O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Digestor Faber Fabula vs. AEG Mastery DDE5980G
Ahojte, rozmyslam o kupe vstavaneho vysuvneho digestora. Rozmyslam nad AEG AEG Mastery DDE5980G a …
sgi320
Pred 6 rokmi
7
Rebrík v kúpelni - príprava
Ahojte, robíme podlahové kúrenie a v kúpelni nám budú robiť aj rebrík, ktorý bude ako samostatný ok…
roboza
Pred 6 rokmi
6
Nerovnomerny vykop v zakladovom pase, dazd
Dobry den. Potreboval by som poradit. Bagrista vykopal zakladove pasy. Mam ich kaskadovite. V ramci…
ferork
Pred 6 rokmi
8
Krbová vložka Nordflame Gravena
Ahojte, má niekto krbovú vložku od Nordflame? potreboval by som len vediet ako to vyzerá z jej vnút…
11lubos11111
Pred 6 rokmi
1
Dvojkridlova sklapacia brana - pohon
Ahojte, prosim vas poradili by ste nam, co si vsimat pri vybere pohonu na dvojkridlovu sklapaciu b…
kika195
Pred 6 rokmi
4
Žumpa - stále plná, čo s tým
Ahojte. manžel má starší dom zo žumpu a každý mesiac treba vyťahovať septik, je jedno či v dome nie…
slawka333
Pred 6 rokmi
10
Aké sú najväčšie gýče v zariaďovaní?
..co sa vam zda uplne najhoršie pri zariadovani a sledovani "modnych" trendov, prip. albumov na tom…
ianitka
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
19
20
575
Spotreba betonu ...? m3 /DT 300 tvarnice cca 900 ks /ks
Zdravim vsetkych potrebujem radu ....kolko potrebujem betonu na zalievanie DT tvarnic 30 cm dakujem…
praktikman
Pred 6 rokmi
16
sponzor fóra
Aký byt sa mi viac oplatí kúpiť?
Ahojte, plánujem kúpu bytu. Nie je to nejak súrne, ale som skôr názoru, že ceny lepšie nebudú. Mám …
sherhi
Pred 6 rokmi
25
Vykurovanie TČ alebo Elektrokotlom/na mieru
Zdravím vážení, už veľmi dlho riešim v hlave dilemu. TČ vs Elektrokotol. Viem viem, je tu toho …
gkrivanek
Pred 6 rokmi
15
Hypotéka so založením rodičovského bytu pre stavbu domu
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať aký je postup a čo potrebujem pre vybavenie hypotéky na stavbu r…
slawka333
Pred 6 rokmi
8
Aky typ ovocneho stromu kupit?
Ahojte, potrebujem radu, Dopredu chcem povedat, ze sa VOBEC nevyznam v pestovani ovocnych stromo…
lukas1115i
Pred 6 rokmi
17
Overená spoľahlivá stavebná firma Trnava a okolie na rekonstrukciu
Ahojte. Zvažujeme kúpu starého bytu v takmer pôvodnom stave. Potrebovali by sme firmu resp. remesel…
andyno
Pred 6 rokmi
4
Byvaniesk
zvazujem mont.dom od byvaniesk. nejake skusenosti? dakujem
wishmaster
Pred 6 rokmi
3
Projekt kotolne - TČ + TUV
Dobrý deň, chcel by som požiadať o pomoc pri dotiahnutí projektu kotolne. Projektant čo projektova…
mgx
Pred 6 rokmi
3
Realizacia drenaze okolo domu
ahojte chcem sa spytat na rady ohladne realizacie drenaze. cast domu a teda aj stien bude prihrnuta…
adidasko1
Pred 6 rokmi
10
Podmurovanie krbovej vlozky s nozkami
Je to potrebne? Alebo ake su ine moznosti, staci dosky?poradite? pripadne mozete dat aj foto pre in…
annyq
Pred 6 rokmi
1
Statik Senec okolie
Nájde sa tu statik zo Senca alebo okolia, pripadne nemáte kontakt na nejakého? V projekte nemáme v…
jan45
Pred 6 rokmi
2
Zasuvka z vypínača
Dobrý deň mám otázku, neviem či to tu už bolo ak áno tak sa ospravedlňujem, ale mám problém že potr…
vrajmantak
Pred 6 rokmi
14
Zimná záhrada - rady a referencie na firmy
Planujeme zimnu zahradu na uz pistavenej terase cca 5x4m. Poprosim o rady na material, nejake firmy…
dianax
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
61
Montovany dom (drevodom) - hruba stavba - svojpomocne dokoncenie (cena za HB a dokoncenie)
Zdravim vospolok. Zaujimaju ma len ti, co si tak urobili: Dali si postavit hrubu stavbu firmou.…
roboza
Pred 6 rokmi
5
Kanal - nemrznuca hlbka ??
zdravim ma kanal vyvedeny od domu (orandzova pvc) ktory klesa do hlbky asi 1.5m ale pri dome je v h…
gashtaan
Pred 6 rokmi
11
Vyber umyvačky podla mna
Som žena čo rada kupi taky spotrebič na ktory sa daju kupit nahradne diely. Mam umyvačku AEG 5rok a…
zita19
Pred 6 rokmi
1
2
50
Kuchyňa s obývačkou s rozlohou 32m2 - stačí to?
Ahojte, máte niekto kuchyňu s obývačkou na ploche 32m2? (4 členna rodina) idem rekonštruovať postar…
burdorka
Pred 6 rokmi
1
2
60
Zarubne dvojpantove
Ahojte zozeniem este niekde dvojpantove drevene zarubne? Mame byt relativne pekne dvere ale zarubne…
wolodymyr
Pred 6 rokmi
2
Okno pod umývadlom, sporákom?
Máte skúsenosti? Nie je to blbosť? Ako sa to potom okno umýva? A nie je často špinavé? Keby máte mo…
burdorka
Pred 6 rokmi
14
Bambus na pergole - upevnenie
Zdravím. Máme drevenú pergolu, na ktorú chceme upevniť bambusové rohože. Má niekto také prekryti…
jaro_67
Pred 6 rokmi
8
Rozmiestnenie Sedacka 330cm
Ahojte, potrebujem poradit vo vybere sedacky a s jej umiestnenim. Mame obyvacku s jedalenskym stolo…
sampur
Pred 6 rokmi
13
Chybné okná?
Poraďte. Vo februári nám prišli nové okná, SLOVAKTUAL, a dnes som si všimla toto. V tých zhyboch sa…
jaro_67
Pred 6 rokmi
14
Akú kosačku by ste mi doporučili?
Ahojte. Prosím Vás, mám trochu do kopca záhradu a nerovný terén. Už ma nebaví kosiť to kosou, je to…
sampur
Pred 6 rokmi
13
1
2
…
1382
1383
1384
1385
1386
…