O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Pleseň za hornými kuchynskými skrinkami
Máme čerstvo zrekonštruovaný byt,nová kúpeľňa,wc,kuchyňa.Problém je v tom,že teraz po dvoch mesiaco…
evelin89
Pred 10 rokmi
16
Plastové okná od Intor či Slovaktual. Skúsenosti?
Máte s niektorou firmou skúsenosti? Ak áno, tak aké? Chcem si dať urobiť okná a dvre a rozhodujem …
bigmanik
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
80
Ako nadstaviť starý rodinný dom?
Dobrý deň prajem. Som tu prvýkrat. Potrebujem poradiť. Máme starý rodinný dom asi 60-ročný. Je 1…
froschka
Pred 16 rokmi
7
Stavia niekto 5 izbový bungalov?
Ahojte, staviate niekto bungalov /5 izbovy/? Potrebujeme 5 izieb a projektov je velmi malo, vacsino…
cmulinko
Pred 14 rokmi
1
2
52
Môžu mi pri 1000€ exekúcii zobrať byt?
ahojte vsetci, prosim o vase rady a nazory. manzel dlzil zdravot. poistovni 1000 eur,nasa chyba pr…
draik
Pred 10 rokmi
24
Aká izolácia nad strop je najlepšia?
Ahojte, budeme mat v dome sadrokartonový strop a chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s izoláciou -…
blacksr
Pred 16 rokmi
2
Čím sa lepia polystyrénové rohové lišty?
Má niekto skúsenosť s polystyrénovými rohovými lištami? Musíme to dať, lebo nám praskajú rohy medzi…
marekovci
Pred 16 rokmi
7
Môžem reklamovať praskliny v novostavbe bytu?
Dobry den, mam kupeny byt v novostavbe a plynie mi este zaruka. Po stenach mame praskliny. Mam pr…
turbomravec
Pred 8 rokmi
20
sponzor fóra
Ako postupovať pri reklamácii bytu v novostavbe?
Dobry den, kupili sme pred rokom byt v novostavbe. Sme aj prvymi majitelmi tohto bytu. Pri prebera…
ivka_ivkovata
Pred 15 rokmi
8
Aké sú LED diodové žiarovky v domácnosti?
Ahojte! ma niekto skusenosti v beznom pouzivani v domacnosti? Chceme si ich dat do celeho domu..…
martinn123
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
65
Aký je nerezový drez Teka?
ahojte, aké máte skúsenosti s nerezovými drezmi značky TEKA? kúpili by ste si ich opäť? vyhliad…
daniela6
Pred 16 rokmi
8
Stačí na stenu 25cm pórobetón a 16cm Ytong Multiport?
Po dlhom studovani materialov mam viac menej jasno (pokial mi to niekto argumentmi nevyvrati :) o s…
jurajm
Pred 16 rokmi
4
Je možné stierkovať na stavbe bez okien?
Ahojte, chcela by som sa spytat ci mate niekto skusenost s tym, ze by ste robili interierove sti…
ferka511
Pred 16 rokmi
2
Ako opraviť popraskaný strop?
Stavebná firma nám po betonovaní stropu na prvom poschodí neskoro poliala beton a ten popraskal. M…
oondrejj
Pred 12 rokmi
12
Kto kúri propan butanom?
Dobry den chel by som sa spytat tych co kuria propan butanom kolko spotrebuju litrov za rok a aku …
yanko1
Pred 16 rokmi
4
Aký kotol na podlahové kúrenie a radiátory?
mame vacsi dom 15x10.hore na poschodie sme dali radiatory a dole podlahove kurenie (nie elektricke)…
gkrivanek
Pred 8 rokmi
23
Ako kvalitný je betón z Poľska?
Dobrý deň všetkým, chcela by som sa poradiť, počuli sme že sa oplatí doviesť betón do základov z Po…
tomasbucek
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
101
Aké rol-dorové dvere ku čiernej kovovej posteli?
Máme čiernu kovovú posteľ a neviem sa rozhodnuť akej farby dať posuvacie dvojkridlove dvere na šatn…
dodog
Pred 16 rokmi
4
Aké je to dodatočné stavebné povolenie?
Moze mi prosim Vas niekto vysvetlit aky je rozdiel medzi dodatocnym stavebnym povolenim a stavebnym…
mirooslav
Pred 10 rokmi
6
Čo s prasknutými zrkadlovými dverami na skrini?
Ahojte, moc by som bola povdacna, keby mi niekto poradili nejaký dobrý grif na prasknuté zrkadlové …
fajoska
Pred 16 rokmi
4
Je niekto, kto bude stavať domček na Slnečnom láne?
Je niekto, kto bude stavať domček na Slnečnom láne??? Je to satelitné miesto Kráľovej pri Senci. ;-)
kirino
Pred 11 rokmi
1
2
...
...
3
4
109
Svokrovci dali časť pozemku švagrovi miesto nám
Mám takýcto problém.Starí rodičia môjho manžela nám už pred svadbou sľubovali ich dom so záhradou. …
atlaska
Pred 13 rokmi
8
Oplatí sa stavať bungalov 12,9x10,5?
Dievčatá chodím sem pozrieť tak často ako mi náš Maťko (polročný) dovolí. Snažila som sa niekde náj…
vamonika
Pred 16 rokmi
2
Akú kari rohož použiť do základovej dosky?
Stavebnici poradte, podla Vasich skusenosti aku kari rohoz pouzit do zakladovej dosky?
pitt2701
Pred 2 rokmi
1
2
44
Ako vypočítať úsporu zo zateplenia?
Zdravim vsetkych. Pripravujem si projekt domu a zaroven sa rozhodujem z coho stavat... Ako hladam t…
danifedor
Pred 10 rokmi
1
2
41
Vydokladovanie štátnej podpory pre mladých
Ahojte, chcem sa s vami poradit, vo februari sme brali uver v slsp a bola nam priznana štatna pod…
finsluzby
Pred 16 rokmi
3
Ako sa dá upevniť plávajúca podlaha na stenu?
ahojte neviete nahodou ako by sa dala upevnit plavajuca podlaha na stenu ako obklad??? nechceme aby…
adamika
Pred 10 rokmi
20
Ako na neochotu a nečinnosť Obecného úradu?
Dobrý deň. V minulom roku sme v jednej obci v banskobystrickom kraji zakúpili staršiu nehnuteľnosť,…
riama276
Pred 10 rokmi
6
Ako pekne zariadiť podlhovasté izby a kuchyňu?
Máte niekto malometrážny 3-izbový byt riešený tak, že kuchyňa je obdlžniková cca 1,8x4,5m, detská i…
evica01
Pred 11 rokmi
5
Čo si myslíte o materiály na bungalov PD?
Ahojte obvodové murivo 25cm ytong + 27cm neopor vnútorné priečky tehla kvôli akumulácii tepla …
jozko07
Pred 12 rokmi
6
1
2
…
3581
3582
3583
3584
3585
…