Rolety na pristresok?

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som vas poprosit o radu. Na zahrade sme postavili dreveny pristresok na bicykle a chceli by sme ho uzavriet. Rozmyslam nad hlinikovymi lamelovymi roletami ako sa davaju na okna.nieco taketo: https://zaluzieweb.sk/hlinikove-rolet... Myslite ze je to dobry napad? V pristresku je aj vyvod vody (steny su zateplene vatou), tak si predstavujem ze by som v zime nemusela vypustat vodu, budu tie rolety dostatocne aby to tam v zime nemrzlo? ( okres TT tak zimy mame mierne) Dakujem velmi pekne za kazdy nazor a postreh.
Odpovedať
@gabika87 Uzavrieť myslíš dať to miesto dverí? Alebo je to otvorený prístrešok a tieto lamely chceš dať dokola miesto steny? Lebo pod prístreškom si ja predstavujem nejakú otvorenú konštrukciu so strieškou. K tomu teplu - pokiaľ nejaká vonkajšia stavba nemá zdroj tepla, tak konštrukcia premrzne, nech by to bol aj 100 cm polystyrén. Otázne je len, za aký čas. Takže neriskoval by som nechať pustenú vodu v mraze.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 dreveny pristresok so strechou a s 3 stenami, stvrtu chcem takto prekryt aj z estetickeho hladiska, a teda vodu vypustim 😉 Dakujem za odpoved
Odpovedať
@gabika87 Neviem, či takáto roleta je práve najvhodnejšia ako náhrada dverí. Primárne je to určené na tienenie. Ja by som to neriskoval. Prečo nechceš dať klasické dvere?
Odpovedať
ano, je to moznost, ale pride mi to na takyto pristresok zbytocne, pretoze tie zaluzie realne vyuzitie mat nebudu. uplne by tu postacili dvere si myslim, tie si vies dat tiez spravit na mieru, ak ide o nejaky netypicky rozmer.
Odpovedať
Profilova fotka
ako je to ale take nijake riesenie, ja osobne by som tam isto dala radsej drere ako hentaku roletu
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 @packo01 @bubbo Aj dvere su alternativa, len mi tie rolety prisli z estetického hladiska krajsie riesenie, ze nemusim otvarat dvere do priestoru.
Odpovedať
@gabika87 tak potom ked dvere, tak by som tam dal nejake zasuvacie ak by sa to dalo takto spravit. neviem, sa mi tam prosto nehodia tie rolety. ale akoze nic proti vasmu rozhodnutiu.
Odpovedať
@gabika87 aj mas nieco vyhliadnute z tych roliet? To by si chcela normalne take nieco, ako sa dava aj na okna? Take rolety?
Odpovedať
Profilova fotka
@erik4827 chcela som presne to co na tominku Ale tak nakoniec ideme do drevenych dveri
Odpovedať
@gabika87 tak takto ste sa nakoniec rozhodli? Vsak daj potom kludne foto, ze ako to cele vyzera 😉
Odpovedať
A uz mate hotovo?
Odpovedať
Profilova fotka
@erik4827 @frantos Nakoniec sme isli do drevenych dveri Este treba natriet, robili sme si samy
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?