O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Záhradný zrubovy domček - svojpomocne
Ahojte. Robil tu niekto záhradný domček? Aký postup ste zvolili? Ja som pod ním práve dokončil pivn…
adidasko1
Pred 6 rokmi
9
Sedacia súprava TONY BIS od Mirjan24
Dobrý deň, prosím vas máte niekto sedaciu súpravu Tony Bis s poťahom Tunis 2335. Nevedia mi poslať…
sabipeto
Pred 6 rokmi
1
Je mozne pokladat plavajucu podlahu na drevene dosky?
Na chalupe v podkrovi chceme polozit plavajucu podlahu na drevene dosky. Spodna miestnost-strop je …
chrobak7
Pred 6 rokmi
4
Predaj pozemku a index zastavanosti
Ahojte, mam index zastavanosti akurat 25% od susedov musim kupit pozemok, aby som mohol dorobit pri…
spiderhst
Pred 6 rokmi
3
Prístavba k 40ročnému RD cena
Ahojte, RD je vo výške 1m s rozmermi 8x9m, Áčková strecha taká klasika a celý je podpivničený, chce…
chrobak7
Pred 6 rokmi
8
Nová kuchyňa - akú značku spotrebičov odporúčate?
ahojte prerabam kuchynu aku znacku odporucate?? chcela by som indukcnu varnu dosku stavanu ruru , m…
anetik_01
Pred 6 rokmi
16
Borievka Westpark, Záhorská Bystrica - býva tu niekto?
Ahojte hladam buducich susedov v Borievke v projekte westpark Zahorska Bystrica. Je tu niekto ?
nijasuomi
Pred 6 rokmi
1
2
44
Zapach betonovej podlahy po odstraneni stareho linolea
Dobry den. Aktualne riesime rekonstrukciu detskej izby v panelakovom byte. V ramci nej sme vyhodili…
radeck
Pred 6 rokmi
3
sponzor fóra
Použitie ciernej stavebnej folie v zákloch RD?
Zdravím rád by som sa opýtal použival niekto z vás geotextiliu po zhutnení ilu a na to potom zaváža…
roboza
Pred 6 rokmi
6
Led bodove ziarovky prebliknu a ostanu slabo svietit
Dobry den. Potrebujem radu. V kupelni som sa rozhodol vymenit stare bodovky 12V 20W mr16 za nove l…
xaxaxaxa
Pred 6 rokmi
11
Kochliky k LED svetlam
Caute Zháňam nejaké tie kochliky k LED svetlám do SDK aby sa nedotýkali vaty Viete poradiť, nie…
007tomams
Pred 6 rokmi
18
Geberit kombifix alebo duofix?
Ahojte, neviem ktory z nich kupit. Pri duofixe pisu hrubka podlahy 0-20cm, len neviem ci tym myslia…
quintes
Pred 6 rokmi
25
Hľadám projektanta pre dom v Rakúsku
ahojte, neviete niekto poradit projektanta s rak.licenciou na stavbu domu v heinburgu zhanam pre zn…
coralline
Pred 6 rokmi
9
Najomna zmluva kvôli elektrickej prípojke
Ahojte, potrebujem k stavebnému povoleniu nájomnú zmluvu k elektrickej prípojke. Ideme stavať za ro…
marekjahoda
Pred 6 rokmi
6
Penetrak ano, nie? Ina mozna nahrada?
Dobry den, stretli ste sa prosím Vas niekto s tym ze sa Vam odlepil obklad lebo bol zly penetrak? …
vrajmantak
Pred 6 rokmi
27
Kurenár Šurany - Nové Zámky
Hľadám šikovného kúrenára v okolí obce Čechy - Okres Nové Zámky. Neviete o niekom ?
fiancee19
Pred 6 rokmi
2
Prechod z obyvacky do kuchyne
Dobry den, chcela by som poprosit o radu. Chceli by sme oblozit prechod z obyvacky do kuchyne neak …
mima31mima
Pred 6 rokmi
14
Odtrnuty spodny pant plastoveho okna
Okno cca pol roka namontovane a dnes som si vsimol, ze spodny pant okna je odtrhnuty a visi vo vzd…
radoslavc
Pred 6 rokmi
5
Okna z bielou mriezkou
Ahojte. Ja viem , ze to je vsade cenovo ine, ale ti co take okna maju v akej cene a su o dost drahs…
marisha1982
Pred 6 rokmi
30
Zosilovač mobilného signálu v RD
Čau ludia,poraďte. Bývam v rodinnom dome na dedine, mobilný signál tu nie je bohvie čo. V podkroví …
mpfnordy
Pred 6 rokmi
6
Varna doska so zabudovanym digestorom
Mate niekto skusenosti s montazou varnej dosky so zabudovanym digestorom, odtah vonku...
sajmoonka
Pred 6 rokmi
10
Stavala vám dom na kľúč firma Domstav Bánovce nad Bebravou?
:-) :-)
erik563
Pred 6 rokmi
2
Akú markízu nad terasu?
Máte niekto skúsenosti s vysúvacou markízou nad terasou. Poprípade kontakt na dobrú firmu?
staviame_domcek
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
93
LED na schody
Ahojte, hladam nove LED svetla na schdody do krabicky, nieco podobne co mam teraz. Bol som v svieti…
staviame_domcek
Pred 6 rokmi
30
Latovanie-pleseň
Ahojte, dával som si robiť fúkanú izoláciu,kedže mám väzníkový krov,museli mi dať foliu,ktorú la…
zita19
Pred 6 rokmi
14
Zdravím, poprosím majiteľov drevodomov o odpoveď
Syn chce stavať devodom a pride sa s nami poradiť, chcem sa opýtať, tí, čo už v v týchto domoch býv…
pantheonsk
Pred 6 rokmi
12
Pasívny murovaný dom v roku 2019 - skladba múrov
Pozdravujem Vás. Plánujeme sa pustiť do výstavby pas.domu. Má už niekto také dielo za sebou ? Zaují…
maxogo
Pred 6 rokmi
19
Máte skúsenosti s nasledovnými realitnými kanceláriami?
Chystáme sa kúpiť byt v Bratislave. Zaujímalo by ma, aké máte skúsenosti, prípadne čo ste počuli o …
roman654
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
63
Calunena postel: ake mate s nimi skusenosti? Nejaky dobry obchod/vyrobca?
Ahojte. Ake mate skusenosti s calunenymi postelalmi?Je lepsi Spring-box alebo rost? Oplati sa poste…
jukis
Pred 6 rokmi
7
Rekonštruovaný zateplený dom - časť múru z nepálenej tehly
Dobrý deň, Máme možnosť kúpiť dom po úplnej rekonštrukcií - pripravený na nasťahovanie. Dom je z r…
rapidek
Pred 6 rokmi
10
1
2
…
1385
1386
1387
1388
1389
…