O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dinštačná podložka pod preklad
Ahojte pod nenosný preklad KPP12 potrebujeme 5cm domurovať. Murujeme z tehly POROTHERM 14tky prie…
evatothova
Pred 7 rokmi
6
Parozabrany a rozvody rekuperacie
ahojte, ako by ste riesili paronepriepustnu foliu v tomto SDK vyreze pre rozvody rekuperacie? Ak…
rkorba
Pred 7 rokmi
1
2
39
Elektricke podlahove na 130m2 kolko platite mesacnu zalohu resp. Mesacna spotreba elektriny v kw?
Elektricke kurenie..... Alebo plynove podlahove co je lepsie?
quintes
Pred 7 rokmi
4
Fotky z realizácie stropu PREMAC
Ahojte mám záujem o fotky z realizácie stropu PREMAC. Zaujíma ma viac konečná fáza po uložení ž…
jan45
Pred 7 rokmi
6
Izolácia na plochú strechu z XPS - akú hrúbku?
Ahojte, Planujeme zateplenie plochej strechy (keramicky strop s asfaltovymi pasmi) pomocou XPS a…
kreola
Pred 7 rokmi
1
2
51
Presov - Zahradne sady
Ahojte. Novy projekt v Presove Mate niekto neake info k tom?nie su tam neprisposobivy?paci sa nam…
stefan222
Pred 7 rokmi
1
Voda (dážď) z základovej špáre
Stala sa mi taka nemila vec. Po vykopani zakladovej spary prisla prietrz mracien a voda v nej zosta…
lordxor
Pred 7 rokmi
16
Výmera skrinky pod umývadlo
Ahojte, prosím o radu. Ako sa vymeriava skriňa pod umývadlo v kúpeľni? Meria sa vonkajšia šírka umý…
ascidand
Pred 7 rokmi
6
sponzor fóra
Dlažba vs. plávajúca podlaha - skúsenosti
Ahojte 😀staviame domček a už ideme robiť podlahy...ale neviem sa rozhodnúť čo máme dať do kuchyne o…
ascidand
Pred 7 rokmi
18
Zháňam zamkovu dlazbu
Dobrý deň zháňam súrne v priateľskej cene zamkovu dlažbu 60m2 , ďalej dlažbu na terasu a kameninovy…
slabak
Pred 7 rokmi
3
Priprava stavby na predsadenu montaz
Ahojte, Podelite sa o skusenosti ako ste riesili pripravy na predsadenu montaz ak ste to riesili…
jurajsrnka
Pred 7 rokmi
1
Postup prác po ukončení hrubej stavby
AKY JE POSTUP PRAC PO UKONCENI HRUBEJ STAVBY
magdusbe
Pred 7 rokmi
14
Tmavá matná kuchyňa - výhody a nevýhody
Ahojte. Mate niekto skúsenosť s takymro typom dvierok-tmavý mať? Ako sa udrziava? Co by ste mu vytk…
dalaj
Pred 7 rokmi
1
2
38
Zapojenie tepelneho cerpadla
Prosim Vas mate niekto skusenosti zo zapojenim tepelneho cerpadla? Ci sa to nedalo spravit s menej …
gkrivanek
Pred 7 rokmi
3
Znalec v okoli Prievidze/Bojnic
Dobry den, viete mi prosim odporucit znalca nehnutelnosti, ktoreho by akceptovali vsetky banky?…
barbara89
Pred 7 rokmi
1
Poradíte mi spotrebiče bielej farby?
ahojte viete mi niekto poradit do kuchyne spotrebice bielej farby? vsetko vstavana rura, mikrovlnka…
zizonka
Pred 7 rokmi
1
2
48
Odvodnenie domu
Pekný deň, Viete mi poradiť firmu alebo niekoho seriózného z Košíc a okolia čo robia odvodnenie do…
danuscha
Pred 7 rokmi
3
Inžinierske siete bez projektu domu
Dobrý deň, chcem sa spýtať ako to je zo sieťami keď chcem na hranicu pozemka priviesť všetky siete,…
45kacenka45
Pred 7 rokmi
14
Dá sa odkúpiť obecný pozemok?
Dobrý večer, prosím o radu. Idem robiť plot okolo pozemku. Dá sa povedať že z jednej strany pozemku…
atak77
Pred 7 rokmi
8
Znalecký posudok na rozostavanú stavbu
Ahojte strechári, Obraciam sa na Vás s jednou otázkou, čo sa týka znaleckého posudku na rozostava…
sampur
Pred 7 rokmi
22
Dostavba komína pri prerábke staršieho domu
Zdravim... Prerabame starsi rodinny dom a momentalne riesime komin. Strecha sla dole a tym padom aj…
mamen7
Pred 7 rokmi
8
Vyúčtovanie - koľko platíte v novostavbe za jednotlivé služby?
Ahojte, presťahovali sme sa do nového bytu v rámci BA, veľkostne rovnakého ako sme bývali predtý…
lucretia7
Pred 7 rokmi
6
Čistenie okien od lepiacej pasky
Zdravím v rámci realizácie fasády boli okna prelepené papierovou páskou. po odlepení táto lepiva ča…
sgi320
Pred 7 rokmi
22
Plot aký? Hľadám plotárov
Dobrý deň už druhý deň hľadám niekoho kto nám urobí plot, neviete mi poradiť ? Dom je v okrese Pezi…
dobryplot
Pred 7 rokmi
10
Wpc - kvalitny material a dodavatel
Viem ze WPC je na trhu vela, niektore su kvalitne, niektore menej. Ti, co ste sa pre ne rozhodli,…
gumi
Pred 7 rokmi
3
Terasove platne- antracit/tmavo sive .mate?
prosim vas nemate niekto terasu s tmavo sivou alebo antracitovou dlazbou/resp. terasovymi platnami?…
gumi
Pred 7 rokmi
7
Nasávanie a výfuk rekuperácie.
Ahojte.Ako je najlepšie umiestniť nasávanie a výfuk?Zateplujem strechu a uvažujem že teraz dám spir…
bozsky_kaja
Pred 7 rokmi
9
Stojankova bateria: Ano ci Nie? Budem jej otrokom?
Ahojte. Ake mate skusenosti so stojankovou bateriou vedla umyvadla? Stanem sa jej otrokom s vecnym …
bambula626
Pred 7 rokmi
11
Prepojenie rohove a spojenie košov plus betonaz venca.
Hľadám niekoho na pospajanie košov a rohov bo venci plus betonaz čisto práca v Novej Dedinke. Ďakuj…
panco951
Pred 7 rokmi
1
Spojenie zakladov domu s terasou - zateplenie
Zaklady domu sme spravili spolu so zakladmi oboch teras vid. obrazok. Prave teraz sa chystame na vy…
mpfnordy
Pred 7 rokmi
16
1
2
…
1689
1690
1691
1692
1693
…