O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Poraďte firmu na cementový poter v okolí Popradu
Prosím poraďte firmu na cementový poter na podlahové kúrenie v okolí Popradu, Kežmarok, Spišská Nov…
nufanek
Pred 6 rokmi
3
Ako odstrániť štrk (stavebnu suť) zo zeminy?
Poraďte prosím , ako odstrániť štrk zo zeminy .Existuje nejaky stroj na to?Ako ste to riešili vy?Ďa…
alusha
Pred 6 rokmi
23
Rekonštrukcia kúrenia v byte s komínom - firmy, tipy, skúsenosti
Ahojte, chcel by som rekonštruovat kúrenie v 3 izb. byte (Hainburg), kde sa v súčasnosti kúri el…
andyat
Pred 6 rokmi
1
Hladam stavebnu firmu Miloslavov
Zdravim. Hladam stavenju firmu na stavbu poschodoveho domu pasivneho do 200m2 v Miloslavove. Bud mu…
nikusiacik
Pred 6 rokmi
1
Rakúska stránka na predaj - niečo ako Bazoš a 123dopyt
Zdravím vás. Neviete nejakú stránku na predaj v Rakúsku ako je u nás bazoš alebo ako je 123dopyt na…
fenix32
Pred 6 rokmi
8
Je tento strom vyschnuty? Nechať, alebo ho dať preč?
Na záhrade máme topol (asi osikovy), je to len náletový strom, ziadna pekná koruna ani nič, ale keď…
marianna_1
Pred 6 rokmi
16
Zatienenie domu od ulice - záclony, fólie či tieniaca sieť?
Ahojte, riesime docasne zatienenie domu od ulice. Stavba je uz pomaly hotova a my sa chystame s…
ludmila2109
Pred 6 rokmi
10
Ivan Viceník, Krby Victory s.r.o.
Dobrý deň. Po viacerých rozhovoroch a presviedčaniach s kamarátmi, čo stavajú, sa chcem napriek tom…
mslovak
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
86
sponzor fóra
Zvuky vetra od strechy koli blezkozvodu ?
Caute poradaci. Mame bungalov. Stresnu krytinu mediteran na vaznikovom krove, pod nim izolacia cca…
turbot
Pred 6 rokmi
5
Autorské práva na projekt
Už ste sa stretli s absurditou, že ak chcete spraviť zmeny pri stavbe vlastného domu, musíte mať sú…
moratibru
Pred 6 rokmi
1
2
41
Aký strop je lepší, drevený alebo murovaný ????
Dobrý deň. Začali sme stavať dom a nevieme sa s manželom dohodnúť aký strop bude lepší. On chce dre…
spravcanetu
Pred 6 rokmi
1
2
40
Cierna sedacia suprava
Dobry den, mame v plane kupit ciernu sedaciu supravu a chcela by som sa spytat, pokial ma niekto z …
duzu
Pred 6 rokmi
18
Vstavané skrine od Hilkoviča. Čo na ne hovoríte?
co hovorite na vstavane skrine od hilkovica?zaujimaju ma ceny, kvalita, dlzka dodania....dakujem
mgx
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
78
Dobrá firma na vstavané skrine v Košiciach
Ahojte, chcela by som vás poprosiť - Košičania, ktorí máte skúsenosti s nejakou dobrou firmou, ktor…
danihilka
Pred 6 rokmi
5
Odporúčania na vstavané skrine
Zdravím, chcem sa spýtať na nejaké odporúčania na dobré a cenovo dostupné vstavané skrine. Ďakujem.
danihilka
Pred 6 rokmi
12
Poradíte výrobcu vstavaných skríň z okolia Trenčína?
Hľadám vyrobcu vstavanej menšej skrine do detskej ktorý vyrobi kvalitne aj za dobru cenu?s akými ma…
danihilka
Pred 6 rokmi
3
Kleber + sieťka
Chystam sa zvnutra davat kleber + sietku na ytong, bojim sa ci toto pocasie je na to vhodne, aka by…
marecko1
Pred 6 rokmi
21
Interietove malby
Zdravicko, hladam radu, ci sa tu najde niekto, kto robi interierove malby. Zhaname maliara, ktory b…
lucd
Pred 6 rokmi
5
Žumpa a studňa
Dobrý den...riešim akurát problém kam by som kohol osadiť žumpu na pozemku..chcem to dať do prednej…
jankazb
Pred 6 rokmi
26
Úverový register a hypotekárny úver
Ahojte, zháňam nejaké info o mojej situácii a po dlllllhom surfovaní som našiel túto stránku. Zhr…
jozko_mrkvicka
Pred 6 rokmi
1
2
58
Skladba podlahy po premeraní do 27 cm + otázky na použitie anhydridu a EPS150s/XPS
Čaute, idem po natavení ipy v dvoch vrstvách ukladať izoláciu a dávať podlahové kúrenie na systémov…
knedlik82
Pred 6 rokmi
17
Fólia na dvere z mliečneho skla
Dobrý deň rada by som sa spýtala otázočku Dvere do spálne mám sklenené mliečne sklo avšak začala …
sandra992016
Pred 6 rokmi
17
Vintage štýl
vintage kuchyne, kúpeľky, obývakčy - poprosím nápady (foto).
bigjamajko
Pred 6 rokmi
28
Čistenie vodného kameňa vodnou parou
Máte niekto skúsenosti s Karcherom, ktorý čistí vodnou parou a vraj odstraňuje aj vodný kameň? Naoz…
nora7
Pred 6 rokmi
4
Obojstranný plot
Ahojte, sused robí plot a dohodli sme sa ze bude obojstranný. Ale z našej strany nieje pekný ale z …
chrobak7
Pred 6 rokmi
21
Žumpy Košice
Dobrý deň, prosím vás kto má dobrú skúsenosť s niejakou firmou ktorá predáva kvlitné betónové žumpy…
miki3d
Pred 6 rokmi
4
Hľadáme firmu na ťahanie Elektriny a vody k pozemku - Humenné, Strážske, Michalovce
Hľadáme firmu na ťahanie Elektriny a vody k pozemku - Humenné, Strážske, Michalovce Odporučte dobr…
huzvaroval
Pred 6 rokmi
1
Náklady na žumpu
Zdravim Vas. Aktualne vyberame dom a vzasade je dost problem najst nieco nove napojene na kanalizac…
miki3d
Pred 6 rokmi
13
Koľko stojí v súčasnosti plynová prípojka?
Chcen sa spítať koľko stojí v súčasnosti planová prípojka? Počul som že to je teraz 2 000 € ?
audinak
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
8
9
258
Ako zatepliť strop záhradného domčeku ?
Ahojte Potreboval by som radu :) Už nejaký čas si staviam svojpomocne za domom "záhradný" domče…
lubk0
Pred 6 rokmi
5
1
2
…
1375
1376
1377
1378
1379
…