Koľko vás vyšli schody?

hladam realizatora schodov v dome a zaujima ma , kolko take schody asi stoja...podelite sa so mnou o vase info? dik ;-) my mame schody cca v 5,5m dlzke, uplnu klasiku, cca 18schodov...
Odpovedať
...široký pojem. Betón , kov, samonosné...
Odpovedať
Najlacnejšie schody sú z Ytongu, len ich treba objednať. Zástupca Xella Vám urobí projekt do 3 dní zadarmo a potom sa objednávajú. Veľmi ľahká montáž, treba podmurovať Ytongom 150.Cena schodov cca 16 000,- Sk C elkové schody dodávka, montáž od firmy cca 40 000,- Sk.
Odpovedať
aha, zabudla som napisat, ze uz mame vymurovane, teraz potrebujeme stolara :-N a to je dost drahe z masivu...nieviete niekoho z okolia KE, kto je sikovny a cenovo prijatelny?
Odpovedať
To by aj mňa zaujímala cena približná.V projekte máme 18x155x320+160 na schody, chceli by sme ich samonosné so skleneným zábradlím.
Odpovedať
zabradlie sklenene, nerezove so sklom cca 280eur na meter, taku mame mi ponuku....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte poradiť výborného stolára by som vám vedela aj ja len škoda že my sme so žilinského kraja,je to môj priateľ robí krásne schody a vôbec nie drahe čo som sa s jednou kočkou bavila tak jej firma dala návrh na stupne nie schody ale stupne od 80-120tis zato by priateľ tie schody aj zlatom vyleštil :-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaj macka teba som mala poznat pred 2 rokmi .... :-(
Odpovedať
Macka, priateľ robí aj samonosné schody?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj aquabelle no jo škoda že som ja nevedela o tejto stránke:-) a ty si odkiaľ? už bývate?joj to je môj sen už aby sme mali domček
Odpovedať
pripajam sa aj ja ohladom schodov,montujeme ich aj my ,ale kovove,pripadne nerezove. :-p
Odpovedať
nic v zlom ale toto je tema kolko vas vysli schody? alebo keby ste mali zaujem aj ja robim schody aj ja ja tiez???? fakt vam nezavidim ale chodim sem po informacie a nie po reklamu...
Odpovedať
Profilova fotka
mima1 ak si si všimla,tak ja som len odpovedala na danú otázku vôbec som tu nešla stým aby som hneď dala reklamu a išla preč,len som sa podelila oto čo ja viem :-) o to koľko schody vyšli jednu kočku ktorá si dala návrh a podotkla som že priateľ by ich určite za takú cenu spravil celé z dreva nie len stupne.aj to je rada aby si ľudia dva krát rozmysleli a hľadali aj inde nie len firmy v svojom okolí pretože najlepšie je si to spraviť u neakého stolára priamo z výroby pretože firma si účtuje zbyťočné peniaze.
Odpovedať
Článok sa načítava...
myslim si ze na tom nie je nic zle ,ked niekto povie ,ze aj on robi alebo vie o niekom kto robi schody!!!!!!!tak sa teda opytaj nejakeho casnika alebo kuchara ,kolko asi tak stoja!!!!!!!!!!!jedine ten ti da odpoved kto ich robi ,myslim si!
Odpovedať
PS. PRVA VETA:HLADAM REALIZATORA SCHODOV
Odpovedať
Profilova fotka
beckham23 nechaj tak nerozčuluj sa zbytočne je to pravda že najlepšie vedia povedať koľko stoja odborníci ktorý ich robia ,,,a odkiaľ si?ak smiem vedieť? ty robiš schody s manželom? ;-)
Odpovedať
ved ja som povedala len svoj nazor nemusite sa rozculovat. len ja som sem nakukla ze tu najdem dake ceny kolko tie schody stoja a ake napr. a namiesto toho si tu citam ja robim schody on robi tiez schody a teraz dalsich x prispevkov bude kto vsetko nakoniec robi schody a ine veci. preto som chcela aby tu boli aj ceny nie len to kto ich vyraba
Odpovedať
ahojte ,vobec sa nikto nerozculuje,len davam odpovede ,ale nemozem dat cenu na nieco(kuracia polievka)ked ju nerobim priklad. macka221 som z nitry a som chalan :-) mima1 nic v zlom ale ceny na schody ,ti moze dat iba realizator,aj to iba orientacne.konecna suma zalezi na tom ako sa kupec a investor dohodnu,a to vacsinou az po obhliadke a konkretnych detailoch. :-)
Odpovedať
v tejto teme ale neslo o konkretne schody. tu islo o schody ktore ma niekto doma a kolko stali. ;-)
Odpovedať
aspon ja som si to tak predstavovala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no tak nas napr stali asi 30 000 sk. su cca 120 cm siroke, 35 cm hlbka schodu .. ale vobec nie su take ako som si ich predstavovala. a najviac ma stve, ze sme kupili dost kvalitny material - 5cm hrube bukove sparove drevo ... a PAN stolar to dodzigal podla mna neskutocne. no ale hlavne ze to nestalo vela /stolar-stryko/ - doteraz kvoli tomu do manzela rypem ... ale informacne material stal asi 20 000 takze ak vam niekto povie ze chce za drevo na schody 50 000 a za pracu dalsich 50 000 asi vas chce trosku dostat.
Odpovedať
hm za schody 100tis tak to je uz sila to by som nebola ochodtna asi dat. asi by som tam dala rebrik :-D :-D
Odpovedať
nemas nahodou aj foto? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mima nemam, ale odfotim a hodim sem :-) len ich najskor este umyjem :-D :-D
Odpovedať
ale co spina sa strati ;-) ok nikedy kuknem ked tu teda bude fotka
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj aquabelle reagujem na to že ťa informačne vyšli bukové schody na 20tis len materiál. materiál víde podstatne lacnejšie.na 14 až 16 stupňové schody víde materiál tak do kubíka a to je cena 11-13tis maximálne na bukové drevo.....koľko si tam mala schodov?ak smiem spýtať?
Odpovedať
Profilova fotka
beckam23 prepáč som myslela že si dáma asi podľa foto neviem prečo sa mi to tak zdalo,,,ale veď jasne že sa nedá povedať len tak .
Odpovedať
No musím sa pridať... buková škárovka 5 cm hrubá na jedno schodisko za 20 litrov to je reálna cena. Ak je to ešte parený buk tak možno aj viac. macka221 ak vieš kvalitné bukové drevo za 13 tisíc kubík daj prosím kontakt aj mne. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dodog to je cena za vysušené rezivo z ktorého sa vyrába škárovka ktorú si každý stolár robí sám ;-)
Odpovedať
No áno, ale moc dobrá cena.Ale aqua mala na mysli asi továrenskú škárovku cinkovanú...
Odpovedať
Profilova fotka
a však ty po koľko kupuješ keď 13tis sa ti zdá dobrá cena?na to že to je len vysušené rezivo?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?