O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Elektrické stĺpy
Poprosila by som o radu. Sused na chate nám poškodil elektrinu. Len nám to oznámil adohoda bola, ž…
insed
Pred 6 rokmi
7
Cemix cn 83
Kto mi poradi kde kupim cemix cn 83 vo Vranove a okoli?
parkety
Pred 6 rokmi
1
Hlavné domové dvere
Vedeli by ste mi poradiť, aké dvere sú vhodné na dom? Myslím hlavné vstupné dvere. Kupili sme dajak…
janovsky2
Pred 6 rokmi
1
2
46
Francúzske okno pevné - 2000 x 2350 mm
Máme spojenú obývačku s kuchyňou. Kuchyňa bude mať nad linkou dve okná + obývačka veľké francúzske …
pokisk
Pred 6 rokmi
1
2
53
Uzemnenie antenneho rozvodu
Dobry den. Rad by som konzultoval s vami domaci STA rozvod v rodinnom dome. Zakladne informacie s…
patriky
Pred 6 rokmi
2
Obvodova dilatacna paska
Zdravim , chcem sa opytat ,ze aky ma ucel okrajova dilatacna paska okolo obvodu poteru v garazi ak …
kejsix
Pred 6 rokmi
6
Stavebny otvor okna
Dobry den,chcem sa spytat na stavebny otvor okien som vo faze murovania stvrtej rady a neviem co je…
daralbajda
Pred 6 rokmi
15
Zemina pod travnikovy koberec
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť, ideálne na základe vašich osobných skúseností, aká zemina …
zita19
Pred 6 rokmi
4
sponzor fóra
Sklenná vata pod parozabranu nazory
zdravim vas mam nevyuzity priestor pod parozabranou cca18cm oprozabrana je lepena zospodu na tramoc…
gashtaan
Pred 6 rokmi
4
Minimálna hranica od suseda
Ahojte, chcem sa opýtať či máte niekto skúsenosť a ako ste riešili túto dilemu. Sused aj my mame už…
zuzcek1988
Pred 6 rokmi
1
2
40
Stresne okno, Velux GLU
Ahojte. Potrebujeme poradit. Namontovali nam stresne okna, ale najviac idu otvorit ako na prvej fot…
patha12345
Pred 6 rokmi
3
Fenix kurenie
Chcel by som sa s Vami poradit, ohladom podlahoveho kurenia. Co poviete na znacku Fenix?
peter977
Pred 6 rokmi
26
Kde v Ba a okoli najlacnejšie uskladniť stavebný odpad?
Prosím poradte, kde v Ba a okoli sa dá najlacnejšie uskladniť odpad s tým, že dovoz si zabezpečím n…
aknitram26
Pred 6 rokmi
4
Kristalon, Okrasné dreviny
http://www.agrocs.sk/produkt/okrasne-dreviny/ je tam aj video, kde ukazu ze to zalievaju dole ku…
atak77
Pred 6 rokmi
7
Zateplenie bytu zvnútra - aký materiál bude najlepší?
Zdravim vsetkych, chcem sa poradit. Zvazujem zateplit jednu izbu v byte, zvnutra. No nie vonkajsiu …
eagleowl
Pred 6 rokmi
17
Hľadám stolára z Košíc, Prešova a okolia
Mili diskutujuci, surne hladam sikovneho a spolahliveho stolara na vyrobu manzelskej postele -vysok…
mon_monique_86
Pred 6 rokmi
1
2
43
Zateká pri komíne
Podobné témy už sú v tomto fóre, ale pridavam svoj problém so zatekajucou strechou pri komine. Mal …
eagleowl
Pred 6 rokmi
4
Šikovný stolár na výrobu kuchyne na mieru (Košice)
Zdravím vospolok, chystáme sa prerábať a hľadáme šikovného stolára, ktorý by nám vyrobil kuchynskú …
mon_monique_86
Pred 6 rokmi
9
Skladba izolacie plochej strechy
Dobrý deň, stávam rodinný dom s plochou strechou, nosnú časť tvoria drevené hranoly naložené na ven…
kaldes
Pred 6 rokmi
6
Šalung na zakladovú platnu ? variant styrodur 10 cm ?
zdravým čo je najlepsia , najjednoduchsia a najpraktickejsia alternativa šalungu na zakladovú platn…
tslivovic
Pred 6 rokmi
14
Je potrebné pozemok zamerať pred darovaním?
Dobrý deň, mama mi chce darovať pozemok na stavbu domu. Pozemok nie je zameraný. Je potrebné ho zam…
diousaa
Pred 6 rokmi
23
Zachytávanie dažďovej vody do sudov
Ahojte, rád príjmem rady a tipy ako ste vyriešili zachytávanie dažďovej vody. Mám na zvode z prístr…
sysell
Pred 6 rokmi
11
Ako dat parozabranu
Potrebujem poradit máme tramovy strop a na nom zaveseny sadrokarton. No pri montazi sa nedala pod s…
lienka005
Pred 6 rokmi
15
Podlahove kurenie, voda, odpady
Dobry den ma niekto skusenosti z firmou Duboma?
ddlady
Pred 6 rokmi
1
Kotvenie vodovodných trubiek cez izoláciu?
Mili strechaci, kazdy na mna hovori inou recou :-D a samozrejme, kazdy si haji to svoje. Mne vsak n…
ekino13
Pred 6 rokmi
31
Hrúbka betónového poteru
Ahojte, prosim vas viete nam poradit. Budeme mat podlahove kurenie na systemovej doske a budeme d…
eagleowl
Pred 6 rokmi
19
Ukonc. lista nopovej f. spravna instalacia
zdravim, chcem sa opytat ci sa ukoncovacia lysta nopovej f. iba skrutkuje na stenu alebo sa v tej c…
eagleowl
Pred 6 rokmi
2
Stupava - Dubravy
Dobry den, rada by som sa informovala, ci niekto kupil byt v Novostavbe Stupava - Dubravy, pripadne…
nuelle
Pred 6 rokmi
1
Kombinovaný ohrievač vody - "obojživelník"
Dobrý deň, elektrický ohrievač vody - 150 l nám začal kvapkať, čiže rozmýšľam rovno nad výmenou - …
splatters
Pred 6 rokmi
11
Zaklad pod samonosnu branu
Ahojte. Začali nám kopať základy na plot a chcú zalievať základy aj pod samonosnú bránu - nie le…
martin25
Pred 6 rokmi
6
1
2
…
1378
1379
1380
1381
1382
…