Záhradný zrubovy domček - svojpomocne

Ahojte. Robil tu niekto záhradný domček? Aký postup ste zvolili? Ja som pod ním práve dokončil pivnicku a chcem spraviť platnu aj nad pivnicou aj mimo nej aby som mal prípravu na budúci rok bude to aj s presahom strechy. Konečný rozdiel bude 3,5 x 7,7 m. Voda, odpad a elektrika pripravená natiahnutá. Premýšľam plochu uzabovat v hrúbke 15-20 cm na to kari siete a plátna 10 cm. Tento rok bude stačiť o rok pokračovanie. Musím zabetónovať už aj patky pre budúce hranoli. Na šírke 3,5 m dávam na rohoch plus jedna v strede to by malo snáď stačiť a na dlhej časti ešte popremyslam.
Odpovedať
na webe casopisu Urob si sam najdes serial o takom domceku. Celkom podrobny. Pre informaciu ako na vec staci aj to
Odpovedať
@zita19 ja predstavu mám dostatočne detailnú ja len nejaké návrhy aby som to spravil čo najefektívnejšie. Ďakujem za radu pozriem sa na to ;-)
Odpovedať
@adidasko1 skúste aj svepomoci.cz
Odpovedať
@adidasko1 predstavh k technologii som myslela
Odpovedať
Profilova fotka
U nás môžete mať záhradný domček na kľúč a bez starostí. Drevo je krásny voňavý materiál, ale treba sa oň starať a navyše je horľavé... Skúste si u nás vypracovať cenovú ponuku, možno prehodnotíte svoj názor :-) Ak ste navyše šikovný typ, domček si viete zmontovať aj svojpomocne a ušetriť peniažky za montáž.
Odpovedať
@garazenakluc dakujem pekne za ponuku, ale mam presnu predstavu ako to spravim a bavi ma taka praca. Bude to relax na leto. To, ze sa o drevo treba starat a ze je horlave je sice fakt ale je to kus prirody.... Dnes by chcel kazdy vsetko uzavriet a nestarat sa o to do konca zivota a preto je vsade umela hmota...
Odpovedať
Profilova fotka
@adidasko1 to preto, že už na také veci nemáme ani čas... rýchla doba vyžaduje rýchle riešenia :-)
Odpovedať
@garazenakluc cas je stale rovnaky, problem je v jeho vnimani nami ludmi. Kolko nepotrebnych veci pocas dna robime a mohli by sme usetrit tooolko casu. Pre mna je stavba zabava, relax, hobby postavil som ai tskto cely dom a aj tak nevravim ze nemam cas lebo je to relativny pojem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?