O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Aké sú najväčšie gýče v zariaďovaní?
..co sa vam zda uplne najhoršie pri zariadovani a sledovani "modnych" trendov, prip. albumov na tom…
ianitka
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
19
20
575
Spotreba betonu ...? m3 /DT 300 tvarnice cca 900 ks /ks
Zdravim vsetkych potrebujem radu ....kolko potrebujem betonu na zalievanie DT tvarnic 30 cm dakujem…
praktikman
Pred 6 rokmi
16
Aký byt sa mi viac oplatí kúpiť?
Ahojte, plánujem kúpu bytu. Nie je to nejak súrne, ale som skôr názoru, že ceny lepšie nebudú. Mám …
sherhi
Pred 6 rokmi
25
Vykurovanie TČ alebo Elektrokotlom/na mieru
Zdravím vážení, už veľmi dlho riešim v hlave dilemu. TČ vs Elektrokotol. Viem viem, je tu toho …
gkrivanek
Pred 6 rokmi
15
Hypotéka so založením rodičovského bytu pre stavbu domu
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať aký je postup a čo potrebujem pre vybavenie hypotéky na stavbu r…
slawka333
Pred 6 rokmi
8
Aky typ ovocneho stromu kupit?
Ahojte, potrebujem radu, Dopredu chcem povedat, ze sa VOBEC nevyznam v pestovani ovocnych stromo…
lukas1115i
Pred 6 rokmi
17
Overená spoľahlivá stavebná firma Trnava a okolie na rekonstrukciu
Ahojte. Zvažujeme kúpu starého bytu v takmer pôvodnom stave. Potrebovali by sme firmu resp. remesel…
andyno
Pred 6 rokmi
4
Byvaniesk
zvazujem mont.dom od byvaniesk. nejake skusenosti? dakujem
wishmaster
Pred 6 rokmi
3
sponzor fóra
Projekt kotolne - TČ + TUV
Dobrý deň, chcel by som požiadať o pomoc pri dotiahnutí projektu kotolne. Projektant čo projektova…
mgx
Pred 6 rokmi
3
Realizacia drenaze okolo domu
ahojte chcem sa spytat na rady ohladne realizacie drenaze. cast domu a teda aj stien bude prihrnuta…
adidasko1
Pred 6 rokmi
10
Podmurovanie krbovej vlozky s nozkami
Je to potrebne? Alebo ake su ine moznosti, staci dosky?poradite? pripadne mozete dat aj foto pre in…
annyq
Pred 6 rokmi
1
Statik Senec okolie
Nájde sa tu statik zo Senca alebo okolia, pripadne nemáte kontakt na nejakého? V projekte nemáme v…
jan45
Pred 6 rokmi
2
Zasuvka z vypínača
Dobrý deň mám otázku, neviem či to tu už bolo ak áno tak sa ospravedlňujem, ale mám problém že potr…
vrajmantak
Pred 6 rokmi
14
Zimná záhrada - rady a referencie na firmy
Planujeme zimnu zahradu na uz pistavenej terase cca 5x4m. Poprosim o rady na material, nejake firmy…
dianax
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
61
Montovany dom (drevodom) - hruba stavba - svojpomocne dokoncenie (cena za HB a dokoncenie)
Zdravim vospolok. Zaujimaju ma len ti, co si tak urobili: Dali si postavit hrubu stavbu firmou.…
roboza
Pred 6 rokmi
5
Kanal - nemrznuca hlbka ??
zdravim ma kanal vyvedeny od domu (orandzova pvc) ktory klesa do hlbky asi 1.5m ale pri dome je v h…
gashtaan
Pred 6 rokmi
11
Vyber umyvačky podla mna
Som žena čo rada kupi taky spotrebič na ktory sa daju kupit nahradne diely. Mam umyvačku AEG 5rok a…
zita19
Pred 6 rokmi
1
2
50
Kuchyňa s obývačkou s rozlohou 32m2 - stačí to?
Ahojte, máte niekto kuchyňu s obývačkou na ploche 32m2? (4 členna rodina) idem rekonštruovať postar…
burdorka
Pred 6 rokmi
1
2
60
Zarubne dvojpantove
Ahojte zozeniem este niekde dvojpantove drevene zarubne? Mame byt relativne pekne dvere ale zarubne…
wolodymyr
Pred 6 rokmi
2
Okno pod umývadlom, sporákom?
Máte skúsenosti? Nie je to blbosť? Ako sa to potom okno umýva? A nie je často špinavé? Keby máte mo…
burdorka
Pred 6 rokmi
14
Bambus na pergole - upevnenie
Zdravím. Máme drevenú pergolu, na ktorú chceme upevniť bambusové rohože. Má niekto také prekryti…
jaro_67
Pred 6 rokmi
8
Rozmiestnenie Sedacka 330cm
Ahojte, potrebujem poradit vo vybere sedacky a s jej umiestnenim. Mame obyvacku s jedalenskym stolo…
sampur
Pred 6 rokmi
13
Chybné okná?
Poraďte. Vo februári nám prišli nové okná, SLOVAKTUAL, a dnes som si všimla toto. V tých zhyboch sa…
jaro_67
Pred 6 rokmi
14
Akú kosačku by ste mi doporučili?
Ahojte. Prosím Vás, mám trochu do kopca záhradu a nerovný terén. Už ma nebaví kosiť to kosou, je to…
sampur
Pred 6 rokmi
13
Sused v zahranici, ako sa moze vzdat odvolania?
Dostali sme uzemne rozhodnutie s tym, ze mozeme obehat ucastnikov konania, aby sme im dali podpisat…
jaro_67
Pred 6 rokmi
15
Treba ohlášku na betónový plot, ktorý je zakreslený aj v projekte?
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či treba ohlásiť stavbu plotu (betónový, 1,5 m), keď je tento no…
samob
Pred 6 rokmi
13
Hlinené interiérové omietky. Aký je váš názor?
Dobrý deň prajem. Chcel som sa opýtať, či je vhodné použiť na omietnutie vnútorných stien starého, …
romanams
Pred 6 rokmi
22
Kuchyňa bez horných skriniek
Rozmyslame nad kuchynou nieco take ako na obrazku. Od dveri je rozmer 4.1m a sirka kuchyne pri s…
romanams
Pred 6 rokmi
21
Cena za vodu po zavedení kanalizácie
Peknýdeň, chcem sa opýtať, kto máte skúsenosti, o koľko cca zdražela voda po zavedení kanalizácie, …
21
Pred 6 rokmi
5
POMOC! Vinne musky- ako sa ich zbavit?
Uz sme odstranili vsetko ovocie, v kuchyni mame len bazalku, madovku a orchideu, ale stale vsade li…
lejak2
Pred 6 rokmi
9
1
2
…
1383
1384
1385
1386
1387
…