O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Detail styku okno - EPS na fasade, co pouzit APU listy alebo expanzne pasky?
Ake su vase skusenosti? Sme viacej nakloneni k paskam, lebo na nasich vnutornych omietkach vyzeraju…
aps
Pred 6 rokmi
4
Zelezobeton alebo DT na nosne mury
Dobry den, chcel by som poradit, resp. pocut nazory skusenych o tom co je vhodnejsie. Budem ro…
janulllla
Pred 6 rokmi
5
Oplotenie pozemku a búracie prace
Ahojte....vedel by mi niekto poradiť ohľadom oplotenia pozemku a zburania starého domu? 1. Potrebo…
denuliak
Pred 6 rokmi
1
Izolacna doska pri sporak
Ahojte. Mam taku staru linku a ked som od nej odtiahla sporak, je medzi nim a linkou taka tepelnoiz…
petrofka
Pred 6 rokmi
3
Elektricka brana ako potahat kable ?
zdravim, idem robit plot do ulice a chcem potahat kabelaz na leketircke ovladanie brany.. Brana ele…
patriky
Pred 6 rokmi
8
Nepríjemný pocit z elektrických radiátorov
Dobrý deň Pri vykurovaní elektrickými radiátormi, konvektormi, som mal nepríjemný pocit. Čo mám ro…
majkoj
Pred 6 rokmi
1
2
41
Vyplnenie medzier medzi sadrokartonom a kliestinami
Dobry den, prosim o radu ako vyplnit vzniknute medzery medzi sadrosom a kliestinami pri priznanom s…
igor256
Pred 6 rokmi
6
Porotherm 115
Ahojte, chcel by som oblozit kamenom priecky z tehal Protherm 115mm. Nikde som sa nedopatral, ci ti…
radonr
Pred 6 rokmi
2
sponzor fóra
Bleskozvod počas rekonštrukcie
Dobrý deň Chcel by som Vás poprosiť o radu rap. Váš názor. Rekonstruujem starsy rodinny dom, ktor…
michal_dt
Pred 6 rokmi
3
Dvere Sapeli - ukážete reálne fotky u vás doma?
Dobrý deň , mohli by ste poslať reálne fotky dvier sapeli , v hocijakej farbe ? Ďakujem
magdusbe
Pred 6 rokmi
15
Termostat Salus T105RF a výpadok elektriny
Poprosím Vás o radu. Situácia je nasledovná: urobené omietky, potery aj sadrokartóny. Teraz na chví…
pablox
Pred 6 rokmi
21
Zháňam šikovného stolára :)
Ahojte :) nepozná niekto šikovného stolára, ktorý pracuje s masívom a je z Kosic pripadne z okolia …
zita19
Pred 6 rokmi
6
Je strešná manžeta bez hliníka ok?
Na strechu znacky La Escandella uz pol roka zhaname prechodovu skridlu, dost zvlastnym az podozriv…
bellabeth
Pred 6 rokmi
4
Podfukovanie strenej krytiny - falcova (hluk)
Dobrý deň Na chate som staval pristavbu s terasou a na strechu som dal falcovanu plechovu stresn…
jancibaci
Pred 6 rokmi
19
Munícia z 2. svetovej vojny na pozemku
Ahojte strechaci. Mame doma v diskusii debatu o stavbe domu na rodinnom pozemku. Ide o to, ze na mi…
medo1984
Pred 6 rokmi
1
2
38
Skusenosti,recenzie firma ERHAA
Dobry den, Ma niekto skusenost s touto firmou-ERHAA spol.s r.o. /Rudolf Holko/? Dakujem
repeat
Pred 6 rokmi
8
Čím natrieť OSB dosky proti vlhkosti?
Ahojte, mám podlahu kde je OSB ako roznášacia vrstva, na ktorú ešte budem dávať finálnu vrstvu (par…
eagleowl
Pred 6 rokmi
4
Negativna spatna vazba na robotnikov - rodina
Zdravim, chcela by som dat negaivnu spatnu vazbu na robotnikov - romov, udajne z Raznan ale zia…
zuzcek1988
Pred 6 rokmi
11
Tepelná izolácia platne zo spodu.
Pozdravujem. Ideme sa pustiť do stavby pasívneho domu. Chcem sa opýtať či má noekto skúsenosti z iz…
eagleowl
Pred 6 rokmi
7
Ako podložiť strop dreveným trámom?
Dobrý deň, s manželom máme v pláne zbúrať priečku v staršom dvojpodlaznom dome. Vyjadrenie statika …
wolodymyr
Pred 6 rokmi
10
Zakrytie jarku pred predzáhradkou... ako na to?
Dobrý deň pred predzáhradkou máme starý jarok .. je vybetonovaný hlboký asi 50-60cm, tečú cez neho …
kraviatko
Pred 6 rokmi
1
Spoločný dvor a hypotéka
Ahojte, chcem sa spytat ci niektora banka akceptuje ako zabezpeku dom so spolocnym dvorom, ci ma s …
hoblinka13
Pred 6 rokmi
9
Je možné vyrezať otvor na okno do betónovej garáže?
Dobry den.Mam prefabrikat betonovej garaze s rozmerom 3x6m.Je mozne do takejto garaze vyrezat otvor…
filipf
Pred 6 rokmi
20
Praskliny prefabrikovaný strop
Ahoj strecháči, po betonáži prefabrikovaného stropu tvoreného nosníkmi dĺžky 6,6 m a celkovej vý…
tarantulaxxl
Pred 6 rokmi
2
Podlahove kurenie v RD
Dobry den chcem sa opytat ma niekto skusenosti alebo v dome podlahove kurenie na suchy zips od reha…
mgx
Pred 6 rokmi
2
Správne položenie strešnej krytiny okolo komína
Ahojte chcem sa spýtať, či mi strechary položili správne krytinu okolo komína. Mám ju zdvihnutú a a…
radoslavc
Pred 6 rokmi
1
2
47
Pevnosť v tlaku - pätka piliera M33
Ahojte. Nájde sa tu nejaký schopný človek, ktorý mi prezradí, akú pevnosť v tlaku (nosnosť) má nere…
milanpl
Pred 6 rokmi
8
Čím ste brúsili sadrokartónový strop?
Poprosím o rady čím ste brúsili sadrokartónový strop? Ručne, alebo brúskou na sadrokartón, poprípad…
rkorba
Pred 6 rokmi
18
Som tu nový - wegeta
Nazdar strecháči..Rozhodol zom sa pridat k vám lebo prisiel cas postavit neake to hniezdo pre rodin…
wegeta
Pred 6 rokmi
28
Obyvacka + kuchyňa
Dobry den. Chcem sa opýtať ci ma niekto obyvacku a kuchynu orientovanu na SZ. Či ste spokojny alebo…
lenkito10
Pred 6 rokmi
2
1
2
…
1374
1375
1376
1377
1378
…