O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Štablón alebo stena čo skôr?
Ahojte ak mate skúsenosti a viete mi poradiť tak čo mam skôr urobiť štablón alebo steny ked chcem d…
davidpopo
Pred 6 rokmi
1
Strecha CoppoMax Sforseco
Ahojte, má niekto skúsenosť s talianskou strechou? A aký kameň alebo tehličky k tomu? Typ domu - bu…
katinkah
Pred 6 rokmi
1
Čo je to za chrobacisko?
Čo je to za chrobáka lezie to po stenách.
maros_get
Pred 6 rokmi
6
Stavebné povolenie Záhorie
Dobrý den, chcem sa spýtať či niekto nepozná firmu ktorá vie vybaviť búracie a stavebné povolenie n…
kuratko22222
Pred 6 rokmi
4
Interiérové farby umyvateľné
Dobrý deň, prosím skúsenosti s umývateľnými interiérovými farbami. Mám troch malých chlapcov s večn…
yeti_team
Pred 6 rokmi
13
Oprava fasady starého domu
Dobrý deň, ako postupovať..... Zacali sme opravu fasady na starom 60 rocnom dome, lepil sa aj polys…
hoblinka13
Pred 6 rokmi
9
Kuchynské batérie
Dobrý deň. Nemáte náhodou niekto skúsenosť s týmto? www.siko.sk/produkty/ostatne/grohe-red-ii-du…
barborka03
Pred 6 rokmi
7
Názory na prerozdelenie pozemku
Zdravím, rád by som vedel názory ľudí na prerozdelenie pozemku ktoré sa chystám vykonať, je to jed…
peterm88
Pred 6 rokmi
7
sponzor fóra
Cena za vymenu UV lampy a filtrov na reverznu osmozu
Ahojte raz rocne nam chodi firma vymienat UV lampu teda zierivku do nej ktoru pouzivame na dezinfe…
kvietok173
Pred 6 rokmi
11
Akú farbu na pleseň ?
Poradte bielu farbu naj. snehobielu na interiér bytu s protiplesnovým účinkom, resp. máme na 3 sten…
zita19
Pred 6 rokmi
18
Prosím o pomoc...ako sa to volá?
Ahojte strecháči, bývam v staršom paneláku. V každej miestnosti je na stene takéto, myslím že umel…
mackatakaczova
Pred 6 rokmi
4
Nacenenie a referencie okien v overených firmách
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či mi viete odporučiť overené firmy na okná (zvažujeme hliníkové, …
mackatakaczova
Pred 6 rokmi
7
Domáca vodárnička Wilo vs. Grundfos
Zdravím Vás, Pre ktorú domácu vodárničku by Ste sa rozhodli? - WILO Jet BWJ 301 EM, ht…
mirec1
Pred 6 rokmi
3
Dunenie na povale
Caute Dom ma rok. Sem tam vecer ked lahnem tak pocujem take obcasme zadunenie. Pripada mi to a…
demian101
Pred 6 rokmi
12
OBI farba interierová....vase skusenosti a recenzie?
Má niekto skusenosti s takouto lacnou farbou?
macacko
Pred 6 rokmi
12
Zateplenie vikiera
Zdravim vsetkych, Projekt mi nejak neriesi detail bocnej strany vikiera a teda naskytla sa mi otaz…
janovsky2
Pred 6 rokmi
6
Oprava kuchynskej linky
Ahojte, viete mi poradit nejakeho sikovneho stolara(nie firmu) na opravu kuchynskej linky? Nitra a…
mirkap13
Pred 6 rokmi
7
Škridla alebo plech - čo je lepšie na bungalov?
co je lepsie na bungalov skridla alebo plech???? najprv sme boli rozhodnuty pre plech, no zvazujeme…
prok
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
4
5
125
Lehota na vyjadrenie
Ahojte, Stavebný úrad mi určil lehotu do 15.8. na doručenie vyjadrení od všetkých správcov sietí…
erik4827
Pred 6 rokmi
12
Nedodaná kuchynská linka
Dobrý deň, viem že to sem nepatrí ale máme problém s drevárom... V 4.1.2019 sme si objednali kuchyn…
erik4827
Pred 6 rokmi
25
Olupovanie omietky v byte na strope
V byte na kupelnovom strope sa mi zacala olupovat omietka. Je to priamo nad sprchovym kutom. V byte…
kliepa
Pred 6 rokmi
3
Poraďte firmu, ktorá stavia systémom Velox
zdravím vás priatelia viete mi odporučiť nejaké firmy ktoré realizujú stavby systémom VELOX? dosť …
bzjz
Pred 6 rokmi
18
Firma ABW - ake mate skusenosti s plotovymi tvarnicami?
Dobry den, kedze som nenasla podobnu diskusiu, vytvorila som novu. Mate skusenosti s plotmi od firm…
delict
Pred 6 rokmi
13
Vertikutátor
Mate niekto doma? Pouzivate, ci len stoji v kute? Vycisti od starej travy aj starsi zanedbany travn…
gashtaan
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
73
Projekt a stavba POLODREVENICE (spodok murovaný, vrch drevo) - aká stavebná firma/projektant?
Zdravím, hľadám niekoho, kto by naprojektoval a postavil viacúčelový dom na štýl polodrevenice (aké…
zita19
Pred 6 rokmi
3
Vzduchova medzera - zateplenie zakladov
stavbari mi nalepili 10cm XPS na zaklady "na buchy" cim vznikla medzi XPS a murivom medzera cca 2cm…
zmrzlina_sk
Pred 6 rokmi
14
Šťukatér a cementová škridla
Ahojte, chcela by som sa skúsených opýtať či môžeme dať štukatér a cementovú strechu spolu ako podk…
wolodymyr
Pred 6 rokmi
2
Apu listy a akryl
Davali ste na spoj okenneho ramu a omietky akryl? Cize prekryvali ste apu listu pred malovanim? …
rkorba
Pred 6 rokmi
1
Strom ničí koreňmi plot
Zdravím, chcela by som sa poradiť. Pred plotom máme strom, ktorý nám svojimi koreňmi roztrhol plot …
richto
Pred 6 rokmi
19
Otvaranie branicky
Ahojte, prosim vas otvara sa vám mala branicka smerom von do ulice. Ak ano nevadi vam to? Zrejme to…
richto
Pred 6 rokmi
14
1
2
…
1380
1381
1382
1383
1384
…