O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
TČ ku 1000 litr akumulacke
Zdravim. Mám pec drevo-pelety s 1000 litrovou akumulačnou nádržou s dvoma okruhmi na solar a TÚV. S…
katus14
Pred 3 rokmi
5
Teplovodna vlozka alebo teplovzdusna kachlova pec?
Zdravim, Mam pred sebou dilemu a to ci vrazit kopec penazi za teplovodnu vlozku alebo za menej post…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
6
Onlinestavebniny - recenzie
Zdravím, máte niekto skúsenosti s onlinestavebniny.sk? Majú lákavé ceny, ale máme trochu rešpekt pr…
petersd
Pred 3 rokmi
3
Farbenie tatranskeho profilu
Dobrý deň. Na strope mame tatranský profil, ktorý by som chcela dať na bielo. Myslím že brusenie ta…
db764st
Pred 3 rokmi
4
Presun kuchyne do obyvacky
Ahojte, chcel by som sa opytat na vas nazor. Chcel by som presunut kuchynu do obyvacky v panelakovo…
a7x
Pred 1 rokom
6
Strecha Tondach Figaro podfuknutie????
Pozdravujem...Nakoľko sa nám ani zhotoviteľovi strechy nepodarilo najsť rozumný dôvod nadvihnutia š…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
7
Otazka ohladne izolacie
Cafte, budem coskoro lepit lepenku v celom dome, bol kurenar a chce aj izolovat pod pokladkou EPS. …
andrejito_zemanito
Pred 3 rokmi
3
Vykon Fv na dome
Dobry den, mal by som otazku ohladom fotovoltiky na dom, mame rocnu spotrebu +-9000kw, FV planujem …
pitr134
Pred 2 rokmi
1
2
...
3
75
sponzor fóra
Trubky vody a kúrenia
Chcem sa spýtať,robím pokládku Eps 100 pod podlahové kúrenie na poschodí hrúbka eps je 6cm čím mám …
pepe252
Pred 3 rokmi
8
Biela pleseň
Kupil som dom ktorý bol dlho neobyvany a na stenach biela plesen alebo niečo podobne .Je šanca ze a…
akvi
Pred 3 rokmi
13
Vírivka na styrodur
Ahojte . Máme terasu nad garážou. Klasická deka železo betón. Terasa je vyspádovaná styrodurom , na…
jarddo
Pred 3 rokmi
7
Reflexná folia
Ahojte, prosím vás kurenar dnes dával fóliu pod podlahové kúrenie teplovodné a nie je to hliníková …
kejsix
Pred 3 rokmi
2
Vlhká pivnica kondenz na strope
Zdravím, chceme dať dokopy pivnicu, momentálne je to spravené dosť zle. Na strope na izolácii na po…
seraffa
Pred 3 rokmi
1
Škodca na borovici
Zdravím vás, včera som si všimol, že časť našej borovice, pinus mugo mughus, vyzerá inak. Najprv so…
rosi47
Pred 3 rokmi
10
Drevená terasa - ako dlho vydrží
Ahojte, boli sme rozhodnutí pre drevenú terasu, avšak všetci nás odhovárajú, že betón je lepší. Dre…
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
41
Urychlovac kompostu
Ahojte. Ako a kedy pouzivate Urychlovac kompostu? A za kolko sa da kompost pouzit?
lalipo34
Pred 3 rokmi
6
Garaz skladba strechy
Ahoj, skuste mi z praxe poradit najvhodnejšiu skladbu plochej strechy na garaz. Najvhodnejsiu mysli…
roman_kohyl
Pred 3 rokmi
15
Pripojenie sa do dis.siete SPP už existujúci PP
Zdravim . Máte niekto skúsenosti v poslednej dobe kľudne aj rok, dva dozadu s realizáciou plyn.príp…
daralbajda
Pred 3 rokmi
5
Odstupy stavieb
Zdravím vás, diskusií na odstupy stavieb je tu veľa. No asi mojou netrpezlivosťou pri čakaní na odp…
petersd
Pred 3 rokmi
11
Praska alpsky plot
Ahojte, plot nam stoji max mesiac a vcera sa na nom vytvorili taketo praskliny. Je to chyba v mate…
karolinka1991
Pred 3 rokmi
6
Výmena plastových okien za nové
Ahojte, chystáme sa na rekonstruovat zatiaľ nezatepleny tehlový RD. zo 70rokov. Väčšina okien bol…
toky1
Pred 3 rokmi
22
Tenký vypínač
Neviete o nejakom tenkom vypínači ? Ide o to že to potrebujem dať na 15 mm bukas dosku - vešiaková…
mmjoy99
Pred 3 rokmi
20
Zvyšovanie stropov
Dobrý deň. Chcem sa opýtať či je tu niekto kto má skúsenosti s prehlbovaním podlahy na prízemí domu…
cotibebemore
Pred 3 rokmi
3
Aku znacku vinylu odporucate?
Ahojte chceme si dat vinyl do domu, viete mi prosim poradit s akou znackou vinylu ste spokojni? Je …
frantisekca
Pred 3 rokmi
4
Kombinácia zateplenia názor?
Pozdravujem. Riesim zateplenie fasady drevostavby, povodna izolacia hobra je vo vybornom stave a po…
miro107
Pred 3 rokmi
3
Hrubka lepidla na lepenie polystyrenu
Ahojte, je pri zateplovani fasadnym polystyrenom v pohode mat hrubku lepidla tak ako vidno na fotog…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
10
Ako vyspraviť praskajúce omietky- vodorovné praskliny
Máme vodorovné praskliny, takmer po celej dĺžke steny, hore a dolu. Je to z pnutia betónu? Prasklin…
daralbajda
Pred 3 rokmi
3
Spojovaci lišta dlažba - drevene parkety hrubka 12mm
Prosim Vás viete mi niekto poradit co pouziť ako spojovaciu listu na prechod medzi dlažbou (10 mm p…
gaspi25
Pred 2 rokmi
2
Pozastavenie vydávania stanovísk k Uzemku a stavebku na SPF
Dobrý deň, takže od včera je ďalšia novinka na SPF....je pozastavené vydávanie stanovísk a vyjadr…
lalipo34
Pred 3 rokmi
14
Kúpa podielu od Slovenského pozemkového fondu po novom
Dobrý deň, neviem či ste si všimli ale už som to tu spomínala, že SPF v marci vydalo nový pokyn …
pozemky123
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
468
469
470
471
472
…