O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Laguna 7
Staval niketo z vas tento maličký domček? http://www.promiprojekt.sk/projekty/laguna/laguna-7/#.Vv…
zdena_samaj
Pred 6 rokmi
3
Nadvihnutie uzáveru plynu - je to možné?
Zdravim, neriesil to niekto? mam pred pozemkom uzaver, je dole a potrebujem ho dvihnut, co ja viem …
atak77
Pred 6 rokmi
11
Firma na pretlak a rozkopanie cesty
Zdravim vie mi niekto odporucit daku firmu najlepsie zilina a okolie na pretlak popod cestu a vykop…
milosduris
Pred 6 rokmi
5
Pohybový senzor a jeho umiestnenie
Ahojte, robíme elektrinu a na chodbu z dennej do nočnej časti by sme chceli dať pohybový senzor. je…
ssp
Pred 6 rokmi
6
Omietky na keramicky strop
Ahojte Budeme robit strojove omietky na tehlu a mame aj keramicky strop, ktory sa bude omietat. M…
daralbajda
Pred 6 rokmi
9
Názory na projekt bungalov 1977
Ahojte, prosím vás o názory na projekt bungalov 1977. Ideálne ak by boli nejaké nápady kde ušetriť…
erik563
Pred 6 rokmi
1
Zelezna konstrukcia pod terasove dosky
Caute, riesim zeleznu konstrukciu pod drevenu terasu rozmeru cca 6,5x3m vo vyske cca 1,5m. H1 bude…
zita19
Pred 6 rokmi
2
Zadná ulica v Stupave - bývate tam niekto?
Máte niekto skúsenosť, prípadne kupujete / bývate? Zvažujeme kúpu domu v tejto lokalite, akékoľv…
lucka6884
Pred 6 rokmi
17
sponzor fóra
Prepis pozemku na jedneho majitela
Dobrý den chcem sa spytat s priateľom staviame dom, pozemok je písaný na oboch. Novostavbu mame zap…
chrobak7
Pred 6 rokmi
4
Sejba trávy k burine - vytlačí tráva burinu?
Ahojte záhradkári. Ma niekto skúsenosti s tým, že zasial trávu už ku rastúcej burine a pri pravide…
zita19
Pred 6 rokmi
14
Jímka pre bazénové teleso
Ahojte. Mám samonosný bazén 4,50x2,40x1,20m (môže byť nadzemný aj podzemný), a chcem ho zapustiť. …
wolodymyr
Pred 6 rokmi
6
Základ pod vstupnu bráničku
Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je nutné robiť základ aj pod vstupnú bráničku... viď. obr. Základ j…
neyaa
Pred 6 rokmi
14
Ktoru firmu viete poradit- eurookna?
s ktorou firmou mate dobru skusenost? (pripadne) pribliznu cenovu relaciu... dakujem za kazdu r…
daniel66
Pred 6 rokmi
12
Zateplenie monolitického stropu s rozvodmi rekuperácie
Ahojte, mám monolitický železobetónový strop a na povale mám spravené rozvod pre rekuperáciu. Ako n…
kaspy
Pred 6 rokmi
16
Digestor Faber Fabula vs. AEG Mastery DDE5980G
Ahojte, rozmyslam o kupe vstavaneho vysuvneho digestora. Rozmyslam nad AEG AEG Mastery DDE5980G a …
sgi320
Pred 6 rokmi
7
Rebrík v kúpelni - príprava
Ahojte, robíme podlahové kúrenie a v kúpelni nám budú robiť aj rebrík, ktorý bude ako samostatný ok…
roboza
Pred 6 rokmi
6
Nerovnomerny vykop v zakladovom pase, dazd
Dobry den. Potreboval by som poradit. Bagrista vykopal zakladove pasy. Mam ich kaskadovite. V ramci…
ferork
Pred 6 rokmi
8
Krbová vložka Nordflame Gravena
Ahojte, má niekto krbovú vložku od Nordflame? potreboval by som len vediet ako to vyzerá z jej vnút…
11lubos11111
Pred 6 rokmi
1
Dvojkridlova sklapacia brana - pohon
Ahojte, prosim vas poradili by ste nam, co si vsimat pri vybere pohonu na dvojkridlovu sklapaciu b…
kika195
Pred 6 rokmi
4
Žumpa - stále plná, čo s tým
Ahojte. manžel má starší dom zo žumpu a každý mesiac treba vyťahovať septik, je jedno či v dome nie…
slawka333
Pred 6 rokmi
10
Aké sú najväčšie gýče v zariaďovaní?
..co sa vam zda uplne najhoršie pri zariadovani a sledovani "modnych" trendov, prip. albumov na tom…
ianitka
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
19
20
575
Spotreba betonu ...? m3 /DT 300 tvarnice cca 900 ks /ks
Zdravim vsetkych potrebujem radu ....kolko potrebujem betonu na zalievanie DT tvarnic 30 cm dakujem…
praktikman
Pred 6 rokmi
16
Aký byt sa mi viac oplatí kúpiť?
Ahojte, plánujem kúpu bytu. Nie je to nejak súrne, ale som skôr názoru, že ceny lepšie nebudú. Mám …
sherhi
Pred 6 rokmi
25
Vykurovanie TČ alebo Elektrokotlom/na mieru
Zdravím vážení, už veľmi dlho riešim v hlave dilemu. TČ vs Elektrokotol. Viem viem, je tu toho …
gkrivanek
Pred 6 rokmi
15
Hypotéka so založením rodičovského bytu pre stavbu domu
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať aký je postup a čo potrebujem pre vybavenie hypotéky na stavbu r…
slawka333
Pred 6 rokmi
8
Aky typ ovocneho stromu kupit?
Ahojte, potrebujem radu, Dopredu chcem povedat, ze sa VOBEC nevyznam v pestovani ovocnych stromo…
lukas1115i
Pred 6 rokmi
17
Overená spoľahlivá stavebná firma Trnava a okolie na rekonstrukciu
Ahojte. Zvažujeme kúpu starého bytu v takmer pôvodnom stave. Potrebovali by sme firmu resp. remesel…
andyno
Pred 6 rokmi
4
Byvaniesk
zvazujem mont.dom od byvaniesk. nejake skusenosti? dakujem
wishmaster
Pred 6 rokmi
3
Projekt kotolne - TČ + TUV
Dobrý deň, chcel by som požiadať o pomoc pri dotiahnutí projektu kotolne. Projektant čo projektova…
mgx
Pred 6 rokmi
3
Realizacia drenaze okolo domu
ahojte chcem sa spytat na rady ohladne realizacie drenaze. cast domu a teda aj stien bude prihrnuta…
adidasko1
Pred 6 rokmi
10
1
2
…
1383
1384
1385
1386
1387
…