O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Konzolové schody
Ahojte, má niekto doma nainštalované votknute konzolové Schody z dřevěnou oblozkou? Rád by som vid…
rrelektro
Pred 7 rokmi
3
Samostatne stojaca vaňa - skúsenosti s ňou
Poradte ci je dobre dat do domu samostojacu vanu mate nejake skusenosti
sgi320
Pred 7 rokmi
22
Systemova doska UHP47 vs UHP55
Prosim Vas aky je rozdiel medzi tymito doskami? https://www.systemova-doska.sk/izolacne-dosky-UHP4…
robo28w
Pred 7 rokmi
6
Pokladka laminatu - vytrhat stare parkety, alebo polozit na ne?
ahojte, hladam rady a skusenosti s pokladkou podlahy v situacii kde v byte su stare parkety. parket…
y2k
Pred 7 rokmi
17
Podlaha Egger arlington/hamilton king size
Ahojte😊chcem sa opytat ci mate niekto tuto podlahu v dome? Velmi by mi pomohli real fotky kedze nem…
tatiana1206
Pred 7 rokmi
1
Realizácia krbu
Ahojte, hľadáme firmu na realizáciu krbu v okolí Nitry do novostavby. Viete my poradiť, poprípade a…
becul
Pred 7 rokmi
5
Žumpa ako zásobareň vody
Dobrý deň, potrebujem poradiť ako zo starej betónovej žumpy spraviť zásobaren užitkovej vody, strác…
jan45
Pred 7 rokmi
8
Domáca vodáreň
Zdravim všetkých, potrebujem radu ohľadom domácej vodárne, nakoľko som z toho úplný jeleň. Máme čer…
chrobak7
Pred 7 rokmi
13
sponzor fóra
Do koľkých dní má prebehnúť kolaudácia?
viac ako pred mesiacom som podal žiadost o kolaudáciu, nikto sa mi neozval a na úrade len odvrkú, ž…
kam72
Pred 7 rokmi
11
Elektrikar - Senec a okolie
Dobry den, vedel by niekto poradit kontakt na elektrikara - Senec a okolie, pripadne aj Bratislava …
tomi66677
Pred 7 rokmi
2
Malý betónový bazénik (2,5x3) - cena?
Ahojte rada by som zistila cenu (aspon pribliznu) na mensi betonovy bazen aj s fontankou (resp m…
micha7
Pred 7 rokmi
6
Bungalov Laguna 30N svojpomocne - cena
Dobry den, Chtěla by jsem se zeptat, zda je tu někdo, kdo stavěl tento dům - Laguna 30N svépomocí…
ivky101
Pred 7 rokmi
4
Sklon kanalizacie 1% - je to mozne?
Chcem vas poprosit o radu. Planujem umiestnit dom na opacnom konci ako je kanalizacna pripojka. Pre…
kate2412
Pred 7 rokmi
17
Strechár/klampiar GA + okolie
Ak máte šikovných strechárov/klampiarov, ktorí by sa pustili aj do nie celkom štandardných požiadav…
albertm
Pred 7 rokmi
2
5izb. bungalov - podorys
nakreslil som podorys pre 5izb. bungalov. mate nejake prakticke rady, co by bolo fajn zmenit? dom b…
tomis12
Pred 7 rokmi
29
Prenájom bytu a poplatok za kom.odpad
Ahojte. Ako je to s platením smeti, keď vlastním dom a aj byť? Bývame v dome, tam máme trvalý pobyt…
akvi
Pred 7 rokmi
9
Úver z pss a podmienky
Dobrý večer! Mám otázočku ohľadnom pss. Poskytuje pss úver aj tým čo nie sú klienti? Ak by som po…
pepina1
Pred 7 rokmi
17
Poplatok za podanie žiadosti o predčasné splatenie hypo + pokuta za predčasné splatenie hypo 1%
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či ste sa aj Vy stretli s niečím ako je poplatok za podanie …
pepina1
Pred 7 rokmi
17
Stavebný dozor po kupe hrubej stavby
Ahojte, prosím vás ako je to so stavebným dozorom, keď človek kúpi hrubu stavbu a ide to dokončovať…
janetbla
Pred 7 rokmi
3
Kupa bytu v novostavbe-co dalej?
Dobry den prajem. Kupujeme byt v novostavbe (budeme prvi majitelia) a zaujima ma, co vsetko nas cak…
tomis12
Pred 7 rokmi
13
Čo vysadiť na toto miesto pred domom?
Poradili by ste mi? Pred domom máme takéto miesto. Ja by som to chcela nejako skrášliť(kvety). Zava…
pavol2010
Pred 7 rokmi
1
2
33
Trativod - íl
Prosím Vás o radu. Základy na dom hotové a popri nich už z polovice domu osadené aj rúry na daz…
peto2
Pred 7 rokmi
31
Vysoká cena za dopravu zo stavebnín vzdialených 10 KM - 168,- EUR - Reklamácia ???
Dobrý deň, v stavebninách vzdialených 10,5 km od stavby som si objednal tovar. 2 palety stĺpov…
stefanl
Pred 7 rokmi
13
Chladnička Candy-recenzie
Ahojte,chcem sa spýtať či má niekto negatívne skúsenosti s chladničkou Candy.Predajca v Datarte nás…
stefania7
Pred 7 rokmi
3
Pretlačanie elektriky popod štátnu cestu
Ahojte,, mate prosím skusenosti čo všetko treba vybavit k stavebnému povoleniu?????Dakujem moc :)
bibli92
Pred 7 rokmi
11
Pozemok Potocky (TT)
Kupili ste niekto pozemok na Potockoch v novej lokalite pri Trnave ? :)
topolskym
Pred 7 rokmi
17
Vybúranie svetlíka - potrebujem posudok statika?
V nosných múroch - jeden z pálenej tehly a ďalší z nepálenej - chceme vybúrať svetlíky. Je nutný po…
egresova
Pred 7 rokmi
1
Kuchynska linka do zrobu
Ahojte, potrebujem poradit vhodneho stolara, ktory vie zhotovovat kuchynske linky do "kanadskych zr…
ingrid321
Pred 7 rokmi
1
Zápach po myšiach v kuchyni - ako sa ho zbaviť?
Dobrý deň. Pred nedávnom sme sa nasťahovali do domu. Žiaľ, v zime nebývana domácnosť si pritiahla n…
worker_falcon
Pred 7 rokmi
18
Plyn vs elektrina v 100-ročnom malom tehlovom byte
Dobry den. Prosim poradte. Uz som precitala nespocetne vela for ohladom tohto ale vacsinou a to t…
juanex
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1688
1689
1690
1691
1692
…