Ako pripevnit kusok pletiva pri branke

Medzi branickou a domom mam 26 cm medzeru. Chcel by som ju vyplnit pletivom. Jeden koniec pletiva pripevnim k branicke, ale neviem, co s druhym koncom. Nechcem to spajat s rinou a najradsej by som ani nevrtal do fasady..
Odpovedať
počkaj, vymyslíme zázračné riešenie. alebo žeby? nie, nevymyslíme... rozmysli si, čo ťa bude menej bolieť. či upevniť to o "ríňu", alebo o fasádu pomocou hmoždiniek s okom a napínacej tyčky.
Odpovedať
@andomv Zvaríš z 3/8" rúrok rámik skoro až po stenu, privaríš k stĺpiku, vyplníš pletivom...
Odpovedať
@andomv http://old.pfhsro.eu/29-vodoinstalacn... z takychto uchytiek urobis to.ako to myslel dedo758 len nebudes musiet zvarat
Odpovedať
@1gugu žiadnu vhodnú úchytku tam nevidím. @dedo758 jasné, zvárať... barbari...
Odpovedať
@worker_falcon treba trocha porozmyslat a tak sa da urobit z takych uchytiek.Foto je len na ilustraciu.
Odpovedať
@worker_falcon do tej ojjimky kde ide m8 moze upevnit nejaku ram je to najednoduchsie riesenie ked neche zvarat na stlpik
Odpovedať
@1gugu @sysell urobiť sa dá, o tom potom. len týpek asi hľadá aj niečo, čo bude vyzerať, nie len nejaké pozliepané barbarstvo. ale ak mu to vyhovuje, nech si spraví.
Odpovedať
Tie objímky sú do jari hrdzavé. Zvariť, natrieť, vyplniť...
Odpovedať
@worker_falcon sak moze aj navarit @dedo758 pozinkibane nezhninu okrem toho ich natre ako samotny ram
Odpovedať
Profilova fotka
Zvarat nie, okrem toho, ze je protikorozna uprava v haji, pri zvarani pozinku a este poplastovaneho vznika strasny sajrajt,..
Odpovedať
@dedo758 Keby tam mal lešenársku rúru tak nepoviem ani slovo, ale zvárať na protikorózne upravenú pozinkovanú rúru je fakt dobrá hovädina.
Odpovedať
daj žene najesť, priberie a neutečie tade. 8-) alebo to 3x prevrtaj (tú vzácnu jedinečnú rúrku - za 10€ všade), prestrč 3 šroby a zváraj až na ne. =-) alebo tam opri dosku zo sekvoje a máš to. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Chce to ešte jeden stĺpik. Asi takto nejako https://www.youtube.com/watch?v=GulJ5...
Odpovedať
Profilova fotka
Kup najuzsi plotovy diel zo zvaraneho pletiva plus tri uchyty na texove skrutky... diel zuzit na potrebnu sirku a priskrutkovat ku stlpiku na tu sirku to bude drzat aj bez kotvenia do domu ci ryny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?