O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Projektant rekonstrukcie RD
Prosim poradte dobreho projektanta na rekonstrukciu rodinneho domu ....okres NM ....aj pribliznu ce…
blanco11
Pred 6 rokmi
3
Peter Jakubec - Myjavské plotové centrum, máte skúsenosti?
Zdravím Vás, neviem sa dopátrať referencií na túto firmu Peter Jakubec - Myjavské plotové centru…
vikulinka
Pred 6 rokmi
3
Vzdialenost medzi domami
Zdravím Vas všetkých Mám otazku,dufam,ze to dobre vysvetlím.Takze ,vysvetlím situáciu.Máme uzky po…
martosko
Pred 6 rokmi
21
Vstavany kavovar siemens-skusenosti
Dobry den,ma niekto z vas vstavany kavovar ssuemens?Ste s nim spokojni?Dakujem
abobo
Pred 6 rokmi
1
2
36
Naco sluzi tato "rurka"?
Prosim Vas, vie mi niekto povedat, co je to na tej fotke? Nachadza sa to na hrane pozemku a zeleneh…
ruren
Pred 6 rokmi
18
Digestor s recirkulaciou alebo bez
Caute, mate niekto digestor s recirkulaciou vzduchu v miestnosti? Lutuje te toho alebo nie ? Ako …
klanducho
Pred 6 rokmi
7
Kúpa bytu v novostavbe Dúbravy v Dúbravke
Ahojte, má niekto skúsenosti s kúpou bytu v novostavbe Dúbravy na okraji Dúbravky?
zienka11
Pred 6 rokmi
18
Rolety na okno
Zdravíčko. Viete mi prosím poradiť? Je aj iná možnosť upevnenia rolety (najlepšie deň a noc) ako do…
bohuslavs
Pred 6 rokmi
4
sponzor fóra
Ako vyplniť otvor nad terasou?
Ahojte, ako sa rieši vyplnenie otvoru nad nadkrytou terasou? Strecha je posunutá až nad terasu a po…
sajan
Pred 6 rokmi
17
Uchytenie parozábrany na pomúrnicu
Dobrý večer, riešim dilemu, akým spôsobom uchytiť parozábranu k pomúrnici (resp. v jej okolí). Rozh…
predatorzv
Pred 6 rokmi
10
Veľkosť vykružovákov na obklad
Ahojte, chcem sa opýtať akú veľkosť vykružovákov na obklad používate: Na elektrické krabice 75mm?…
jamk1
Pred 6 rokmi
15
Obrubniky ci makadam?
Ahojte partaci... Chystam sa spravit si zjazd k domu a statie pre 2 auta zo zamkovej dlazby...v mi…
marekjahoda
Pred 6 rokmi
23
Občianske združenie spoluvlastníkov prístupovej komunikácie
Zdravím, chcem sa spýtať, či tu je niekto, kto má založené OZ (Občianské Združenie), ktoré združ…
stanno
Pred 6 rokmi
1
Dlazba + kamienky
Prosim vas, ti co to mate doma, dat to okolo domu alebo nie.. Ze kamienky a vacsia dlazba.. Alebo t…
endusko
Pred 6 rokmi
13
Prosim vas, moze sa kamenny obklad na stenu lepit na uz vymalovanu stenu??(interier)
Ahojte, prosim vas o radu :-) Na nete som nasla len, ze podklad musi byt bezprasny a nemastny..... …
rkorba
Pred 6 rokmi
16
Zlepšenie keramické kritiny
Ahojte, Dnes som montoval keramicku prestupovu skridlu na kotol ktorá mi počas montáže praskla na …
chrobak7
Pred 6 rokmi
5
Roben snehova zabrana
Zdravim, zhaname niekoho, kto by nam navrhol vhodnu snehovu zabranu na nasu strechu - rozmiestnen…
jumt
Pred 6 rokmi
2
Na hliníkovú stropnú fóliu môže ísť hneď obklad? Sú nutné laty?
Chcem sa poradiť, či sú nutné laty medzi parobraniacou fóliou a dreveným obkladom? Pod parozabranou…
janbari
Pred 6 rokmi
7
Závlahový systém
Dobrý deň, písal som to už aj na druhé fórum, len zatiaľ sa niekto nenašiel. Po dlhšom rozhodovaní …
majkoj
Pred 6 rokmi
10
Vystavy s tematikou kurenie, elektrika
Prosim poradte ci byvaju nejake vystavy ohladne rekonstrukcie domu....voda, plyn, elektrika.....moz…
petermu
Pred 6 rokmi
5
Palach - t strop a nova stierka
Ahojte, viete poradit alebo mate niekto skusenost, ci mozem dat sietku a novu stierku na palach
giacommo
Pred 6 rokmi
2
SDK strop a stena so sadrovou omietkou
Ahojte, mozno to tu uz bolo rozoberane, ale zatial som to nenasiel. Preto by som sa chcel opytat…
cveno
Pred 6 rokmi
11
Schody na povalu a omietky
Ahojte, kedy je najvhodnejšie osadiť sklápacie schody na povalu? Strop máme železobetón a nachystan…
vrajmantak
Pred 6 rokmi
2
Mate ho niekto? obklad JIKA perla, Paradyz Segura alebo Paradyz tonnes?
Ahojte..najde sa tu niekto, kto ma tieto obklady v kupelke?
henyka86
Pred 6 rokmi
7
Dôvod vlhnutia stien?
Chcem sa opýtať máme 70 ročný dom odizolovany no napriek tomu v mieste kde nie je pivnica su vlhké…
canonmp150
Pred 6 rokmi
5
HPL alebo Hlinik Gavaplast
Prosim o radu , kedze sa nevieme rozhodnut vzhladom na podstatne vyssiu cenu vch.dveri. Jedna sa o …
chrobak7
Pred 6 rokmi
10
Hypoteka na obrat sro - ktore banky ?
Zdravim - chcel by som sa poradit, budem brat hypoteku na rekonstrukciu a pristavbu domu /fyzicka …
audinak
Pred 6 rokmi
8
Skusenosti s majstrami- Marian Oles
Dobry den, chcela by som sa spytat, ci ma niekto z vas skusenost s panom Marianom Olesom a jeho pra…
andrea246
Pred 6 rokmi
1
Elektroinstalacia s podlahovkou - kde tahat rozvody ?/prehrievanie kablov ?/
Zdravim, prosim o nazor - prizemie skladba podlah : 70mm podlah.polyst. + syst.doska podlah.ku…
peto125
Pred 6 rokmi
6
Žltnutie a opadávanie ihličia na tuji smaragd
Dobrý deň, potrebovali by sme poradiť s tujkami smaragd. Nasadili sme ich minulý rok na jar ako 20 …
sampur
Pred 6 rokmi
20
1
2
…
1386
1387
1388
1389
1390
…