Vírivka na styrodur

Ahojte . Máme terasu nad garážou. Klasická deka železo betón. Terasa je vyspádovaná styrodurom , na tom je priemyselná guma a na tom ešte umelá tráva. Veľmi by sme tam chceli vírivku. Len otázka..nemáte skúsenosti, či to nepretlačí ten styrodur? Predsa je to váha . Alebo čo dať pod tu vírivku ? Ďakujem za odpovede ( vírivka bude nafukovacia pre 2-4 osoby)
Odpovedať
@mir5a nepretlaci ani 150s a nie to este xps.
Odpovedať
@jozefsv ďakujem pekne za odpoveď
Odpovedať
Zdravim Aj mam otazku.V dome potrebujem zvihnut podlahu v jednej miestnosti na poschodi o cca 30mm. boli tam parkety na asfalte ,mali 21 mm,myslel som ze dam na nu iba plavacku ale je to velmi slnecna izba a ten asfalt tak strasne pachol tak som to vytrhal..Mozem tam dat pod plavajucu podlahu miesto tych vytrhanych parkiet styrodur?Nechcem tam davat beton poter ma to svoju vahu ..a dole pod tou miestnostou som zlikvidoval jednu priecku tak nechcem tam toho moc navalat...Dik
Odpovedať
@jarddo za predpokladu ze xps nalepis rovno
Odpovedať
Nalepit?To sa lepi nejakym chemickym lepidlom ?Alebo klasicky na "buchty"stavebnym lepidlom ako ked sa lepi na fasadu?? Ono je to stary komunisticky betonovy poter.Ked tam boli parkety necitil som na chodzi po nich ze by tam bolo nieco xtra krive...Zvysny asfalt co tam zostal oskrabem..Cize ten styrodur to bude viacmenej kopirovat..
Odpovedať
Alebo hrebenovym hladitkom ako sa lepi dlazba?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?