Ako zistit kto je majitel bytu alebo kto ho predava?

Dobry den, dnes som bola na obhliadke bytu v zrekonstruovanej budove v Bratislave a realitacka spominala, ze sa predavaju a byty na inych poschodiach, no tie uz nepredava ona. Kedze v budove momentalne nikto nebyva a okrem robotnikov tam ani nikto nie je - viete mi poradit ako zistit kto je majitel bytov respektive kto ho predava? Na katastri som nasla udaje o vlastnikoch celej budovy, ale ziadne telefonne kontakty na internete. Rovnako som prezrala online ponuky bytov a nikde ine byty v tej budove nemozem najst na predaj... Dakujem za rady!
Odpovedať
@roriesvk ak ies ktory byt chces kupit nalep im na dvere svoj kontakt s tym ze nie si realitka. Ja som si tak obisla jednu ulicu dala som im do schranky (dom)a ozvali sa. Akurat ze ma zabili s cenou :-D tak z toho nic nebolo
Odpovedať
@roriesvk Snáď si nečakala telefónne čísla majiteľov na katastri? :-o :-o :-o V liste vlastníctva máš presne definovaného vlastníka - aj s adresou trvalého pobytu. Ja hľadám najprv telefónne číslo podľa mena a adresy a keď nie, tak by som ich navštívil osobne alebo im napísal list. Áno, aj také niečo ešte existuje - normálne papier do obálky a odoslať poštou.
Odpovedať
Nechaj na dverách alebo v schránke lístok...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?