O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Menovka na dvere
Ako si pisete meno na dvere ? rod. ..... alebo krste meno a priezvisko obcohc partnerov alebo len j…
btus
Pred 7 rokmi
12
Cena za uloženie a zviazanie košov do venca a betonaz
Dobrý deň podľa vás je táto ponuka výhodná??Ďakujem za odpovede. Dobry den. Prvy den traja ludi…
panco951
Pred 7 rokmi
12
Firma Zilinsky Kraj Fasada a zateplenie
Ahojte strechaci. Viete poradit nejaku partiu na fasadu domu? Cca 220 m2, komplet fasada + 20cm…
smolkosk
Pred 7 rokmi
1
CP na strechu
Dostali sme CP na bungalov, plocha strechy 250m2 valbova, s materialom s krytinou bramac s robotou …
cveno
Pred 7 rokmi
5
Bezpečnostné poistky na okná
Dobrý deň! Prosím poraďte mi,kde kúpim nejaké bezpečnostné poistky na drevené okná?
milan_vt
Pred 7 rokmi
2
Cierna matna pracovna doska a cierna leskla zastena
Prosim Vas mate niekto bielu kuchynsku linku s ciernou matnou, nie jednofarebnou pracovnou doskou a…
22macka22
Pred 7 rokmi
8
Tapety namiesto omietok
ahojte, staviame drevodom a riesime co dat na vnutorne osb dosky, ci omietky, sadrokarton, alebo na…
jajabax
Pred 7 rokmi
8
Veľmi vlhká pivnica
Dobrý deň,poprosím vás veľmi pekne o radu.......máme 40 ročný dom,pivnica je iba pod polkou domu,ži…
andrejjaa
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Projekt zahrady
Hladam zahradného architekta z NR alebo okolia na vypracovanie navrhu zahrady,radu ohladom vyberu r…
zbalikova
Pred 7 rokmi
6
Zamietnutie hypotéky na dom v extraviláne
Ahojte mam situaciu kde kupujeme dom v extravilane cez Unikredit. Ziadost presla dvoma schvalovaci…
jankafeki
Pred 7 rokmi
7
Uchytenie detskeho ihriska do zeme
Poprosim o rady ako uchytit detske ihrisko do zeme, je tam nasadeny trávnik. Ďakujem.
andrea505
Pred 7 rokmi
5
Obklady RAKO- REMIX alebo TRINITY
Dobrý deň, chcem sa opýtať či má niekto kúpeľňu s týmito obkladmi, ideálne v kombinácií biela s mod…
cicaaurora
Pred 7 rokmi
1
Unik vody v rodinnon dome, ako zistit ?
Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s vhlhnutím stien v staršom rodinnom dome. Kúpili sme straš…
zuzka1220
Pred 7 rokmi
6
Architekt/ bytovy dizajner pri rekonstrukcii bytu- ano alebo nie?
Ahojte strecharki a strechari. Rada by som sa spytala na vas nazor ci k rekonstrukcii bytu (kuchyna…
jurly
Pred 7 rokmi
17
Mám strach z podpisu rezervačky. Na čo si mám dať pozor?
Mám podpísať rezervačnú zmluvu. Mám však obrovský strach - hlavne z tej pokuty. Čoho sa mám prosím …
chrobak7
Pred 7 rokmi
14
Vo filtri umývačky ostáva voda
Zdravím Vás strecháči, viete mi poradiť, v umývačke (gorenje) nám ostáva vo filtri voda. Umývačka r…
megdesign
Pred 7 rokmi
7
Detska izba pre 4 - aby mal každý svoj kútik
Verím že sa nájde niekto kto mi poradi...Máme 4 chlapcov a tak by sme chceli izbu rozdelit na časti…
kelian
Pred 7 rokmi
21
Plotove tvarnice - rozny farebny odtien celych a polovicnych
Ahoj, robia nam prave ploty, betonove tvarnice. Cele tvarnice maju iny odtien ako polovicne. Nie je…
pavol_12
Pred 7 rokmi
1
Aku sparovacku na tehlovy obklad ako vycistit sparovacku ?
Dobry den, vedeli by ste mi poradit aku sparovacku mame pouzit na tehlovy obklad. Lebo kupili …
renatka84
Pred 7 rokmi
5
Garnize s roletou
Viete niekto poradit kde by som vedela zohnat garnize s roletou 2v1
iveta2106
Pred 7 rokmi
1
Svahovity pozemok???!!!
Prosim o radu. Mame moznost kupit tento pozemok.. pomohli by mi nazory, ci sa pustit do stavby RD k…
ivankkka
Pred 7 rokmi
21
Mensi domiesavac ako 4,5m3 Zilina
Zdravin vedel by mi niekto poradiť mensi domiesavac ako je tatra s4,5m3 bubnom. Mam problem. s pris…
linear324
Pred 7 rokmi
5
Výška pozemku
Zdravím, mám milých susedov, ktorý bývajú oproti, niesú účastníci konania, ale aj tak robia neustá…
epto
Pred 7 rokmi
17
Výstavba rybníka na chov pstruhov
Zdravim, vedla pozemku mi preteka potok, tak som rozmyslal, ze by som si na pozemku urobil rybník n…
megdesign
Pred 7 rokmi
1
2
34
Murovacia malta na betonovanie
Ahojte, ostalo mi par vriec murovacej malty (na zakladanie priecok). Mozem to pouzit na zabetonovan…
viktor811
Pred 7 rokmi
5
Kachľový sporák svojpomocne - robil niekto z vás?
Dobrý deň, chcem sa opýtať aké máte skúsenosti so svojpomocnou stavbou pece, sporáku do kuchyne na …
mgx
Pred 7 rokmi
7
Vzdialenosť medzi domami
Dobrý deň, chcem sa opýtať, že keď my nemáme okno do suseda z obytnej miestnosti a on si chce da…
siengo
Pred 7 rokmi
1
2
38
Kúpeľňové okno do ulice - zatienenie
potrebujem poradit. Mame kupelnove okno do ulice, ktore potrebujeme osetrit nejakym sklom alebo fol…
marta2610
Pred 7 rokmi
14
Projektant Levice a okolie
Dobrý deň, poraďte mi prosím dobrého projektanta na základe vlastnej skúsenosti v okolí Levíc. Najl…
michaelapolc
Pred 7 rokmi
1
Strecha z vaznikov
Ahojte ma niekto hotovú strechu z vaznikov? Mam v plane vaznikovy krov, ide o valbovu strechu a nev…
blackdog17
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1691
1692
1693
1694
1695
…