Ako je to s kúpou domu alebo bytu v Topoľčanoch?

Ahojte, je tu niekto s Topolcian, ma niekto skusenosti ako to je teraz s kupou domu alebo bytu?
Odpovedať
1
2
15
ja som z Topoľčian, neviem čo ťa konkrétne zaujíma, ale ja sa odtiaľ sťahujem, pracovne nezaujímavé mesto a drahé byty.
Odpovedať
Ahoj Andrea, ja som doteraz byvala v BA, ale teraz ked si chceme zalozit rodinu tak sa chcem vratit do Topolcian. Chceme skor nejaky domcek, uz asi pol roka nieco hladame a nic.
Odpovedať
ja by som zostala v BA, ak si si tam už zvykla. Topoľčany budeš ľutovať.
Odpovedať
hm, mozno aj ale zase ma uz laka taky pokojny rodinny zivot, domcek a tak. V BA nie je sanca mat dom a niekde v okoli tie satelitne mestecka to mi je nejake cudzie. Myslela som si ze v Topolcanoch skor nieco zozenieme ale zatial nic.
Odpovedať
ja som tiez s Topolcian a zachvilu budeme tiez riesit bytovu situaciu......JAJA ak mozem poradit najlepsie kupis po znamosti....vela domov je na predaj pri zimnom stadione len tam musis niekoho poznat...u nas realitky neuveritelne predrazuju....vsetko je len o stasti ;-)
Odpovedať
jaja007: hľadáte hotový domček na kúpu alebo pozemok?
Odpovedať
Ahoj dollynka, no to mas pravdu, ked nemas znamost kto ti nieco dohodi tak su na predaj len tie predrazene z realitky, tie tam stoja uz asi rok. Dolly a vy? Pomyslate dom alebo byt?
Odpovedať
Ahoj andrea, najskor sme chceli pozemok a postavit si podla nasich predstav ale ako tak dlho nemozme nic zohnat tak sa nam uz nejako do stavby nechce, uz by sme najradsej byvali, tak asi hotovy, nieco novsie a trosku poprerabat
Odpovedať
jaja: v Topoľčanoch sú strašne drahé pozemky, ak by ti nevadilo bývať na dedine, podľa mňa by ste zohnali. Nový dom je predsa len nový dom. My ideme stavať, kúpu starého domu sme hned zmietli zo stola. Ja som mala dva varianty - bud kúpiť byt v BA (mne by z pracovného hľadiska lepšie vyhovovala), ale môj priateľ to hned zavrhol, že on do BA nepôjde a on má dobre zaplatenú prácu tu. Druhá varianta bola teda ostať v našom regione a stavať. A keďže ho ľúbim, hádaj ako to dopadlo. Tak som sa vzdala svojho sna - žiť a bývať v BA. Lebo viem, že ked si svojimi rukami postavíme dom,už z neho neodídeme, to nie je len tak niečo také predať. Byt predáš kedykoľvek, k tomu ťa toľko vecí neviaže. Pouvažuj, viem o jednej obci, kde sa budú predávať stavebné pozemky, ale je to od TO trošku dalej, takže neviem či by ti to vyhovovalo.
Odpovedať
andrea: ja som byvala v BA od 6 tich rokov, manzel je rodeny Bratislavcan ale predsa sme sa rozhodli byvat v mojom rodnom meste v TO. V BA je dobre robit ale byvanie je lepsie mimo, my chceme hlavne koli detom - dom je len dom. Podla mna ste sa dobre rozhodli, mat vlastny dom a klud je na nezaplatenie, v BA je to stale len o tom zatvorit sa do panelaku. Andrejka dakujen ti za typ ale mali sme na dedine dom po babke,pred rokom sme ho predali, uvazovali sme len nad byvanim v meste.
