O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kto má byt cez Interset na Hubeného alebo Kadnárovej?
Ahojte, chcem sa opytat, ci tu je niekto, kto ma byt cez Interset na Hubeneho,alebo Kadnarovej ? :…
kadnarova
Pred 15 rokmi
9
Kto je výrobca sedačky Táňa?
Neviete mi poradit, kto je vyrobca sedacky Tana? Maju ju v Decodome v akcii, ale chcela by som vedi…
veronikatobi1
Pred 16 rokmi
3
Výkaz cien pre hypotéke
Zdravim, ake mate skusenosti, vyzaduju banky pri hypo aj vykaz cien? teda orientacny rozpocet pol…
finsluzby
Pred 16 rokmi
2
Kde zohnať v Poľsku obklady do kúpelne?
ahojte, nakupoval niekto do kupelne sanitu obklady a ostat. veci v polsku? kde a co sa oplatilo, pr…
lusssyk
Pred 12 rokmi
28
Ako ste riešili vodu z rýn?
Ahojte..Chcela by som sa spýtať ako ste riešili vodu z rýn, či ma niekto skúsenosť s vykopaním trat…
kosiklukas
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
5
6
169
Robenie základov. Svojpomocne alebo firmou?
Ahojte! Akurát ideme robiť základy, len rozmýšlame, či by nebolo lepšie to dať nejakej firme (alebo…
abetka1221
Pred 16 rokmi
6
Koľko vás vyšli schody?
hladam realizatora schodov v dome a zaujima ma , kolko take schody asi stoja...podelite sa so mnou …
domininka
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
88
Má niekto kuchyňu od Drevoštýl Dolná Streda?
Prosím Vás, máte niekto nábytok (hlavne kuchyňu) od tejto firmy? Na internete majú celkom pekné vec…
henidani
Pred 16 rokmi
8
sponzor fóra
Musí hrubá stavba vymrznúť?
Ahojte, práve nám prišlo stavebné povolenie. Rozhodli sme sa začať stavať až na jar. :-) :-) Prizná…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
22
Ten istý projekt rodinného domu. Môžu ho využíť viacerí?
chcem sa spýtať, či si môžem napr.- od kamaráta zobrať projekt domu, ktorý si on postavil, a postav…
anetas1
Pred 11 rokmi
17
Projekt od známej. Čo musím prepísať?
ahoj.potrebujem pomoc kamaratka mi ponukla projekt od svojho domu za 200eur.čo potrebujem v tom pro…
ferka511
Pred 16 rokmi
5
Akú omietku dať na sieťku a kleber?
Akú omietku dať na sieťku a kleber? MVR UNI, feinputz, silikátové alebo akrylátové omietky prípadne…
xixi7
Pred 16 rokmi
2
Aký je rozdiel pri kúpe družstevného bytu?
Ahojte. Viete mi niekto vysvetliť, aký je rozdiel pri kúpe bytu v osobnom vlastníctve a družstevnéh…
maria123
Pred 10 rokmi
18
Kompakt 45 od Prodomu. Máte skúsenosti s jeho stavbou?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či už má niekto skusenosť so stavbou KOMPAKTU 45 od Prodomu? Ďaku…
liduuus
Pred 8 rokmi
1
2
53
Problémy s odlišnými odtieňmi dlažby
Dobry den, prosim vas o radu. Pred dvoma mesiacmi sme kupovali dlazbu (Navarti ceramica - Babel …
dodog
Pred 16 rokmi
5
Hľadám stolára z Prievidze a okolia
Dobry den :o) mam veliku prosbu ... rekonstruujeme bytik a hladame sikovneho stolara najlepsie z Pr…
mirkamilos
Pred 13 rokmi
18
Ako ste spokojný s dlažbou La futura?
zaujimalo by ma ci mate niekto dlazbu la futura. ako ste s nou spokojny a ci ste nahodou nepoculi c…
kaktusik007
Pred 13 rokmi
1
2
42
Budete se dívat na reality show Dům Snů?
Ahoj,.. budete se dívat na tu novou reality show? www.novadumsnu.cz ja se uz nemuzu dockat, …
womenne
Pred 16 rokmi
1
2
45
Išli by ste robiť prácu realitného makléra?
Ahojte, rada by som sa poradila so skúsenými v oblasti práce realitného makléra. Prosím napíšte …
nanika09
Pred 11 rokmi
1
2
47
Máte otvor na bielizeň, ktorý vedie do práčovne?
Caute, chcem sa spytat ci nemate niekto skusenost s otvorom, kt. je na prvom podlazi a vedie rovno …
minoo
Pred 6 mesiacmi
6
Akého psíka do bytu?
ahojte ja mam par otazok. chcela by som si obstarat psika do bytu ale neviem akeho ja som s dediny …
flowerica
Pred 12 rokmi
1
2
...
...
5
6
173
Hypotekárny certifikát
Máte niekto skúsenosť? Požiadali sme banku o úver bez vybranej nehnutelnosti a teraz čakáme na zasl…
papa007
Pred 16 rokmi
12
Fond opráv a starý byt
ahojte, chcela by som sa spytat, ked idem rekonstruovat 40 rocny byt v ktorom jakziv nic nebolo spr…
dodog
Pred 16 rokmi
13
Aký poťah na ošúchanú rohovú sedačku?
babuľky,poraďte mi prosím nejaký poťah na rohovú sedačku 2+3. pôvodná je z eko kože,ale kým zaobsta…
mellie111
Pred 4 rokmi
14
Aký kotol je vhodný do bungalovu?
Prosim poradte mi, ktory kotol je vhodny do bungalovu ( http://www.erlis.sk/detail.php?dum=140&…
blacksr
Pred 14 rokmi
17
Aký penetračný náter na holé múry?
Ahoj prosim vas o radu aky mam pouzit penetracny nater na hole mury pod hrubu omietku mam starsi do…
dodog
Pred 16 rokmi
2
Polystyrénový strop v kuchyni
Ahojte, prosím o pomoc. V kuchyni by sme chceli z polystyrénu taký podhľad ponad kuchynskú linku, …
mima1
Pred 16 rokmi
19
Pleseň za hornými kuchynskými skrinkami
Máme čerstvo zrekonštruovaný byt,nová kúpeľňa,wc,kuchyňa.Problém je v tom,že teraz po dvoch mesiaco…
evelin89
Pred 10 rokmi
16
Plastové okná od Intor či Slovaktual. Skúsenosti?
Máte s niektorou firmou skúsenosti? Ak áno, tak aké? Chcem si dať urobiť okná a dvre a rozhodujem …
bigmanik
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
80
Ako nadstaviť starý rodinný dom?
Dobrý deň prajem. Som tu prvýkrat. Potrebujem poradiť. Máme starý rodinný dom asi 60-ročný. Je 1…
froschka
Pred 16 rokmi
7
1
2
…
3580
3581
3582
3583
3584
…