Podbitie tatranským profilom a LED pásy

Ahojte. Vonkajšie podbitie strechy chcem robiť podbitím tatranským profilom (nie som fanúšikom OSB dosiek a fasády). Nad terasou by som však chcel do tohto tatr. profilu dať zapustené LED profily a LED pásy. Len som to ešte u nikoho a nikde nevidel a teda neviem, či to vôbec je niečo také možné. Nerealizoval niekto niečo podobné? Nemáte nejaké fotky ako to vyzerá po dokončení?
Odpovedať
@bugiy a naco to tam akoze ma byt? Do tatranca to mozes tak zafrezovat ak je dost hruby ako do kazdej dosky
Odpovedať
@sysell zafrézovať to nechcem, skôr by som ten profil dal už pri kladení tatranca. Neviem si nejako predstaviť ako by som to všetko zapájal pri zafrézovanom profile. Má to tam byť ako každé svetlo - na osvetlenie, ale zároveň aj určitý dizajnový provok. Skôr by som ale chcel vedieť aké ma s tým niekto praktické skúsenosti. Mňa všetci odhovárajú tým, že to bude pracné a zbytočné a nech tam dám normálne svetlo - ale nik nedáva iný argument prečo nie.
Odpovedať
Profilova fotka
@bugiy ja si zase neviem predstavit ako by si to dal pri kladeni tatranca. ten ma pero-drazku.. Ak to nechces zafrezovat mozes to dat do listy. na podhlade to ani nebude vidiet.. Odhliadnuc od toho ze LED pasik mi evokuje skor moderny styl a tatransky profil sko nieco klasickejsie, tradicne... nejde mi to moc spou.ale to je len moj nazor, vec vkusu...
Odpovedať
@bugiy no ja som napr. LED pasy nad kuchynskou doskou menil uz 2x v priebehu 4 rokov, vsetko ako ma byt v AL profile a aj tak postupne moduly vyhoreli, a pasy zrovna lacne neboli, tak tu mas argument
Odpovedať
@bugiy tak ako pise richard, zafrezujes si do tatranca kym je na zemi aj si tam das ten pasik a potom to htpvé nabi na strop. Podla mna to je ale sedlacina, neviem aky mas styl domu ale toto maximalen tam na kockaty s rovnou strchou a nejaky slabi pasik pripadne estre ubrat na svietovosti nakolko pasiky svietia pomerne silno a zmysel toho osvetlenia je nulovy, vyzara to kolortociarsky, treapne, nepatricne na rodinnomdome. Tam staci decentne slabsie osvetlenie. Ano je to pracne, zlozite a vysledok o hovne... preto to nik nerobi.
Odpovedať
OK. Stačia mi tieto argumenty - hlavne kolotočárina 😄 😄 😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?