Odpovedať
Ahojte kocky, rada by som sa pridala do diskusie, ja som tiez z TO, ale zijem v zahranici i s priatelom uz 3 rok, sice planujeme zostat este jeden a potom sa usadit v TO resp. v blizkom okoli, uz dost dlhu dobu sa snazime nieco najst, podari sa nam kazdy treti mesiac prist domov, vzdy nieco obehneme, ale nie je to to prave, taktiez sme rozmyslali nad kupou stareho domu a prerabat ho aspon trosku, kym zakazdym prideme domov, ale v TO najdede vacsionou stare domy cca 3mil. a plus ta prerabka.... takze sme sa rozhodli, ze pojdeme do bytu a casom by sme postavili dom... ak by ste vedeli o nejakych dobry pozemkoch prosim dajte vediet... Tak sa zatial majte krasne a prijemnu nedelu prajem. :-)
Odpovedať
Ahojte holky ;-) Ja velmi chcem ist byvat niekde na dedinu a na domcek,lenze moj manzel je pravy zochar 8-) a ten zas si nevie predstavit ist niekde na dedinu....najradsej by byval niekde na mravenisku,lenze tam su neuveritelne drahe domceky :-. .....najskor to vidim,ze kupime nejaky bytik......akurat moja rodina predala starsi domcek,najprv sme ho chceli kupit,lenze len prerabka by nas vysla cca milion a to neratam nabytok 8-( ANDREA....a kde budu predavat tie pozemky? v ktorej dedine? :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
dollynka: je to už okres Bánovce. Ale ak by si mala záujem, tak daj vedieť. Pošlem IP. My na ten pozemok už čakáme a ešte nie sú IS. Už chceme začať stavať.
Odpovedať
Ahoj Daisy tak aj vy nieco hladate, je to tu biedne s tym trhom nehnutelnosti ze? Ak budes aj ty nieco vediet tak napis
Odpovedať
Ahoj "Jaja", velmi dobre si to vystihla, ze je to "biedne" s tymi nehnutelnostami v TO, kazdy den na nete sledujeme jednotlive RK, taktiez inzertne periodika a pod. Ked je nieco nove a zaujimave tak zavolame, ale nic z toho. Pred rokom v maji sme mohli kupit 3 izb. byt pri byvalej Aleme, len to bolo na 7.posch., tak sme vahali, a ponukali nam to za 8OOtis., ale nezobrali sme to, lebo jeden moj byvali zamestnavatel mi slubil 3izb.byt na F, kedze vedel, ze s priatelom zohaneme, lenze mal problem s podnajomnikom a musel to riesit este cez exekutora, tak mi povedal, aby som pockala zopar mesiacov, nakoniec z toho bolo 8 mesiacov a co sme i pre istotu obehali nejake tie byty, tak sme si i tak nakoniec povedali, ze pockame na ten na F-ku, mal super polohu a tretie poschodie, takze to bolo super. Len nakoniec mi ten dotycny, kt. Nas tahal za nos 8 mesiacov povedal, ze ho MUSEL predat niekomu inemu, ze bol niekomu zaviazany (pritom ta dotycna osoba ma byt v tom istom vchode, tak nechapem tie reci okolo, ze jej bol zaviazany ) a pritom Nas natahoval a ked som sa snazila spojit s jeho sekretarkou, tak sa zatajoval, viem to... lebo ja som kedysi bola jeho sekretarka a zrazu som len zacula tie iste vyhovorky, tak som vedela kt.bije!!! Nakoniec to predal za nejakych 8OOtis., velkometrazny 3izb.byt, este minuly rok... ked uz byty sli hore.... a my teraz ked si na to spomenieme, tak si trosku nadavame, ze sme nemali vymyslat a zobrat i ten byt na siedmom poschodi... a teraz tie bytu su o 100% drahsie! Takze to co sme tu v zahranici nasetrili na byt uz opat nestaci a musime zostat opat dlhsie, ale kazdopadne nemame minimalny zaujem kupovat stare 1,5-2mil.byty, je to az nehanebne.... Priatel ma taky maly bytik, kt. prenajima, takze ak sa raz vratime domov, zrejme si ho prerobime a casom budeme riesit dom.... len musime najst vhodny pozemok. Pocula som, ze smerom von od Mraveniska k Hradu maju predavat pozemky, lenze je to par metrov od kolajnic, pokial sa memylim, cena cca 300 sk/ m2 . V polovicke mesiaca pridem domov, tak to chcem ist preverit. Tak zatial pa. :-)
Odpovedať
DAISY....tak vas pekne tahali za nos :-( ....nas zas tahali za nos v banke...uz sme mali vybraty byt a banka nam narozpravala hory doly a nakoniec nam nic nedali :-( ANDREA.....rodina predavala dom skoro v okrese Banoviec a nechceli sme ho...bolo to pre nas daleko ;-( ....radsej by sme chceli nieco do 10km od Topolcian
