Problem s plotom

Mam postaveny 5rokov plot.Tato strana plota ma 30metrov je 3x dilatovany.Vykop je takmer meter a sirka cca 35cm su tam kose a aj su smerom dovnutra pozemku porobene na 5tich miestach porobene take 3metrove pase vykopane a zaliate spolu ked sa robil zaklad na plot,ako Lko aby sa neprevratil smerom von ten plot.3rady dt 20tiek a na to na vysku 1.95 vystanevy tento plot.Lepeny drahsim lepidlom aj ked to je asi jedno a zalievany betonom silnejsim.Roxore su v kazdej diere a 10tky.Nikdy som si tohto nevsimol az dnes.Takze neratam ze by to bolo este min rok.Preco po 5rokoch toto??Bude sa to zhorsovat az to bude niekedy uplne mimo a spadne??Co a tym asi nic?ta malta nebola nikdy takto bokom.Ako sa to mohlo stat?
Odpovedať
To je Duvar light? Tiez som mal problem s plotom.
Odpovedať
@tomino9 proboha to co je?ako si toto vyriesil
Odpovedať
@rado220 no vidis a zrazu je tvoj problem bezpredmetny 🙂
Odpovedať
@rado220 Jedna cast zakladu bola podmyta vdaka vodarom (moja indicia) a sadol zadklad. Plot praskol v presnej polovici. Minuly rok som ho dal pôdu pod zakladom stabilizovat injekcnym spevnenim zivicou. Zatial sa to nepohlo.
Odpovedať
@tomino9 ty si to nereklamoval ??
Odpovedať
@rado220 a u koho akoze?
Odpovedať
@palo18 u vyrobcu
Odpovedať
Profilova fotka
@rado220 myslim, ze reklamacia by nepresla, kedze ako pisal, plot mu podmylo a vyrobca by sa hne niecoho chytil, preco by neuznal reklamaciu
Odpovedať
@rado220 a co ma vyrobca tvarnice spravit ked mu sadol zaklad?
Odpovedať
@tankeri tak urcite by som sa obratil na vyrobcu.Lebo poznam tieto vyrobky od citydesign a staci si precitat a pozriet recenzie.
Odpovedať
@rado220 ale jemu sa nerozpadla náhodne každá desiata či piata. výrobca nie je i d i o t, keď by videl prasklinu od vrchu po spodok. Za to ozaj nemôže nekvalita tvárnic. Je fajn, že aspoň niektorí investori majú trocha sebareflexie a zdravého rozumu a nechcú reklamovať také veci.
Odpovedať
@tomino9 mimochodom, taktne nepíšeš nič o vlastnostiach toho "podmytého" základu 😄 lebo "normálnemu" základu z normálneho betónu, v normálnej hĺbke, šírke, výstuži atď nemôže akési podmytie ublížiť. Ibažeby odmylo celý kopec aj s plotom 😄
Odpovedať
Článok sa načítava...
@worker_falcon Zaklad je standardny na ktorych stoja dovolim si povedat stavby a nie to obycajny plot. Zaklady aj plot som robil ja, takze velmi dobre viem ako a co je urobene. Ide o to ze som pod urovnou cesty, na druhej strane cesty je vodovod. V lokalite je dost vysoko spodna voda, na vedlajsom neudrziavanom pozemku stala zrazu voda-bacorina asi 5m priemer. Ja som trochu vyssie tak u mna nie. Bolo mi cudne ze voda raz menej a raz viac je tam aj cez leto v najvacsich horucavach. Ja som mal zatopenu plastovu vodomernu sachtu ani hodiny som nevedel odcitat. Hovorim si spodna voda. Jedneho dna prisli vodari ze si mam napustit vodu lebo idu opravit poruchu,voda vyvierala na cestu. Hovorim OK...porucha bola oproti mne aj 15m vedla u suseda. Opravili to a voda do 5 dni zmizla voda u mna v sachte aj na vedlajom pozemku. Takze rok tam bol unik a samospadom ku mne ta voda pritekala a podmyvala zaklad. Vodovod je asi 2m nad urovnou mojej zakladovej skary. Dokazat to nemam ako ale toto je fakt. Statik mi to potvrdil ked bol na mieste. Sadalo mi to asi 3 roky. Minuly rok sa mi to dufam podarilo vyriesit injektazou. Stale to sledujem.
Odpovedať
Mna by ale zaujimala aj m9ja situacia😄 ako to ze teb plot uhol ale od 2-3mm..mam ocakavat zhorsovanie?Napr ta malta bolo zarovno teraz vycnievs z boku.Ako sa to mohlo stat?
Odpovedať
@rado220 Daj cely pohlad na plot. Ktora cast plotu je vychylena kedze si ho diletoval. Daval si horizontalnu vystuz?
Odpovedať
presne cely pohlad by lepsie pomoholl vidiet ako to vlastne mate
Odpovedať
@tomino9 @jerry44 foto z ulice a z dvora
Odpovedať
@rado220 Neodpovedal si mi na vyssie uvedene. Naklana sa smerom do ulice?
Odpovedať
@tomino9 ano do ulice .Vidis na tej foto stresiek.Ale 2mm
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?