Elektricka brana ako potahat kable ?

zdravim, idem robit plot do ulice a chcem potahat kabelaz na leketircke ovladanie brany.. Brana elekt. dvojkridlo a viem ze kazde potrebuje svoj privod, ale zaroven viem ze tam tych kablov je viac, nema niekto skusenot ake kable kde potahat nejake komplexne info (neviem napr. od rozvadzaca po riadiacku jednotku na brane - neviem 3x2,5 od riadiacej jednotky idu jedne na jedno kridlo druhy na druhe ?) Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@fotox3 - pozri si schemu zapojenia a natahaj si chranicky, kable natlacis neskor. https://www.nice-pohony.sk/CAME-FTL-K... potrebujes k motorom, k majaku, k fotobunkam, ku klavesnici/tlacidlu.
Odpovedať
@fotox3 my sme mali jeden kábel elektriky naťiahnutý a hotovo, z toho si spravili aj k fotobunkám aj k motoru, keby som dával maják, tak aj to to zvládne, takže by som tam neťahal 200 káblov a chráničiek zas :)
Odpovedať
@amater88 ale tahali ste to uz po vonku nie? od toho hlavneho v hranicke ? Ja by som to rad mal vsetko "neviditelne"
Odpovedať
@fotox3 kludne to možeš tahat v zemi kable ale daj do chranicky ako už tu spominali.Ak nebudes mat vela ohybov tak možeš neskor natiahnut kable do chranicky.
Odpovedať
@fotox3 no však v chráničke kábel, normálne ťahaný z rozvodnej skrini z domu, v zemi to je schované samozrejme :)
Odpovedať
Normalne potiahni z rozvadzaca kabel cyky 5x2,5 na to daj istico-chranic. Potom nachystaj trubky na forobunky a majak. Kable na fotobunky daj ftp outdoor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?