O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Digestor s recirkulaciou alebo bez
Caute, mate niekto digestor s recirkulaciou vzduchu v miestnosti? Lutuje te toho alebo nie ? Ako …
klanducho
Pred 6 rokmi
7
Kúpa bytu v novostavbe Dúbravy v Dúbravke
Ahojte, má niekto skúsenosti s kúpou bytu v novostavbe Dúbravy na okraji Dúbravky?
zienka11
Pred 6 rokmi
18
Rolety na okno
Zdravíčko. Viete mi prosím poradiť? Je aj iná možnosť upevnenia rolety (najlepšie deň a noc) ako do…
bohuslavs
Pred 6 rokmi
4
Ako vyplniť otvor nad terasou?
Ahojte, ako sa rieši vyplnenie otvoru nad nadkrytou terasou? Strecha je posunutá až nad terasu a po…
sajan
Pred 6 rokmi
17
Uchytenie parozábrany na pomúrnicu
Dobrý večer, riešim dilemu, akým spôsobom uchytiť parozábranu k pomúrnici (resp. v jej okolí). Rozh…
predatorzv
Pred 6 rokmi
10
Veľkosť vykružovákov na obklad
Ahojte, chcem sa opýtať akú veľkosť vykružovákov na obklad používate: Na elektrické krabice 75mm?…
jamk1
Pred 6 rokmi
15
Obrubniky ci makadam?
Ahojte partaci... Chystam sa spravit si zjazd k domu a statie pre 2 auta zo zamkovej dlazby...v mi…
marekjahoda
Pred 6 rokmi
23
Občianske združenie spoluvlastníkov prístupovej komunikácie
Zdravím, chcem sa spýtať, či tu je niekto, kto má založené OZ (Občianské Združenie), ktoré združ…
stanno
Pred 6 rokmi
1
sponzor fóra
Dlazba + kamienky
Prosim vas, ti co to mate doma, dat to okolo domu alebo nie.. Ze kamienky a vacsia dlazba.. Alebo t…
endusko
Pred 6 rokmi
13
Prosim vas, moze sa kamenny obklad na stenu lepit na uz vymalovanu stenu??(interier)
Ahojte, prosim vas o radu :-) Na nete som nasla len, ze podklad musi byt bezprasny a nemastny..... …
rkorba
Pred 6 rokmi
16
Zlepšenie keramické kritiny
Ahojte, Dnes som montoval keramicku prestupovu skridlu na kotol ktorá mi počas montáže praskla na …
chrobak7
Pred 6 rokmi
5
Roben snehova zabrana
Zdravim, zhaname niekoho, kto by nam navrhol vhodnu snehovu zabranu na nasu strechu - rozmiestnen…
jumt
Pred 6 rokmi
2
Na hliníkovú stropnú fóliu môže ísť hneď obklad? Sú nutné laty?
Chcem sa poradiť, či sú nutné laty medzi parobraniacou fóliou a dreveným obkladom? Pod parozabranou…
janbari
Pred 6 rokmi
7
Závlahový systém
Dobrý deň, písal som to už aj na druhé fórum, len zatiaľ sa niekto nenašiel. Po dlhšom rozhodovaní …
majkoj
Pred 6 rokmi
10
Vystavy s tematikou kurenie, elektrika
Prosim poradte ci byvaju nejake vystavy ohladne rekonstrukcie domu....voda, plyn, elektrika.....moz…
petermu
Pred 6 rokmi
5
Palach - t strop a nova stierka
Ahojte, viete poradit alebo mate niekto skusenost, ci mozem dat sietku a novu stierku na palach
giacommo
Pred 6 rokmi
2
SDK strop a stena so sadrovou omietkou
Ahojte, mozno to tu uz bolo rozoberane, ale zatial som to nenasiel. Preto by som sa chcel opytat…
cveno
Pred 6 rokmi
11
Schody na povalu a omietky
Ahojte, kedy je najvhodnejšie osadiť sklápacie schody na povalu? Strop máme železobetón a nachystan…
vrajmantak
Pred 6 rokmi
2
Mate ho niekto? obklad JIKA perla, Paradyz Segura alebo Paradyz tonnes?
Ahojte..najde sa tu niekto, kto ma tieto obklady v kupelke?
henyka86
Pred 6 rokmi
7
Dôvod vlhnutia stien?
Chcem sa opýtať máme 70 ročný dom odizolovany no napriek tomu v mieste kde nie je pivnica su vlhké…
canonmp150
Pred 6 rokmi
5
HPL alebo Hlinik Gavaplast
Prosim o radu , kedze sa nevieme rozhodnut vzhladom na podstatne vyssiu cenu vch.dveri. Jedna sa o …
chrobak7
Pred 6 rokmi
10
Hypoteka na obrat sro - ktore banky ?
Zdravim - chcel by som sa poradit, budem brat hypoteku na rekonstrukciu a pristavbu domu /fyzicka …
audinak
Pred 6 rokmi
8
Skusenosti s majstrami- Marian Oles
Dobry den, chcela by som sa spytat, ci ma niekto z vas skusenost s panom Marianom Olesom a jeho pra…
andrea246
Pred 6 rokmi
1
Elektroinstalacia s podlahovkou - kde tahat rozvody ?/prehrievanie kablov ?/
Zdravim, prosim o nazor - prizemie skladba podlah : 70mm podlah.polyst. + syst.doska podlah.ku…
peto125
Pred 6 rokmi
6
Žltnutie a opadávanie ihličia na tuji smaragd
Dobrý deň, potrebovali by sme poradiť s tujkami smaragd. Nasadili sme ich minulý rok na jar ako 20 …
sampur
Pred 6 rokmi
20
Lakovanie panelovych radiatorov
Ahojte, nakolko panelove radiatory v byte funguju dobre, ale vizualne vyzeraju staro: ma prosim n…
en_em
Pred 6 rokmi
4
Zateplenie stropu - kliestiny
Ahojte. Doteraz som bol v tom ze pri zateplovani podkrovnych miestnosti sa zatepluju sikminy medzi …
marek_norway
Pred 6 rokmi
4
Kanalizacna rura
vykopali sme výkop pre kan. odpadovú rúru. je veľký sklon kanalizačnej rúry 100 cm na 15 m? je to v…
jan45
Pred 6 rokmi
7
Odlupujuca sa omietka v kruhoch
Zdravím, ide o byt v novostavbe, rok obývaný (v záruke). Tri dni dozadu (keď boli tie neznesiteľné …
mgx
Pred 6 rokmi
10
Nemá niekto aktuálne skúsenosti s firmami LUMA-sk a JALU?
Nemá niekto aktuálne skúsenosti s firmami LUMA-sk zo Žiliny a JALU z okolia Nového Mesta nad Váhom?…
alzbeta_r
Pred 6 rokmi
1
1
2
…
1388
1389
1390
1391
1392
…