Pohybový senzor a jeho umiestnenie

Ahojte, robíme elektrinu a na chodbu z dennej do nočnej časti by sme chceli dať pohybový senzor. je praktickejšie ho umiestniť do zadného rohu chodby (celková dĺžka chodby je 7,5m) , alebo niekde v strede na strop? Je možné použiť senzor z alarmu jablotron, či na to dať radšej zvlášť nejaký?
Odpovedať
@peto125 Zalezi na tom ake rozpetie spoznania pohybu ma ten senzor, ak zaznamena aj z rohu tak daj do rohu ak nie daj ho do stredu aby vzdialenosti zodpovedali.
Odpovedať
@peto125 ved pouzi taky senzor, aky pouzjes alarm. Pohybovy senzor sa dava do rohu, tak aby nesnimal okno ak tam nejake je, inak riskujes plane poplachy.
Odpovedať
@gashtaan budeme mať ablotron. Lenže s tými ich senzormi nemám dobrú skúsenosť. Pohybové čidlo nad dverami ma zachytí až keď prejdem 2m. Tie reakcie sú podľa mňa veľmi pomalé. Potrebujem aby sa svetlo rozsvietilo hneď ako sa niekto postaví pred chodbu a nie keď už je v polovici. Elektrikár vraví ,že to bude fungovať, no z mojej skúsenosti sa toho obávam. Preto mi napadlo či by nebolo lepšie použiť stropný senzor.
Odpovedať
@peto125 Tiez by som to na tvojom mieste dal do rohu, ak hovori ze to bude tak si myslim, ze ta nezavadza.
Odpovedať
Profilova fotka
@peto125 a prečo teda nevyskúšaš nejakú iný, keď s týmto nemáš dobré skúsenosti?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?