
sincerity a maju aj s povrchovou upravou???
Odpovedať
Profilova fotka
my mame KM Betu, a zatial nemame s nou ziadne problemy, dokonca nas majster, ktory nam robil strechu nam ju odporucil. Pracovalo sa s nou v pohode, nebola az taka tazka, kedze som pomahala pri pokryvani strechy i ja. Vybrali sme si ju pre pomer dobrej ceny a kvality. Mame ciernu briliant a velmi pekne ukaze na streche, radsej sme si priplatili a dali sme si briliant, nakolko je krytina potiahnuta specialnou glazurou, na ktoru sa v takej velkej miere nebude usadzat mach a rozne ine necistoty. ked chces poslem fotos. Boli sme spokojni aj so sluzbami a ochotou predajcu, dokonca nas zobral na obhliadku domov, ktore maju stresnu krytinu KM beta. Taktiez boli aj rychli s dodavkou krytiny.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Aka farba KM Bety najkrajsie ukaze? A fasada k nej? Je lepsi Briliant alebo Elegant? Vdaka!!!
Odpovedať
My máme tiež KM betu,vybrali sme si čiernu matnú,aj kvoli cene a aj kvoli tomu,že je to to isté ako bramac,len oveľa lacnejšie.Zatiaľ sme spokojný,a myslím si že k čiernej škridle sa hodí akákoľvek fasáda. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my mame KM BETU briliant a sme spokojni
Odpovedať
@stanovka Aku farbu fasady mate k ciernej streche?
Odpovedať
@vamonika,ešte nemáme fasádu,ale manželovi sa páči červenosivá a mne sa pozdáva kombinácia biela,bledšia sivá a tmavá sivá.Ale akúkoľvek farbu dáš k čiernej,tak sa ti hodí :)
Odpovedať
@libby chcem sa opytat, neleskne sa Briliant moc....nie je podobny plechu?
Odpovedať
Dievčatá, ak sa môžem vyjadriť k farbe a lesku strešnej krytiny... Treba myslieť aj na leto. Vieme, že matné a/alebo tmavé farby pohlcujú viac žiarenia zo slnka a tým pádom sa viac ohrievajú. Viem, že krytina je spravidla odspodu prevetrávaná, aby sa v noci ochladzovala, ale predsa - ak Vám to nie je moc "proti srsti", snažte sa vyberať krytinu, ktorá zvyšuje svoju teplotu čo najmenej. Pred pár mesiacmi som sa pýtala výrobcov strešných krytín, či majú pre svoje rôzne farebné a rôzne lesklé povrchy nejaké merania, čo sa odrazivosti a pohltivosti týka. Nikto nič... Tieto veci naberajú na dôležitosti hlavne v mestách, kde je veľa takejto "zbernej plochy" a spôsobuje to zvyšovanie teploty. V Amerike istý vedec - Hansen - dokonca hlása, aby ľudia volili pre svoje strechy bielu farbu. Týka sa to hlavne rovných striech alebo s malým sklonom v mestách.
Odpovedať
@blacksr A co si tym chcela blizsie povedat?
Odpovedať
@blacksr Prosim odovodni svoj vyrok? Dakujem!
Odpovedať
@vamonika Chcela som poukázať na možné prehrievanie podkrovia v lete. Samozrejme, závisí to hlavne od použitej hrúbky izolácie, od sklonu a orientácie strechy. Farba sa na tom trošku podieľa tiež.
Odpovedať
Tak to nieje pravda,my máme čiernu strechu na bungalove,vnútri máme zimu a pod strechou takisto.To už nieje ako volakedy na rovných strechách to bývalo,že v lete je vonku 35 stupňov a vnútri 45.Veď pod strechu dávaš fóliu a tá má tiež funkciu odrážania slnečných lúčov.
Odpovedať
@stanovka Takisto je rozdiel, či je to strecha bungalovu alebo podkrovného domu. Bungalov v pohode. Ďakujem za upozornenie.
Odpovedať
@blacksr : v pohode :)
Odpovedať
Čo hovorite na sadanie machu na KM Betu? Vdaka!
Odpovedať
@vamonikaMach ti bude sadať aj na iné druhy škridiel,ak bývaš niekde kde sa mach vyskytuje,ja neviem,kde je vlhko,pri lese alebo kde.Je na to špeciálny náter proti machu a to ti poradia tam,odkiaľ budeš brať škridlu.
Odpovedať
stanovka má pravdu, mach sadne na hociktorý druh škridle, väčšia pravdepodobnosť je u škridle s posypom-myslím, že u Bramacu to je alpská, tam sa lahšie zachytáva prach a následne uchytí mach, čím je hladší povrch, tým lahšie dážď zmyje prach a mach s nemá na čom zachytiť´ ..... a pozor na holuby a vtáty, ich trus na streche je hlavný zachytávač machu.... ale opäť platí, čím hladší povrch tým jednoduchšie čistenie....
Odpovedať
Niečo som našla...... http://urobsisam.topky.sk/?article_pr... ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vamonika: aj ja som sa bala,ci sa nebude lesknut,ale vobec sa neleskne, briliant je lepsia povrchova uprava,ale neleskne sa
Odpovedať
@libby vdaka si ma potesila. Ja som chcela mať tmavo hnedu, no manžel ma prehovoril....vraj je krajsia a univerzalnejsia :-) A vy ste dali aku farbu fasady k streche?
Odpovedať
Profilova fotka
este nemame fasadu,ale budeme davam bledu kremovu fasadu a kamenny obklad-asi sedy
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?