Má niekto kuchyňu od Drevoštýl Dolná Streda?

Prosím Vás, máte niekto nábytok (hlavne kuchyňu) od tejto firmy? Na internete majú celkom pekné veci, ale ocenila by som aj osobné skúsenosti. A ešte jedna vec - začíname stavať a nemám s tým zatiaľ skúsenosti - v akej fáze stavby treba kontaktovať stolára, príp. kuchynské štúdio kvôli vymeraniu nábytku do kuchyne? Po skončení hrubej stavby alebo skôr (neskôr)? Ďakujem za rady.
Odpovedať
no, ja by som kontaktovala kuchynské štúdio / stolára aj skôr, možno ti povie také vychytávky, že čo bude kde optimálne urobiť, podmurovať, predĺžiť, stenčiť, potiahnuť káblik a pod... aby potom bolo čo najmenej prerábania a ustupovania či kompromisov ;-) nie že potom vysvitne, že: "keby ste tento sadrokarton posunuli o 5 cm dalej, mohli ste tam zabudovat taký-hentaký spotrebič a bolo by to lepšie riešenie ako teraz, ked 5 cm chýba 8-) )
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlasim s henidani. Ked uz aj nebudete vyberat konkretnu kuchynu vo faze hrubej stavby, urcite si ujasnite ako ma kuchyna vyzerat, kde chcete ake skrinky a spotrebice a kde ma co byt umiestnene. Potom vam presne tak spravia vyvody na vodu, odpad, umyvacku, zastrcky k rure, chladnicke, mikrovlnke, atd. My sme to tak spravili a napriem tomu musime teraz prekladat 2 zastrcky o par cm lebo ich elektrikar umiestnil tak blbo ze budu tesne na rozhrani skrinky a volnej plochy/zasteny kde ich chceme mat. Takze cim skor - tym lepsie.
Odpovedať
Ďakujem za rady, dievčatá, dúfam, že sa nám to podarí bez väčších problémov. A ak niekto niečo viete aj o tej firme Drevostyl, ozvite sa.
Odpovedať
kacena, ak myslis firmu Drevostyl Zavarsky, tak od nich mame uz niekolko rokov spalnu (skrine aj postel) a sme spokojni ;-)
Odpovedať
Ahoj, Brnka, pôvodne som videla prezentáciu Drevostylu Zavarský zo Siladic v časopise, lenže na webe, ktorý tam bol uvedený, boli nejaké staré veci z r. 2006, tak som hľadala cez vyhľadávač, na nich som nič iné nenašla, ale našla som tento druhý Drevostyl v Dolnej strede pri Seredi. Ale to, čo mal zavarský v časopise, vyzeralo pekne, takže ďakujem za Tvoju skúsenosť, Siladice máme tiež blízko, tak mrkneme aj tam.
Odpovedať
Kacena, ked mas moznost, skus zbehnut osobne aj do tych Siladic, myslim, ze to stoji za to (aj ked kuchyne som od nich este nevidela).
Odpovedať
kacena3, ešte tu som našla dobrý článok o plánovaní kuchyne ;-) http://mojdom.zoznam.sk/cl/157532/Rec...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?