O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Redizajn starého nábytku
Ahojte, chcela by som sa poradiť, ak máte niekto skúsenosť s opravou a redizajnom staršieho nábytku…
fulmia
Pred 3 rokmi
13
Uchytenie okapoveho plechu+zhodnotenie strechy
Ahojte, chystám sa na rekonštrukciu/výmenu strechy z ipy. Chcel by som sa poradiť ako uchytiť okapo…
tadeas232
Pred 1 rokom
13
Fasadna omietka na fasadnu omietku
Ahojte, prosim Vas je mozne natiahnut novu omietku na zle natiahnutu fasadnu omietku? Alebo je treb…
frantisekca
Pred 3 rokmi
15
Zladenie farieb strecha, okna, fasada
Ahojte budeme mat strechu vo farbe mokka Bramac - tmavohneda, ake by ste zladili okna a fasadu? Res…
zdennicio
Pred 3 rokmi
13
Navrh kanalizacie-180 stupnova otocka
Ahojte Je mozne takto navrhovat kanalizaciu? Oproti projektu potrebujem spravit par zmien v kanaliz…
megdesign
Pred 3 rokmi
8
Omietka Ratio Glatt L
Chcem sa opýtať aká hrúbka má mat vnútorná omietka či môže mať aj 5 cm ?? Alebo bute potom praskať …
jana_jozsova_konig
Pred 3 rokmi
1
Hypoteka a financovanie
Ako dlho po odovzdani vsetkych dokumentov do banky ste zacali cerpat hypoteku? Lebo ja som vcera ra…
david_cizmadia
Pred 3 rokmi
13
Oplatí sa zatepliť strop pivnice?
Dobrý deň, rozhodujem sa či zateplím strop pivnice. Moja situácia je nasledovná: Dom kocka z roku 8…
matusko48
Pred 3 rokmi
7
sponzor fóra
Palisady a ich osadenie
Zdravym vsetkych...😀takq mala otazka ohladom palisad ty co to robia robili otazka na va ako je mozn…
pavolkurej
Pred 3 rokmi
27
Zavlaha plus využívanie úžitkovej vody
Zdravím, chcel by som sa opýtať či je cerpadlo Gardena inox automat 6100/5 vhodne do dažďovej nádrž…
atak77
Pred 3 rokmi
3
Porovnanie výrobcov
Vedeli by ste mi porovnat, výrobcov dlažby firmy : Rako - dlažba Fineza, Marca Corona - taliansky …
milan303
Pred 3 rokmi
2
Hustota polystyrenu
Ahojte chcem vediet vas nazor na zateplenie domu polystyrenom s hrubkou 15 cm DOM-STYR EPS S 040 F…
paula1447
Pred 3 rokmi
1
Strojová termoomietka
Ahojte strecháči. Neviem nájsť tému termoomietka (asi boli vymazané) tak zakladám novú. Chceli by s…
radikk86
Pred 3 rokmi
12
Sieťka na HST
Ahojte. keďže chceme teraz v lete vetrať, hlavne večer....zvažujeme aku sieťku dať...kedze ešte nem…
k1803
Pred 3 rokmi
7
Výpočet nosnosti trámov
Zdravím, vie niekto poradiť ako vypočítať nosnosť trámov pre rovnú strechu so sklonom max do 5% ako…
petersd
Pred 3 rokmi
3
Ako dosiahnut co najtensie zateplenie
Zdravim vas stavebnici, obraciam sa na vas s prosbou o radu. Mam starsi domcek v radovke, dom ma se…
johnyba
Pred 3 rokmi
1
Protherm Raja K9
Dobrý deň,viete mi prosím poradiť ? Protherm Raja 9K -kolko fáz treba na zapojenie? Stačí jedna fáz…
kofilka33
Pred 3 rokmi
6
Čo sa stalo s jahodami
Prosím vás, vie niekto povedať čo sa s nimi stalo? Pár dní dozadu boli krásne a teraz mám toto
endrue
Pred 3 rokmi
8
Rozvadzač pre TČ
Caute, potreboval by som poradit . Na scheme pre rozvadzač pre TČ mam označeny ST1 stykač /rele pre…
matus157
Pred 3 rokmi
1
Ako to nadpojiť - kanalizácia?
Páni "majstri" zase zanechali niečo, čo treba opravovať. Tentokrát prestup na kanalizáciu cez zákla…
tomik25
Pred 3 rokmi
7
Internet a TV ceny
Dobrý deň, ako sa teraz na Slovensku pohybujú ceny za internet a TV prosím? Už dlho bývam mimo kraj…
atak77
Pred 3 rokmi
25
Výdaje na elektrinu
Dobrý deň. Podelili by ste sa, prosím, že aké máte výdavky na elektrinu? Rozmýšľam koľko by to vyšl…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
3
Revízia elektroinštalácie
Dobrý deň. Potrebovala by som poradiť ohľadom ceny, či je to reálna ponuka predtým než to akceptuje…
neutrino
Pred 2 rokmi
14
Aké sprchové dvere do niky 120 cm?
Ahojte. Máme malinkú hosťovskú kúpeľňu 120cm x 280cm, vchod uprostred dlhšej strany. Na jednom konc…
zita19
Pred 3 rokmi
4
KP zmluva z roku 1954 - jej nahliadnutie
Ahoj, pri starej kúpnopredajnej zmluve pozemku je napísané , že to schválil ONV a potvrdilo obecné…
juraj867
Pred 2 rokmi
3
Odporucte majstrov na zamkovu dlazbu
Ahojte, prosim, viete odporucit niekoho, kto robi vyslovene len zamkove dlazby a robi ich poriadne…
karolinka1991
Pred 3 rokmi
1
Dan z predaja bytu
Ahojte kolko sa plati dan z predaja bytu? 20% alebo 33%? Ak predavame byty a potom kupime dalsi dom…
kristinatam
Pred 3 rokmi
14
Po koľkých rokoch meniť plynové potrubie
- od plynomeru do domu,majú cca 30 rokov,mám pozemok v "prerabke" tak uvažujem či to dať spraviť te…
nedelusanerobi
Pred 3 rokmi
13
Znalec na zistenie ceny
Zdravim, Rozmyslam ze by som predal dom, nejak sa dalej niekam posunul a tak. Dom je zdedeny, suro…
matoztt
Pred 3 rokmi
30
Klimatizácia Bratislava, Šamorín a okolie
Dobrý deň, Poprosili by sme typy na firmy (kľudne aj menšie) z okolia Bratislavy, ktoré montujú kl…
barboramax
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
470
471
472
473
474
…