O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Z kvetinaca vyteka neidentifikovatelna tekutina
Na terase mame takyto velky kvetinac, a pred par dnami po burke z neho zacalo vytekat taketo cosi h…
december12
Pred 3 rokmi
9
Renovácia tehál
Ahojky, bývam v tehlovom dome. Potrebovali by už tie tehly nejakú renováciu. Otázkou je, ako na to.…
kosto13
Pred 3 rokmi
6
Inžinierske siete na kľúč - Senec
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či je nejaká firma, ktorá robí inžinierske siete na kľúč? Voda k…
nomad37
Pred 3 rokmi
1
Hľadám projekt 5 izboveho bungalovu
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť či existuje katalógový projekt 5 izboveho bungalovu, štvorec,…
majkasss
Pred 3 rokmi
1
2
57
Baterie Grohe
Ste spokojni s touto znackou? Potrebujem vymenit sprchovu bateriu, mali sme znacku Kludi, maximalna…
bulls7
Pred 3 rokmi
3
Aký termostatický set do sprchy?
Ahojte, aká sprchová zostava sa vám doma osvedcila? Vyberáme termostatickú sprchu s ručnou aj hlavo…
chrobak7
Pred 3 rokmi
3
Slaby tlak zo studne
Ahojte uz 4roky sa motam okolo slabeho tlaku na vystupe z zahradneho cerpadla .Vymenil som uz 3 cer…
chovo80
Pred 3 rokmi
21
Preglejka
Ahojte prosím vás nemá niekto v okolí Čadce voľné šalovacie dosky? Dlhé aspoň 4m potrebujem nanovo …
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
7
sponzor fóra
Plynové kúrenie
Dobrý deň, poprosila by som vás o radu ohľadom výmeny starého plynového kotla. Chceli by sme ho vym…
duzu
Pred 3 rokmi
22
Ponorka alebo vodarnicka
Zdravim mám novú vŕtanu studňu zatiaľ závlahu nemáme tak budeme polievať cez hadice chcem sa spýtať…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
4
Projekt, zatepľovanie bytového domu
Dobrý deň. Má niekto skúsenosť s vybavovaním projektu na zatepľovanie bytového domu? Chceli by sme …
wivik
Pred 3 rokmi
2
Problem s plotom
Mam postaveny 5rokov plot.Tato strana plota ma 30metrov je 3x dilatovany.Vykop je takmer meter a si…
rado220
Pred 3 rokmi
20
Setrne odstranenie pasky z ramov okien
Dobry den, Prosim Vas ma niekto skusenost s prilepenou zltou paskou ktora sa pouziva pri malovani …
andreus
Pred 3 rokmi
4
Firma / Majster na hrubú stavbu Prešov
Hľadám firmu alebo majstra na hrubú stavbu rodinného domu v Prešove. Nejaké odporúčania? Vlastné sk…
tubletsky
Pred 3 rokmi
2
Výhodné vykurovanie do 30 ročného domu
Zdravím, žijem v 30 ročnom dome a zvažujem zmenu vo vykurovaní. Doteraz sme vykurovali kotlom na t…
peter977
Pred 3 rokmi
5
Dan z nehnutelnosti?
Pekny den prajem, Rad by som sa poradil... Ak predam rozostavanu stavbu na pozemku, kt vlastnim <5…
ris66
Pred 3 rokmi
5
Projekt - pripomienky
Dobrý deň, máme takýto projekt viac menej už hotový, zmenili by ste niečo? Orientácia vstupu je na …
kosto13
Pred 3 rokmi
25
Presvetlenie strechy
Zdravím Vás strechári, chcem sa opýtať, má niekto presvetlenú strechu terasy plexi škridľou? Zauj…
venusa915
Pred 3 rokmi
7
Altánok pomurnice
Dobrý deň. Chcem postaviť altánok v záhrade rozmerov 5x6m. Na protilahlych 6 metrových stranách sú …
muska414
Pred 3 rokmi
3
Umierajúci orech ?
Ahojte, rada by som vás poprosila o radu poprípade o skúsenosti s podobným problémom. "Zdedili" sme…
jacks101
Pred 3 rokmi
9
Vodovod s starom dome
Zdravím, vedel by mi niekto poradiť? Mám starý dom v dedine, ktorý nie je pripojený na vodu dom sme…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
5
Minielektráreň na balkón
V Rakúsku si ľudia dávajú na balkón minifotovoltaické elektrárne. Pozeral som to a zistil, že sú to…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
1
2
35
Šírka porfixu pod oknami a dvermi
Čaute pod oknami a dverami mám vymurovany porfix na šírku steny 30cm. Keď sa dáva podlahové kureni…
dusan72
Pred 3 rokmi
9
Čím prestrešiť pochôdznu tersu
ahojte, chcem prestrešiť terasu aby bola pochôdzna a urobiť tam samostatný vchod, čo mám použiť za …
tomasr1
Pred 3 rokmi
2
Štúdia rodinného domu
Dobrý deň, poprosil by som o postrehy a návrhy čo a ako lepšie vyriešiť. Máme zatiaľ len prvotný ná…
lenkito10
Pred 3 rokmi
1
2
38
Ako rozobrať šuplík DTC
Vie niekto poradiť ako vybrať DTC šuplík ? Vďaka
lasrlasr
Pred 3 rokmi
4
Buď alebo
Ahojte idem si po radu, máme dlažbu už vysparovanu ( svetlá šparovačka)v jednej izbe. Teraz sa robí…
bulls7
Pred 3 rokmi
15
Môžem dať tlakovú nádobu do exterieru?
Zdravím, chcem sa opýtať. Chcem k studni pridať domácu vodáreň (ponorné čerpadlo, tlaková nádoba). …
petersd
Pred 3 rokmi
5
Vysoký rezervačný poplatok
Dobrý deň. Práve riešime kúpu dom cez realitku. Kúpna cena je 135 000€ , ktorú majiteľ zvýšil zo 1…
dodok
Pred 3 rokmi
5
Návrh kúpelne a WC
Ahojte, neviem si dať rady s rozmiestnením v kupelni. Uvažujem nad spojenim WC a kúpelne do jednej…
marex4
Pred 3 rokmi
5
1
2
…
464
465
466
467
468
…