O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Bendi company s.r.o.
Dobrý deň, čítala som staršiu konverzáciu o Bendi company s.r.o. Chcela by som nejaké recenzie nak…
tma73
Pred 2 rokmi
20
Rezervačná zmluva na pozemok
Ahojte, chceme kúpiť stavebný pozemok, no chceme sa vyhnúť tomu, aby ho predajca predal po dobu kým…
aandrea99
Pred 3 rokmi
7
Rozšírenie terasy
Dobrý deň , plánujem rozšíriť terasu o 30cm a zároveň spraviť k nej schod z betónu . Terasa má betó…
drought
Pred 3 rokmi
4
Vonkajsie osvetlenie fasady
Cavte vsetci. Akurat zateplujem a chcem sa opytat do coho sa uklada svetlo ktore sa dava na fasadu …
lubobalascak
Pred 3 rokmi
8
Vyska trysky
Ahoj, staviame plechovy bazen 6.5x3.6x1.2 .Otvor pre trysku sme vyrezali cca do stredu,cize zhruba…
cabo
Pred 3 rokmi
1
Laguna 19
Dobrý deň, je tu niekto kto stavia /postavil/ bungalov Laguna?
valilajk
Pred 3 rokmi
2
Tepelne čerpadlo s VT 75stupnov
Ahojte, plánujeme meniť starý kotol za nejaký kondenzačný, ale na základe udalostí sa obzerám aj po…
marcos33
Pred 3 rokmi
16
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro - servis
Krásny deň prajem, prosím, riešil už niekto reklamáciu vysávača Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro mimo…
veronikabert
Pred 3 rokmi
10
sponzor fóra
Interiérové schody - dlažba, alebo drevo
Nevieme sa rozhodnúť akú povrchovú vrstvu na interiérové schody. Najskôr sme boli presvedčení, že d…
packo01
Pred 3 rokmi
2
Hnedé okná a tmavý obklad
Zdravím, mám posledný týždeň na výber farby fasády a už som zúfalá. Návrhy z baumitu sú otrasné a j…
baja_jaa
Pred 3 rokmi
1
Okna trojdielne alebo dvoj
Dobrý den potrebujem radu idem menit okná klasika drevené za plastové,mam niekolko otazok okna su 2…
dodok
Pred 3 rokmi
8
VÝMENA ROZVODOV KÚRENIA
Rekonštruujeme starší rodinný dom a potrebujeme niektoré radiátory presunúť na iné miesto, takže bu…
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
38
Ako dostat haciky na garnizu
Ahojte, mame v byte namontovane 2-kolajnicove garnize ako su na obrazku. Garniza ide od steny po st…
alex2345
Pred 3 rokmi
3
Priesaková hadica - normálny pomer cena/výkon ?
Zdravím, chcem sa opýtať, aké máte skúsenosti s priesakovými hadicami, či je "nutné" priplatiť si z…
vrajmantak
Pred 3 rokmi
3
Zachytávanie vody z odkvapov,podzemná nádoba alebo sa prekopať do kanálu ?
Zdravim chcem sa opýtať je podmienkou/ respektíve (KONTROLUJÚ TO ?)pri kolaudácii mat aj zabezpečen…
jullike
Pred 3 rokmi
20
Odklad
Zdravim.máte niekto skúsenosť s novým úverom po odklade splátok?ak už mi tento mesiac prešla druha …
anawi4944
Pred 3 rokmi
3
Meniť trvalý pobyt?
Ahojte, predavame byt a ideme na par mesiacov (snad len 3-4 max) byvat ku svokrovcom, kým nedokonci…
xiomo
Pred 3 rokmi
25
Plotari okolie TN/BN
Ahojte strechari, hladam sikovnych majstrov na zhotovenie plota z tvarnic a hlinikovych lamiel s el…
bigjamajko
Pred 3 rokmi
2
Ako opravit alpsky plot?
Ahojte, uz som sem pisala o prasknutom alpskom plote - ten bude treba zburat a postavit nanovo. Od…
marsdm
Pred 3 rokmi
1
2
43
Chodnik, murik
Ahojte potreboval by som poradiť. Mam na zahrade vyvyšenu terasu asi 1 m zabetonoval som na ňu be…
chrobak7
Pred 3 rokmi
4
Vchod do garáže na kopci
Pekný deň prajem, vedeli by ste mi poradiť ako vyriešiť vchod do garáže, ktorá je súčasťou domu a …
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Styk noveho a uz vytvrdnuteho betonu, ako pripravit/osetrit
zdravim, mame hotovu stropnu zb dosku, zhora este ideme urobit taky murik, na ktory sa potom polozi…
emperor_fei
Pred 3 rokmi
7
Klimatizácia v podkroví
Oplatí sa inštalovať klimatizáciu do podkrovia na chladenie v tropických dňoch? Mate skúsenosť? Výh…
dexter89
Pred 3 rokmi
29
Cena za kompletnu rekonstrukciu strechy
Zdravim, chystame sa na starsom dome zrekonstruovat skridlovu strechu cca 215m2. Krov je podla vset…
bpe
Pred 3 rokmi
7
Výmena plynového kotla za TČ - na čo myslieť?
Ahojte, v aktuálnej situácii sme sa tesne pred stavbou rozhodli vymeniť plynový kondenzačný kotol …
miselito
Pred 3 rokmi
11
Prasknute a odute pásky na sadrokartóne
Ahojte , stala sa nám taká vec že odulo a praskli pásky na sadrokrtóne. Postup prác bol nasledovný.…
dart9
Pred 3 rokmi
2
Skúsenosti majiteľov montovaných domov
Ahojte, chceli by sme začať stavať rodinný dom, pozemok máme avšak máme obmedzený rozpočet a do toh…
bksl
Pred 1 rokom
1
2
...
...
11
12
353
Voda zo studne netečie
Ahojte, stala sa nám taká vec, že pred dvomi dňami vypadla na chvíľu elektrina a odvtedy nám blbne …
technik007
Pred 3 rokmi
15
Sos - da sa po jednom dni od vyfugovania este nejako odstranit sparovka z obkladu?
Prosim o kazdu dobru radu 🙏 Majster to u nas po**al. Chodim tam dvakrat do dna, ako obklada kupelne…
japupi
Pred 3 rokmi
19
Zapojenie LED pásika
Ahojte, predtým než mi naložíte že sa nemám vŕtať v elektrike tak sa chcem opýtať pár vecí. Chcem …
vrajmantak
Pred 3 rokmi
1
2
33
1
2
…
467
468
469
470