O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Skusenosti s firmou SEEME zahradne domceky (p. Putnoky)
Chcem sa spytat ci ma niekto postaveny zahradny domcek od firmy SEEME zahradne domceky. Ak ano aka …
zuzhan13
Pred 3 rokmi
1
Drobná stavba
Zdravím, Na pozemku mojej mamy sa nachádzajú dve budovy, rodinný dom a hospodárska budova. Rád by …
myrosk
Pred 3 rokmi
1
Stolar -Topolcany,Nitra,Trencin
Dobry den, neviete poradit dobreho stolara/firmu na kuch.linku a ostatny nabytok. Dakujem
franci1986
Pred 3 rokmi
1
Nefunkcne Zaseknute Exterierove Zaluzie
Vedeli by ste mi poradit? Mam pokazenu rohovu exterierovu zaluziu, ktora ma len jeden spolocny mot…
misop
Pred 3 rokmi
3
Bývanie pri dialnici
Ahojte, veľmi sa nám paci dom ,ktory ma pre nás jedine mínus a to dialnicu v blízkosti. Aktuálne n…
jabadaba
Pred 3 rokmi
1
2
44
Smreková guľatina
Dobrý deň, naskytla sa nám možnosť kúpiť smrekovú guľatinu a chceli by sme ju dať narezať na hranol…
standa1981
Pred 3 rokmi
4
Okna dekor Eiche hell
Dobrý deň, je tu niekto s reálnymi fotkami okien dekoru Eiche hell? Ďakujem pekne 🙏
pufinufi
Pred 3 rokmi
1
Ako chranite podkrovie pred teplom? 😊
Ahojte prosim co pomaha proti pehrievaniu podkrovia? Dakujem za rady😊😊😊😆
domix147
Pred 3 rokmi
15
sponzor fóra
Terasa pod balkonom
Zdravim, vytvarame uvodny nakres domu a riesime takuto vec: chceli by sme mat pod balkonom terasu s…
fragmo
Pred 3 rokmi
14
Architekt Orava - okolie
Ahojte, vedeli by ste prosim poradit nejakeho sikovneho architekta z Oravy na vytvorenie planov k s…
brcool
Pred 3 rokmi
1
Drevodom.
Dobrý deň. Akú firmu by ste nám odpilorucili na stavbu drevodomu ktorá by nám postavila dom podľa …
pantheonsk
Pred 3 rokmi
11
Kupa 1/7 pozemku
Zdravim ,prosím potrebujem poradiť.Mame v pláne kúpiť pozemok ,no na LV má šesť majiteľov 1/7 podie…
petersd
Pred 3 rokmi
10
Prasklina na stene
Zdravím všetkých. Chcel by som Vás poprosiť o pomoc a názor na prasklinu na obvodovej stene domu.Dá…
frantisekca
Pred 3 rokmi
3
Uzky dom
Dobry den Mohli by ste sa podelit s projektamy na uzky pozemok...siroky cca 14m a dlhy 50m...posch…
lordkofola
Pred 3 rokmi
16
Sadrokarton a stresne okno
Zdravim majstri potrebujem poradit ako na detail stresneho okna napojenie sadrokartonu a porobetonu…
erik8989
Pred 3 rokmi
14
Mačkopes na Strop Sadrova omietka na steny vapennocementová
čo si myslíte o takomto niečom ? :smiley: povodne som chcel komplet Vapenno cementové omietky no om…
lukyhe
Pred 3 rokmi
7
Plastové okná Snv
Poraďte odkiaľ kúpiť dobré a lacné plastové okná. Ďakujem
barista
Pred 3 rokmi
2
Teplota v interiéri RD v lete.
Dobrý deň, budem rád, ak sa podelíme o naše názory na prehrievanie RD v lete. Zaujímalo by ma, koľk…
tomas_st
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
65
Aký zemný motorový vrták za cca. 200 EUR?
Ahojte, chcem si konečne dokončiť plot okolo pozemku, tak rozmýšľam o kúpe zemného motorového vrták…
dusanmt
Pred 3 rokmi
15
JAZIERKO
Neviete náhodou o nejakej firme z okresu SNV /prípadne Poprad, Levoča, Kežmarok, Gelnica/ ktorá rob…
zara71
Pred 3 rokmi
1
Hrab Fastigiata
Ahojte, mate niekto zasadeny takyto hrab? Ako rychlo rastie? Real fotky by potesili....
rastlinky_sk
Pred 3 rokmi
3
Ako vyburat cestny obrunik
Ahojte, pred domom mi vsade dali klasicke cestne obrubniky na stojaka. No samozrejme riesim parkovi…
radottrado
Pred 3 rokmi
8
Tehla obklad - ake spary
ahojte, mate prosim vas niekto celu stenu obklad z tehly , original tehlu mame Klinker Rustic. no …
renata_szabova_palsovicova
Pred 3 rokmi
17
Rolety na pristresok?
Ahojte, chcela by som vas poprosit o radu. Na zahrade sme postavili dreveny pristresok na bicykle a…
gabika87
Pred 3 rokmi
13
Vzduchotechnika Košice
Dobrý deň, Prosím, vedeli by ste poradiť spoľahlivého dodávatľa rekuperácie/vzduchotechniky z Koší…
dcadca
Pred 3 rokmi
1
Podlaha garaz oprava
dobry, garaz, asi 7 rokov od kolaudacii. Sledujem ze podlaha pomaly praska a zacina sa beton odlupo…
silviu
Pred 2 rokmi
16
Prasknutie omietky
Zdravím vás neviete čo mohlo spôsobiť takéto praskliny na omietke? Je to styk betónový veniec a dom…
marrad
Pred 3 rokmi
2
Laguna 429 - rady
Projekt Laguna 429 od Promiprojekt. Zdravim, chcel by som vas poprosit o rady a pripadne skusen…
adam77
Pred 2 rokmi
5
Vonkajšie spalety
Caute, aky velke ma byt prekrytie/ presah polystyrenu cez ram okna? Resp. Je lepsie nechat polystyr…
chrobak7
Pred 3 rokmi
3
Nové neregulované ceny elektrickej energie
Tak co hovoríte na narast cien elektrickej energie pre spotrebytelov nad 4MWh rocne o cca. 300% po…
toky1
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
4
5
150
1
2
…