Má niekto skúsenosti s firmou Vida Domy s.r.o.?

Profilova fotka
chcela by som sa opýtať,či má niekto od nich postavený dom a či ste s ich pracou spokojný. Ďakujem.
Odpovedať
@pomiuk predpokladam, ze ste z firmy Vida Domy kedze aj vas nick bol zalozeny tesne pred touto otazkou. Mozno sa mylim, ale takejto referencii by som ozaj neveril/nenaletel.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez sme vo faze projektu, tak isto sme boli pozerat ich pracu v Madarsku. Zatial spokojnost.... Stavat zaciname na jar. Inac p. Vida velmi ustretovy a velmi trpezlivo nam zodpovedaval vsetky nase nekonecne otazky. Oslovili sme niekolko firiem. Bez zavahania pre nas vysli najlepsie. Ale ako hovorim, stavat sa bude az na jar, tak ci to aj naozaj bude taka spokojnost budeme vediet az niekedy v lete :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
No tak ako, su nejake skusenosti? Pozerala som stranku a teda neviem, tie projekty domov su teda nie moc energeticky vyhodne, same vystupky, vyclenky, chaoticke tvary...neviem, ale zasa skladba stien je dost zaujimava. Este som sa nestretla s tehlovou primurovkou v montovanou dome. Co je to zac, neviete? Dakujem ;-)
Odpovedať
Firmu nepoznam, ale tehlova primurovka je velmi fajn. Aj ked neviem hovorit o kvalite, tak uz len fakt, ze to niekto v SR robi je velmi fajn. Palec hore.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokiaľ je prímurovka z vnútornej strany....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Firme vidadomy, presne p. Vidovi sme 17.apríla 2013 odovzdali € vačšiu čast ceny domu a dnes 23.11.2013 mame zakladnu dosku a škridle na palette vedla nej!!!!!!!!!!!!! a to myslím smrtelne vážne! neviem ci je problem v komunikacii nakolko pan Vida nehovorí slovensky a musi nam to vždy jeden jeho človek prekladať alebo v čom je problem???? do dnesneho dna ani len netuším, pretože moj pocit a názor na p. Vida je pozitívny. Avšak čo sa týka Zmluvy o dielo tak na nu čakám od augusta. No neopustam sa a snad mi to aj postavia.
Odpovedať
Zaujimave, pretoze maju zasadu najprv podpisat zmluvu a az potom zacat pracovat. V zmluve je uvedeny presny datum zacatia, datum ukoncenia, penale za omeskanie. Plati sa vzdy po ukonceni urcitej etapy stavby. A to skutocne existuju ludia, ktori vysypu na stol obnos rovnajuci sa "vacsej casti ceny domu" vopred a bez toho, aby mali podpisanu zmluvu? Na svojom fotoblogu dna 4.12.2013 zase pisete "Všetkým oznamujem, že moja stavba už stojí!!! hurá a skusenosti s firmou VIDA domy su pozitívne, je nádherný a vonavý!!! ".
Odpovedať
Firmu nepoznám a preto nemôžem hodnotiť ale tak kukla som projekty : nič moc : zbytočne Vám to predraží stavbu, energeticky nevýhodné a neviem za aké robia ceny ale tak ja by som určite nestavala dom s firmou, ktorú nepoznám príp. nepoznám nikoho kto by s ňou mal skúsenosti. Jednoznačne sa najskôr musí podpísať zmluva a dohodnúť podmienky ( prípadne si zmluvu prekonzultujte s právnikom ) a keď aj platíte peniaze " ako zálohu " tak v žiadnom prípade to nieje 100 % cena za dielo, platí sa to po častiach.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
My staviame s firmou Vidadomy. Zatial máme hotovú hrubú stavbu a sme na 100 % spokojní. Boli sme v kontakte vo viacerymi firmamy ale suverejne oni boli najserioznejsí a dali najlepsiu ponuku. 12.03.2014 sme podpísali zmluvu a 20.03.2014 základy boli hotové.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Dobry den moja spolupraca s nimi teprve len zacina. Musim povedat ze dojem z firmy a aj ochota a planovanie projektu a stavby bola prijemna. Ale este som len na zaciatku tak uvidime dalej.Urcite tu budem informovat. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Mam s firmou Vida domy len tie najhoršie skusenosti. Maximalne neseriozny pristup zo strany majitela pána Vidu a jeho architekta pána Patka. Každému môžem len odporučiť nech sa im oblukom vyhýba.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Dobry vecer, my zaciname cez firmu vidadomy stavat domcek tento tyzden, ale vobec nicoho sa neobavam. Isli sme cez nich na zaklade najlepsiej ceny a vybornych recenzii zo strany viacerych nasich znamych, ktori uz maju domceky hotove a davno byvaju :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ja som stavbár a pozerám na tú skladbu obvodovej steny a veru nie je dobrá. Určite si nenechajte dať PSE z vonkajšej strany obvodovej steny, pretože je to difúzne uzatvorený materiál. Spýtajte sa p. Vidu na výpočet kondenzácie vodných pár.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
No my uz byvame 3 roky a maximalna spokojnost, ustretovy pristup, rychlo a kvalitne postavene
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
no kvalitne urobene, jedna vec je komunikacia s architektom a druha so stavbyveducim... v kupelni pod vanou neni vidiet ziadna hydroizolacia, nehovoriac o tom ze chybaju gumenne pasky v rohoch- ze vraj davaju hydroizolaciu len pod kachliky - hahaha - neviem kto zerie seno a naco by to bolo dobre ked inde chyba, na otazku preco na bodovom svetle nieje ani len ofuknuta drevena pilovina po rezani- odpoved - ze neexistuje protipoziarny zakon.... 8/ ze cooo ???.... ze nech to vsetko zhori ked sa zabudne zasvietene svetlo ? Ze svetlo sa nahreje a dreveny prach sa vznieti... nehovoriac o potrhanych parozabranach a nasledne ich neprelepenie-no a co ze predtym niekto pekne olepil kable, ked to ma potom elektrikar uplne nahaku vsetko potrha a neprelepi spat-a vlastne to ani nemal co roztrhat len aby si zjednodusil robotu aby potom strkal kabel do steny-v murovanom dome to neni kde strcit a svetlo sa da namontovat, odsavacka v kupelni po napojeni na kable tesnenie ktore ma prekryvat elektricke kontakty, aby sa tam nedostala voda a nedoslo k skratu nakrivo nasadene a to nielen v jednej ale aj druhej kupelni takze mam pochybnosti o dusevnom zdravi alebo to urobil narocky..... to je len cast, mohol by som pokracovat, ale ziadna firma neni dokonala ... vsetko si po nich treba poriadne prejst dat skontrolovat aby ste nevyhoreli..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?