Kontrolny zoznam pre stavebne povolenie

Ahojte, chcem si prejst vsetko, co potrebujem mat vyjasnene ku stavebnemu povoleniu. Nieco ako kontrolny zoznam (checklist) vsetkych skutocnosti. Napr. x.murivo - typ, hrubka y zateplenie - typ, hrubka z kurenie - typ, vykon Chcem vas poprosit, co vsetko by v tom zozname malo byt? Co vsetko by ste dali do zoznamu, aby som pred stavebnym povolenym mal urcene? A co sa da menit po vydani stavebneho povolenia? Dakujem za vase odpovede.
Odpovedať
u nas sa uvadzal aj typ stropu (nemame bungalov), a typ stresnej krytiny
Odpovedať
Profilova fotka
ku stavebnému povoleniu potrebujete projekt, okrem vzhľadu objektu a statiky môžete meniť všetko, ak to splní parametre na vstupe.
Odpovedať
My sme v decembri podavali ziadost a mali sme vsetky porojekty - domu a sieti. K tomu vyjadrenie spolocnosti, od obce vyjadrenie, ze sa na nasom pozemku moze stavat, ziadost o zlucenie uzemneho a stavebneho, prehlasenie stavebneho dozoru. Ak ta zaujima to, co ten projekt obsahoval, tak to by som musela pozriet, lebo tam mame naozaj vsetko (statika, rozvody plynu, elektriky, vody, kanalizacie, protipoziarna vzdialenost) a aj niektore vypocty ohladom materialov.
Odpovedať
@leatea Ahoj, nemal som na mysli obsah projektovej dokumentacie. Potreboval by som, co vsetko musime mat vyjasnene pred stavebnym povolenim, t.j. aby som na nieco nezabudol a ze uz nasledne sa to po vydani povolenia neda zmenit
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?