O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Otvaranie branicky
Ahojte, prosim vas otvara sa vám mala branicka smerom von do ulice. Ak ano nevadi vam to? Zrejme to…
richto
Pred 6 rokmi
14
Anhydrit – úspora pri vykurovaní
Ahojte. Som zvedavý na Vaše názory. Na jednej stránke majú zverejnený nasledovný text, popis : "…
standa1981
Pred 6 rokmi
12
Firma z polska
Ahojte, uvazujeme o stavbe bungalovu. Prosim ma niekto skusenost s firmami z Polska? Da sa s nimi …
s1i1m1a1
Pred 6 rokmi
5
Komín drevostavba
Pozdravujem všetkých, chcem sa opýtať znalých ako realizovať vývod / komín v drevostavbe cez obvodo…
schiedel_maros_plsko
Pred 6 rokmi
4
Odporúčte firmu na stavbu domu na kľúč Žilina okolie...
Planujeme stavat dom .. projekt sme zatial nasli z Euroline, kupujeme pozemok a chceli by sme nájsť…
pepo344
Pred 6 rokmi
2
Vodovodná prípojka + žumpa Žilina a okolie
Dobrý deň, hľadám firmu alebo partiu na osadenie vodomernej šachty a 12m3 žumpy k novostavbe vo Viš…
standa1981
Pred 6 rokmi
5
Mate skusenosti s firmou LK Consulting?
Dobry den,mate prosim niekto skusenost s firmou LK Consulting z Prievidze?Bola nam odporucena na hl…
romanesdesign
Pred 6 rokmi
5
Biela leskla dlážba
Ahoj, cez google som našla tuto stránku. Kupujem teraz byt a keďže nieje zariadený, prioritne by so…
zuziana5
Pred 6 rokmi
17
sponzor fóra
Podlaha alebo dlažba ? do obyvačky s kuchyňou ? alebo kombinacia
ako ste riešili spoločnu obyvačku s kuchyňou čo odporučate dlažbu alebo podlahu skôr by som brala p…
slavoducar
Pred 6 rokmi
1
2
32
Aký rozmer krokiev na rozpon 5m?
Ahojte chystám sa vybudovať záhradný domcek s plochou strechou na základovej doske 4x5m. Spád stre…
jaro_v
Pred 6 rokmi
2
Poraďte firmu na uzavretie balkóna sklom
Vie mi niekto poradit firmu ktora sa venuje uzavretiam balkonov? Ale nie plastovymi roletami ale sk…
janovsky2
Pred 6 rokmi
2
Aké rohovníky na sadrokartón ?
čo odporúčate ? rohy pri vikiery a pod. Al rohovú lištu ?
arcticcode
Pred 6 rokmi
11
"Stavebna firma" HäuserBau alebo House company s.r.o
Dávajte si pozor na Firmu HäuserBau alebo House company s.r.o, Ing. M. Hrica www.murovany-dom.sk…
coralline
Pred 6 rokmi
3
Postup prác - trávnik, okrasná záhrada, závlaha
Zámková dlažba a plot v záhrade už je hotový. Bude treba ešte urobiť okrasnú záhradu, trávnik a záv…
veruska4444
Pred 6 rokmi
26
Zimna zahrada referencie na firmu
Dobry den, hladam firmu na realizaciu zimnej zahrady, uz mam par cenovych ponuk, ale pomohli by ste…
floower
Pred 6 rokmi
8
Murik/plot ako na to? (vlhkost/zemina)
Zdravim, chcem stavat muri povodne z klasickych betonovych tvarnic DT30 ktore som chcel oblozit nie…
chrobak7
Pred 6 rokmi
2
Laguna 7
Staval niketo z vas tento maličký domček? http://www.promiprojekt.sk/projekty/laguna/laguna-7/#.Vv…
zdena_samaj
Pred 6 rokmi
3
Nadvihnutie uzáveru plynu - je to možné?
Zdravim, neriesil to niekto? mam pred pozemkom uzaver, je dole a potrebujem ho dvihnut, co ja viem …
atak77
Pred 6 rokmi
11
Firma na pretlak a rozkopanie cesty
Zdravim vie mi niekto odporucit daku firmu najlepsie zilina a okolie na pretlak popod cestu a vykop…
milosduris
Pred 6 rokmi
5
Pohybový senzor a jeho umiestnenie
Ahojte, robíme elektrinu a na chodbu z dennej do nočnej časti by sme chceli dať pohybový senzor. je…
ssp
Pred 6 rokmi
6
Omietky na keramicky strop
Ahojte Budeme robit strojove omietky na tehlu a mame aj keramicky strop, ktory sa bude omietat. M…
daralbajda
Pred 6 rokmi
9
Názory na projekt bungalov 1977
Ahojte, prosím vás o názory na projekt bungalov 1977. Ideálne ak by boli nejaké nápady kde ušetriť…
erik563
Pred 6 rokmi
1
Zelezna konstrukcia pod terasove dosky
Caute, riesim zeleznu konstrukciu pod drevenu terasu rozmeru cca 6,5x3m vo vyske cca 1,5m. H1 bude…
zita19
Pred 6 rokmi
2
Zadná ulica v Stupave - bývate tam niekto?
Máte niekto skúsenosť, prípadne kupujete / bývate? Zvažujeme kúpu domu v tejto lokalite, akékoľv…
lucka6884
Pred 6 rokmi
17
Prepis pozemku na jedneho majitela
Dobrý den chcem sa spytat s priateľom staviame dom, pozemok je písaný na oboch. Novostavbu mame zap…
chrobak7
Pred 6 rokmi
4
Sejba trávy k burine - vytlačí tráva burinu?
Ahojte záhradkári. Ma niekto skúsenosti s tým, že zasial trávu už ku rastúcej burine a pri pravide…
zita19
Pred 6 rokmi
14
Jímka pre bazénové teleso
Ahojte. Mám samonosný bazén 4,50x2,40x1,20m (môže byť nadzemný aj podzemný), a chcem ho zapustiť. …
wolodymyr
Pred 6 rokmi
6
Základ pod vstupnu bráničku
Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je nutné robiť základ aj pod vstupnú bráničku... viď. obr. Základ j…
neyaa
Pred 6 rokmi
14
Ktoru firmu viete poradit- eurookna?
s ktorou firmou mate dobru skusenost? (pripadne) pribliznu cenovu relaciu... dakujem za kazdu r…
daniel66
Pred 6 rokmi
12
Zateplenie monolitického stropu s rozvodmi rekuperácie
Ahojte, mám monolitický železobetónový strop a na povale mám spravené rozvod pre rekuperáciu. Ako n…
kaspy
Pred 6 rokmi
16
1
2
…
1381
1382
1383
1384
1385
…