O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Cena za prútikára pre vŕtanú studňu (Žilina)
Ahojte, potrebujem poradiť čo stojí prútikár v ZA pre vŕtanú studňu. Mám jedneho pána za 30€ nie je…
cistavoda
Pred 5 rokmi
12
Dom 55 tisíc.
Dnes som bol dom pozrieť. Dom je suchý rok sa v ňom nebyva, myslím ze vlhkosť by vyskočila ak sa ne…
matrtaj1979
Pred 5 rokmi
24
Drevosplyňovaci kotol - čistenie
Mám doma kotol Maga drevoplyn premium. Nepaci sa mi system cistenia tohto kotla. Vzadu je zle prist…
radoslavc
Pred 5 rokmi
8
Osadenie DT tvarnic
Zdravim Vás chalani...otazocka, prosím Vás ako správne usadiť DT tvárnice na základ?videl som že ni…
niko88
Pred 5 rokmi
19
Špric pod omietky na DT?
Ahojte strechári. Potrebujem poradiť ohľadom robenia omietok do vlhkých pivničných priestorov. Je p…
kntsz
Pred 5 rokmi
6
Hruba elektroinstalacia bungalow 1 posch 120 m2, 2 posch 130m2
Zdravim co je zahrnute v hrubej istalacii....? Osadenie kablov ,drazkovanie ,osadenie krabiciek,sad…
007tomams
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
67
Strojové omietky od firmy Budtym z Poľska recenzie?
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či niekto nemá náhodou skúsenosti s firmou Budtym z Poľska? Pos…
sima82
Pred 5 rokmi
3
Má niekto skúsenosti s firmou Vida Domy s.r.o.?
chcela by som sa opýtať,či má niekto od nich postavený dom a či ste s ich pracou spokojný. Ďakujem.
cooler
Pred 5 rokmi
18
sponzor fóra
Dvor a zahrada
Kupili sme bungalov. S velmi veľkým pozemkom. Vôbec nevieme ako s čím začať? Určite chceme studňu n…
atak77
Pred 5 rokmi
26
Daň z nehnuteľnosti
idem sa opytat kupila som byt v roku 2019 musim podavat dan z nehnutelnosti ?? dakujem :slight_smil…
andreah25
Pred 5 rokmi
4
Cena prace za izolovanie betonoveho stropu.
Ahojte, mame ponuku 8eur za m2 izolacie betonoveho stropu. V cene je vytvorenie drevenej konstruk…
evatothova
Pred 5 rokmi
1
Plyn alebo TC
Zdravim vas, Neviem sa rozhodnut na zdroji vykurovania... Ide o planovanu novostavbu v oblast…
salamawec
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
70
Travnik rozdupany od psa
dobry, prosim nemate niekto skusenosti co s travnikom ked pes je velmi akcny, ma zabehane trasy a t…
ban
Pred 5 rokmi
29
Starý obraz - nový rám?
Zdravím, potrebujem poradiť aký moderný rám sa hodí na tento obraz? Steny sú biele, podlaha sivá vi…
lifelike
Pred 5 rokmi
5
Aky komin, ako daleko moze byt kotol od komina?
Ahojte, mam v projekte prizemneho bungalovu uvedene riesenie odvodu spalin z kondenzacneo kotla ako…
karci123
Pred 5 rokmi
3
Oprava povrchu poškodenej DTD
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť či je možné opraviť takto poškodenú dosku aj svojpomocne, a…
eva1105
Pred 5 rokmi
4
Spotrebiče SilverCrest z Lidl - skúsenosti
zdravim stechaci, ake mate skusenosti so spotrebicmi Lidlovskej znacky? Od pondelka maju smoothie…
majcu
Pred 5 rokmi
22
Hľadám šikovných majstrov
Dobrý deň niekto zo Sniny a okolia... Zháňam šikovných majstrov, hrubá stavba rodinný dom.
rastozdenka1
Pred 5 rokmi
1
Lakované dvere a ich životnosť
Ahojte, uvažujeme nad bielymi lakovanými dverami Sapeli. Máte niekto skúsenosti so životnosťou lak…
zita19
Pred 5 rokmi
5
Izolácia nerezového komína cez strešný prechod
Priatelia poprosil by som o radu ohľadne nerezového komína - prestup cez strešnú krytinu, akú izolá…
lyon71
Pred 5 rokmi
9
Poradite
Predali sme byt v Nitre.Potrebovala by som kupit nehnutelnost cca na pat rokov kde nebudem mat pro…
parcik
Pred 5 rokmi
9
Firma na výrobu drevených okien - Košice
Dobrý deň, hľadám firmu z KE a okolia na výrobu drevených okien. Príp. má niekto skúsenosti s firmo…
lavazzake
Pred 5 rokmi
10
Projektant požaduje hydrogeologický prieskum
Dobrý deň, máte prosím niekto skúsenosť s tým, že projektant žiada od vás doložiť hydrogeologický p…
jan45
Pred 5 rokmi
3
Aká musí byť vzdialenosť žumpi od plynovej prípojky?
Ahojte, potrebujem poradiť, boli sme podať žiadosť o stavebné povolenie a starosta nás prekvapil tý…
jan45
Pred 5 rokmi
22
Kontrolny zoznam pre stavebne povolenie
Ahojte, chcem si prejst vsetko, co potrebujem mat vyjasnene ku stavebnemu povoleniu. Nieco ako kon…
itgospa
Pred 5 rokmi
5
Vlhkost v ramoch okien
Ahojte, Zistili sme zacali mat problem s vlhkostou v rame okien. Je to prva zima, ked sa v dome …
aps
Pred 5 rokmi
11
Rovná strecha na garáž
Ahojte, chcel by som sa poradiť ohľadom strechy pred tým ako pôjdem za projektantom, čo by bolo v p…
dodok
Pred 5 rokmi
9
Dom s apartmánom
Prosím vás máte niekto postavený dom a v ňom aj apartmán pre turistov?potrebujem poradiť ako to čo…
strme
Pred 5 rokmi
7
Cena majstra.
Zdravím, aké máte vo vašom okoli ceny majstrov ? Myslím hodinovky atď. Naši čosu u nás vo firme,maj…
leatea
Pred 5 rokmi
20
Odkúpenie obecného pozemku
Dobrý deň, chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosť s odkupovaním časti pozemku od obce. Som už vl…
johan08
Pred 5 rokmi
6
1
2
…
1265
1266
1267
1268
1269
…