O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vyduty beton vo venci
Zdravim, pred par hodinami sme zabetonovali veniec. Na niektorych miestach vydulo salung venca a a…
janci1985
Pred 6 rokmi
27
Rozmiestnenie spálne - čo by ste zmenili?
Zdravím všetkých, idem si sem po radu, riešime rozloženie budúcej spálne v domčeku a zatiaľ sme sa …
smolinecka
Pred 6 rokmi
1
2
36
Porfix vs. Ytong - aký je medzi nimi rozdiel?
Zdravim, aky je rozdiel medzi tvárnicami Porfix P2-400 375 mm a Ytong P2-400 375 mm? Prešiel som ob…
pepo344
Pred 6 rokmi
25
Najmenšie rohové kachle
Ahojte. Síce som už brázdila internetom, ale nejak som nenašla. Má niekto avízo, ale najlepšie, keď…
zizzinka
Pred 6 rokmi
1
Aka dlzka sa da preklenut krokvou bez podpery
Aka maximalna dlzka sa da preklenut krokvou bez dalsej dodatocnej podpery niekde v strede? Klasicky…
branomt
Pred 6 rokmi
22
Drevo na obklad s minimálnou údržbou
Ahojte, chceme dávať ako obklad na garáž a brány drevo resp WPC. WPC ale nevieme nájsť také, ktoré …
vaspostone
Pred 6 rokmi
4
Omietka byt
Dobrý deň, prosím poradte mi dobrú a kvalitnú stierku na steny. Idem oškrabať starú maľovku, no …
tomasyno
Pred 6 rokmi
7
Motorizované plastové rolety - napojenie na motor
Zdravim vsetkych, som tu dlhsie nebol :-) Dokoncujem zateplenie a vyvstala otazka, ci zaluzie, …
123kiko
Pred 6 rokmi
12
sponzor fóra
Najlacnejšie ploty
môžte mi poradiť aka firma ma lacné kované ploty???
jurobb
Pred 6 rokmi
27
Obvodové múry- návrh projektanta
Dobry den, chcela by som sa spytat, aky nazor mate na obvodove mury z 300mm ytong plus 100mm kamenn…
leatea
Pred 6 rokmi
1
2
59
Sedlová verzus valbová strecha
Ktory typ strechy vyjde lacnejsie na bungalov 10x13m?
charles91
Pred 6 rokmi
1
2
49
Zateplenie venca xps - eps
Ahojte potreboval by som poradiť . Hľadal som na rôznych fórach kde sa riešilo zateplenie venca ale…
michel_2
Pred 6 rokmi
7
Výber stavebnej firmy –aké kritéria?
Ahojte Aktuálne som v procese výberu stavebnej firmy (stavba RD na kľúč), preto by som sa chcel in…
maci_elias
Pred 6 rokmi
6
Vo vykope voda,co s nou?
Caute..po zrovnani podzemku sa mi zo zadnej strany pustili take tri pramienky vody..vodu mam kde z…
wegeta
Pred 6 rokmi
1
Tienidlo na luster
Prosim vas stretol sa niekto s tym, ze sa mu rozbilo tienidlo na lustri? Existuje nejaky obchod s n…
kacena1159
Pred 6 rokmi
9
Cemix SE16
Máte niekto na dome túto farbu Cemix Se16 Poprosila by som fotku ako vyzerá na dome na fasáde, mam …
lowelinka7
Pred 6 rokmi
1
Kde kúpim americké okno?
neviete kde sa dá také zohnať? Myslím tým, také, čo sa neotvára klasicky do priestoru, ale vytiahne…
iwee_americke_okna
Pred 6 rokmi
29
Ako riesit vystavbu pristresku?stavebne povolenie, ohlaska, dokoncenie stavby pred jej dokoncenim???
Skuste poradit. Staviame dom a chcem pristresok pre 2 auta, len my to vychadza viac ako 25 m2 a uz …
drahhu
Pred 6 rokmi
12
Kto mi vyrobi nerezovu sochu ?
Prosim poradte mi, s manzelom by sme chceli do zahrady nerezovu sochu v style ako je na obrazku. …
peterkob
Pred 6 rokmi
11
Miesto na zivot
Zdravim vas, dlhsi cas sa s priatelkou tocime okolo temy byvania, aby sme sa nemuseli neskor sta…
stanlej
Pred 6 rokmi
28
Ploty z vŕbového prútia
Máte prosím Vás skúsenosť s prútenými plotovými dielcami? Aká je životnosť? Prípadne ako sa o ne t…
lifelike
Pred 6 rokmi
12
Sprej na čistenie klimatizácie v dome
Viete mi odporučiť sprej na vyčistenie a dezinfekciu vnútornej klimatizačnej jednotky v dome?
jarosujo
Pred 6 rokmi
4
Štiepaný kamen
Mam čierny štiepaný kamen z jednej strany a z druhej strany je hladký. Začali sa my na nom robiť bi…
petka456
Pred 6 rokmi
9
Plot z prutia/bambusu
Ahoj, Kto ma plot z prutia /bambusu a pod? Ako ste spokojni/nespokojni? Mame asi 5m dlhy, nizky plo…
gabige
Pred 6 rokmi
10
Obývacia stena. Lesklá alebo matná?
Dobrý deň. Chcem si dať spraviť obývaciu stenu na mieru. Mám už jasnú predstavu ako by mala vyzerať…
macko444
Pred 6 rokmi
23
Zazrazna lampa, cez den ok, v noci stale svieti.
Ahojte, s niecim takymto som sa este nestretol, pustil som sa do opravy svetla pred vchodovymi dver…
marek1010
Pred 6 rokmi
24
Kupa novostavby
ahojte zatiaľ s mužom bývame v 2izb byte. buduci rok vo februári nám končí fix... chceli by sme ís…
buch_buch1
Pred 6 rokmi
5
Čo s podlahou na manzarde
Ahojte. Rozhodly sme sa zrekonštruovať izbu na manzarde a mám otázku ohľadom podlahy. Je tam zhruba…
kubecs
Pred 6 rokmi
1
Rekonstrukcia chalupy
Mame k dispozicii polovociu "liptovskeho slizu", ktory je neobyvany cca 30 rokov. Su tam tri miest…
jan45
Pred 6 rokmi
4
Ako pripevnit kusok pletiva pri branke
Medzi branickou a domom mam 26 cm medzeru. Chcel by som ju vyplnit pletivom. Jeden koniec pletiva p…
wolodymyr
Pred 6 rokmi
15
1
2
…
1377
1378
1379
1380
1381
…