O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Digestor v kuchyni
Dobrý deň potrebujem poradiť kde mám uložiť v kuchyni digestor na ostrovčeku ho moc nechcem a máme …
hroma
Pred 5 rokmi
4
Máte prehľad koľko stoja plastové vchodové dvere?
Ahojte, potrebovala by som poradit ohladom plastovych vchodovych dveri. Predstavu mam, nerobila som…
milos75
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
4
5
122
Kondenz na odvetraní kanalizácie
Ahojte, mám nasledovnú skladbu stropu: OSB + 50 cm drevovlákno steico. Cez toto mi ide odvetranie…
kuratko22222
Pred 5 rokmi
3
Žumpa
dobrý deň,chcel by som sa spýtať ako dobre odizolovať žumpu ktorá sa už používa prípadne nejaké skú…
janok6
Pred 5 rokmi
1
Plynova varna doska Gorenje GW641W
nemate niekto tuto varnu dosku, pls?
jamaica
Pred 5 rokmi
9
Teplota vody v radiátoroch
Dobrý deň chcem sa opýtať aká by mala byť teplota vody v radiatoroch. Máme Kondenzačný kotol Baxi D…
duzu
Pred 5 rokmi
3
Podpierka pod police do skrine z Kiki
Ahojte. Prosím neviete kde by som konkrétne zohnal tieto podperky? V Kike len z 3ks policami za 55€…
zita19
Pred 5 rokmi
2
Rekonstrukcia fasady stareho kamenneho domu
Dobry den, chcem Vas poprosit o radu. Chystame sa rekonstruovat vonkajsie steny starej hospodar…
jamk1
Pred 5 rokmi
8
sponzor fóra
Máte skúsenosti so sprchovou zástenou walk-in?
prosím o radu, pri rozhodovaní sprchového kúta s dverami (100x100) alebo so zastenou walk-in (80x12…
mes1177
Pred 5 rokmi
1
2
47
Spotrebiče
Ahojte prosím poraďte plynovú varnu dosku dobrú na údržbu
zita19
Pred 5 rokmi
3
Pristrešok pre 2 autá
Dobrý deň, chcela by som si nechať od Vas poradit. Chceli by sme pri RD postavit aj pristresok na a…
kamilka22381
Pred 5 rokmi
3
Sklo alebo lexan na "rovnej" konstrukcii
Prosim vas neviete mi poradit akym sposobom je mozne kotvit lexan alebo sklo na konstrukciu sposobo…
dusan176
Pred 5 rokmi
7
Kto mi nakreslí projekt na jednoduchý prístrešok?
Ahoj. Minulý rok som dal ohlášku na drevený prístrešok pre stroje 5x5m. Bol tam problém že bude st…
patres353
Pred 5 rokmi
1
Podbitie tatranským profilom a LED pásy
Ahojte. Vonkajšie podbitie strechy chcem robiť podbitím tatranským profilom (nie som fanúšikom OSB…
bugiy
Pred 5 rokmi
7
Katastrofa
To sem nebude nikto chodiť, ak to nedáte do poriadku.
tino2
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
74
Krb + rekuperácia / efektívnosť?
Ahojte, viem že táto téma sa tu už rozoberala ale nikde som nenašiel odpoveď na moju otázku. Tak …
kexo64
Pred 5 rokmi
4
Zateplenie venca nobasilom
Ahojte čo hovoríte na zateplenie venca takýmto štýlom? Chceme kotviť nobasil o pomurnicu tanierik…
evatothova
Pred 5 rokmi
2
Polievat betón pri týchto teplotách ?
V piatok sme zalievali terasu o výmere 50m2. Betón sme mali z betonarky c16/20. Hrúbka platne išla …
zdennicio
Pred 5 rokmi
6
Kde kúpiť kovový vozík?
Prosím, poradíte, kde mám kúpiť nejaký takýto veľký košík/vozík na kolieskach? Ďakujem :slight_smil…
sterre
Pred 5 rokmi
6
Inštalačná krabička a zástena
Dobrý deň, plánujem riešiť novú kuchyňu a niekde som sa dočítal, že ak chcem mať drevotrieskovú zás…
zmrzlina_sk
Pred 5 rokmi
9
Betónové platne verzus zámková dlazba?
Rozhodujeme sa do čoho ísť, vy čo máte platne vaše plusy a mínusy a tiež zámkovú dlažbu. Od akého v…
marcel714
Pred 5 rokmi
9
Katodova oblasť
Zdravím všetkých. Chcel by som vás poprosiť a rady a skúsenosti. Pred stavbou rodinneho domu, nám …
michalmichalic
Pred 5 rokmi
1
Sonoff Ewelink IFTTT
Dobrý deň, potrebujem poradiť ohľadom aplikácie EweLink, popr. IFTTT. Mám kúpené od Sonoff niekoľk…
stokibb
Pred 5 rokmi
7
Orava -projekt
Prosím vás poradte projektanta aj statika na projekt staršieho rod. domu na Orave. Vaše skúsenosti…
acerko
Pred 5 rokmi
1
Izolácia medzi komínom a múrom (zvonka)
Zdravím, majster mi postavil komín 1,5 cm od vonkajšej strany múru. V projekte však mám medzi komí…
eagleowl
Pred 5 rokmi
6
Cim precistit novy system ?
Poradte, cim precistit novy system - medene spajkovane trubky, ocelovy kotol na drevo a ocelovy rad…
stavepeter
Pred 5 rokmi
7
Plynove vedenie od hodin do domu.
Ake je oficialne/normove, oznacenie rurky, ktora sa taha od plynovych hodin do domu? Je to ta zlta …
daralbajda
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
70
Drevená pergoly 6x3,5m
Ahojte viete mi poradiť aké hrúbky hranolov treba na pergolu rozmerov 6x3,5m. Dávam aj obrázky akú…
jobobe
Pred 5 rokmi
3
Kde kúpiť sedačky v Polsku?
Pekný deň, chcel by som sa spýtať. Máme možnosť ísť na výlet s priateľkou do Poľska. (Nový Targ). Z…
salamawec
Pred 5 rokmi
3
Zatekanie okolo komína rovna strecha
Dobry den, viem ze sa tu riesilo nejake zatekanie okolo komina, ale pri rovnej streche tusim nie. …
sappa
Pred 5 rokmi
9
1
2
…
1263
1264
1265
1266
1267
…