Oprava fasady starého domu

Dobrý deň, ako postupovať..... Zacali sme opravu fasady na starom 60 rocnom dome, lepil sa aj polystyrén ale len kvôli vyrovnaniu stien. Potrebovali sme jednu stenu opraviť aj od susedy. Dohodla sa, že nam to umožní ale celý týždeň mala nejaké stretnutia, lekárov takže majstri tam stihli polepit iba ten polystyrén a od ďalšieho týždňa nam už vstup nechce umožniť. Tak som sa šla poradiť s právnikom ktorý nam spísal výzvu k uvolneniu vstupu na jej pozemok s tým, že ak nam to neumožní pôjde to na súd. Manžel jej oznamil, že sme jej poslali list a ona to ukončila tym, že susedske vzťahy sa skončili opustite moj pozemok. Čo teraz?
Odpovedať
@mishel178 to je tak keď susedom vypisujete listy cez právnikov....keby ste boli normálnu tak zájdete za ňou a poprosiť ju a omluvite sa jej.... Druhá možnosť normálne surovo pokračovať v prácach,hádam sa chlapi čo utepluju nezľaknú ednej baby,a povedzte že im zaplatíte až keď bude hotové a niečo musia aj oni vytrpieť ak chcú peniaze... Ale s tým listom ste to určite posrali..to čo ste dali právnikovi ste mohli dať na bonboniéru a koňak a všetko by bolo v poriadku...
Odpovedať
@daralbajda ten papier nie je od právnika, nie je tam ani pečiatka ani tam nefiguruje jeho meno...... Je to iba výzva, podpísaná nami ako manželmi, že potrebujeme čas ešte do vtedy....
Odpovedať
@mishel178 a prečo vypisuje ako Turci chanovi, prečo normálne ju nezajdete s flastickou a bonbonierou poprosiť?
Odpovedať
a myslíte si, že ak by to slo flastickou a bonbonierou tak by som bola nutena si zisťovať ake mam práva???
Odpovedať
@mishel178 podobrotky vždy dosiahne s viac ako pozlotky,a ak to nejde tak si rob a nech sa ona sťažuje,hádam sa chlapi nezľaknú jednej ženy..
Odpovedať
@daralbajda chlapi nevstupia na jej pozemok..... zavola policajtov a bude ešte horšie
Odpovedať
@mishel178 treba ist na obec/mesto,oni taketo veci riesia. Zo zakona je povinna vam umoznit vykonat nevyhnutne prace na opravach domu. Ked aj zavola policiu,nic nezmoze. Bude to natahovanie,ale s pomocou obce to zvladnete. Netreba sa kvoli tomu sudit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?