Varna doska so zabudovanym digestorom

Mate niekto skusenosti s montazou varnej dosky so zabudovanym digestorom, odtah vonku...
Odpovedať
Bora
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Odtah ste si riesili svojpomocne alebo vam to riesla bora? aj napojenie varnej dosky...
Odpovedať
@jojop kamo ty si dost mimo, ano bora prisla z nemecka vysekat dieru do steny...
Odpovedať
@sysell poslali Sagana =-) A per pazuch mal aj baterie, ze namontuje, ked uz ide
Odpovedať
Prečo sú tie digestory podľa veľkosti kuchyne? Sporák je rovnaký v každej kuchyni a para ide priamo do digestora. Do malej kuchyne digestor 185m3 za hodinu a do veľkej 500m3 za hodinu.Na čo? Tam by musel byť z toho vietor. Do každej kuchyne by mohol byť rovnaký digestor.
Odpovedať
@jean2 spytaj sa v Bore. Alebo si preluskaj ich oficialne stranky, mozno najdes zdovodnenie
Odpovedať
@jean2 tam je presne ten problem ze para nejde len "priamo do digestora" ako tvrdi predajca. Prvýkrát som to videl pred pár rokmi na výstave kde mali nízky hrniec s pomaly vriacou vodou na ktorom bola ešte pokrievka položená šikmo tak aby para vychádzala pri odsávaní. Keď som sa ho spýtal "a čo ak dám tú pokrievku na druhú stranu?" Mi bolo povedane "no tak tak si to dávať nebudete"... :-o Takéto odsávanie je dobré pokiaľ je sporák na Ostrove. Je to lepšie ako dať odsávanie do dvojmetrovej výšky. Opačnom prípade je to chabé. Fyziku neoklameš- teplo stupa hore. Hlavne pokiaľ varíš vo vyššom hrnci alebo vyprážať na panvici, v takom prípade olej lieta kde sa mu chce a nie práve do otvoru digestora. Inac dobry test tychto digestorov mali na D-teste. Odporucam zaplatit si par eur a precitat.
Odpovedať
Ludia,ak neviete poradit naco tie zbytocne poznamky..pan jojop,najlepsie je dohodnut sa priamo s tym,od koho budete kupovat varnu dosku.Ak chcete vyvod von,treba na to mysliet najlepsie este ked nemate vyliatu podlahu betonom.Da sa zaliat bud do betonu,alebo moze ist aj do polystyrenu.Tiez zalezi od vzdialenosti vyvodu von,tusim by mal byt do 5m od dosky,aby ste nepotrebovali dalsi motor.Cim kratsia cesta von,tym lepsie.Varnu dosku podla mojich informacii napajaju z Bory,ak sa nedohodnete inak.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?