Odpovedať
ahoj daisy ja som pozerala tie pozemky na nete v jednej RK- ak je to to iste, neviem, ale to predavaju len taku cast ako ornu podu to nie su stavebne pozemky nie su tam ani IS, na stavebny pozemok by to bolo dost lacne co viem tak ceny idu okolo 1000 sk /m2. Ak nieco zistis tak daj vediet. Pa
Odpovedať
Ahoj jaja, ano mas pravdu, nasla som to na nete.... Predáme ornú pôdu - pozemok na stavebné účely, 5226 m2, bez sieti, parcela za Mraveniskom pri ceste smerom k Hradu, 44 x cca 118m, v územnom pláne sa v danej lokalite uvažuje s vytvorením priemyselnej zóny, elektrina v dosahu 15 - 20 m, v zemi je vysoké napätie. ---------------------------------------------------------------------- Je to orna poda, ale potom pisu na stavebne ucely, tak nerozumiem tomu. Inak nepoculi ste nahodou niektora o pozemkoch v Jacovciach, tam sa zacali stavat nove domy, smerom ako keby k Bedzanom, alebo aka to tam je dedina..., len kazdorocne ked sa topi sneh Jacovce s tym mavaju problemy, kamarat je odtial tak spominal. Ak mate nieco nove piste. pa. :-)
Odpovedať
caute baby, neviete, kolko asi stoji 3-izbovy byt v TO? dik ;-)
Odpovedať
FRANCY....v Topolcanoch stoji 3-izbovy byt okolo 1 500 000SK...a to cez realitku.....videla som aj starsie byty a nie cez realitku a tie vychadzaju okolo 900 000SK .....skor ak mas niekoho znameho nech sa povypytuje ;-)
Odpovedať
to si robis srandu???? milion a pol? jedna moja znama kupila 4-izbovy byt za 600.000!!! ale to bolo stastie! chcela som vediet realne ceny.. mna zaujimaju hlavne tie v centre... neviete nahodou kolko stoja?
Odpovedať
ahoj francy, skus pozriet stranku topreality je tam par bytov, no tie ceny isli o hodne hore
Odpovedať
no pozerala som si tu stranku, dik za tip, jaja ;-) nieco tam hadam najdem..
Odpovedať
je to sice realitka ale take orientacne ceny som tam pozerala aj ja, v centre stavaju polyfunkcny dom, maju tam byt aj byty ale cenu je tazko povedat
Odpovedať
Čaute, aj ja som z okolia TO, pridavam sa do diskusie. V novembri sme sa s priateěom rozhodli, že sa osamostatníme, ale tie ceny bytov...? Na zaplakanie. Tiež každý de¨sledujem ponuky a keď sa niečo lacnejšie, resp. lepšie aj za drahšie objaví, zavolám, ale už je to dávno fuč. A to aj napriek tomu, že mám napr. taký Pardon hneď ráno. A to sú Topoľčany, mesto, ktoré má menej prac. príležitostí ako momentálne Bánovce. Len tie sú mi nesympatické. A na 2. strane dať 1,6 miliona za PANELAKOVY byt, ktorý o 50 rokov neviem ako bude vyzerať?! Tak teraz uvažujeme aj o stavbe nejakého domčeka, ale zase nemáme pozemok. Tak sme stále na začiatku. A najhoršie na tom je, že aj samotní ľudia sú tak zblbnutí, že nahadzujú ceny ako v realitke. Nedávno mi volala jedna súkromná osoba a cena? 1 580 000. Počula som už aj, že by ceny mali ísť o rok, keď príde euro dole. No neviem vôbec čo si mám o tom myslieť.
Odpovedať
Ahoj DAISY. O tých pozemkoch v Jacovciach by som sa aj ja rada dozvedela niečo viac. Ak budeš mať nejaké info napíš mi prosím do IP. Alebo aj sem všetkým. Dík. :-)
Odpovedať
Holky skuste www.reality.sk alebo www.hyperinzercia.sk alebo na www.szm.sk a tam si vyberte reality ...niekedy clovek naozaj najde ;-) ....o tych Jacovciach by som aj ja rada vedela viac ;-)
Odpovedať
neviete nahodou, ci su na mravenisku nejake volne pozemky a kolko asi tak stoja??? dakujem ;-)
Odpovedať
Na mravenisku neviem ci este predavaju pozemky,ale viem ze tam teraz je na predaj jeden domcek...pekny...cena okolo 4 000 000SK....ale co viem predavali sa pozemky v Tovarnikoch .... skus www.ceproperity.sk ....a este je na predaj v Chrabranoch dom ....na 90%postaveny a je na 18arovom pozemku...cena okolo 3 000 000SK :-S
Odpovedať
ahoj dollynka, vies mi povedat ze co to je asi za domcek a kde to asi je na mravenisku? nasla si to niekde v realitke? posli link dakujem
Odpovedať
1
2
15
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?