O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Projekt na mieru
Ak máte čas a skúsenosti, poteším sa konštruktívnym pripomienkam. :-) Ďakujem! Vstup do domu je z …
ararat6000
Pred 10 rokmi
6
Bez venca?
zahradny domcek 7x3 m, pultova strecha sklon 5 st. s rozmerom 9,1x3m. 2x Pomurnica 16x16cm, krokva …
jan45
Pred 10 rokmi
31
Zlaty porcelan
Dobry vecer,prosim vas,nieje tu nahodou niekto,kto by mi vedel pomoct?mam doma v krabici ulozenu 18…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Umiestnenie projektu
Ahojte potrebujem poradit, ako mam umiestnit dom. Mame vchod zo zapadu, ale vychadza nam jedno okno…
juliky01
Pred 10 rokmi
7
Nezrovnalosti vo vyske uroku hypoteky s prispevkom pre mladych
Ahojte, mame otvorenu hypoteku v CSOB na vysku 50.000 s urokom 4,18%. Kedze mame aj prispevok pre …
chose646
Pred 10 rokmi
14
Vstupná el. brána a bránka
dobrý deň chcela by som sa informovať či by ste mi nevedeli dat nejaky dobrý kontakt na niekoho na …
sisiv
Pred 10 rokmi
1
Rekuperacia NUAIRE
Ahojte, planujeme do domu rekuperaciu. Dali sme si to nacenit vo firmach, najviac sa nam pozdava je…
stevo0000
Pred 9 rokmi
17
Nábytok cez inetrnet
Aké máte skúsenosti s objednávaním nábytku cez internet? Zháňam kvalitné masážne kreslo a nejakú or…
davidkreno
Pred 10 rokmi
8
sponzor fóra
Stavba pred 1976 legalizacia / rekonstrukcia
Mam pozemok vedeny ako TTP v extravilane obce na ktorom sa nachadza zbytok (zaklady) stavby pravdep…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Inter.dvere dub bardolino
Máte niekto? Prípadne našlo by sa foto? Ste spokojný? Neviem sa rozhodnúť pre tento dub alebo potom…
domini_ka
Pred 9 rokmi
4
Vymena stupaciek - oprava steny
Ahojte, potrebovala by som poradit to absolutne najefektivnejsie a najlacnejsie riesenie na opravu …
drogba1919
Pred 10 rokmi
4
Znalecky posudok vs. ziskanie 100% hypoteky
Dobry den, mate niekto skusenosti s branim hypoteky po 1.3? Vzhladom na sprisnene kriteria sme 100%…
radoslavc
Pred 9 rokmi
14
Cistiace dvierka
Kam ich mate otocene aby "neokraslovali" miestnost? Mate fotky? Ma niekto nejaky napad aby nebili …
bilinxe
Pred 1 rokom
26
Riešenie exterierových žaluzii
Chcem sa spýtať ako najlepšie riešiť osadenie exterierových žaluzii pri použití ytongových tvárnic …
janamartish
Pred 10 rokmi
12
Aká má byť vlhkosť muriva
Zdravim všetkých stavbarov. Nedávno som si kúpil meracie zariadenie na meranie vlhkosti v dreve a v…
dedo758
Pred 10 rokmi
6
Topás79/283
Staviate niekto dom Topás 79/283? Prípadne robili ste aj stavebné úpravy?
danculik007
Pred 10 rokmi
1
Vybavenie stavebného povolenia Košice + začatie stavby bez stavebného povolenia
1. Prosím Vás o informáciu, či ste využili služby na vybavenie stavebného povolenia inou osobou, ko…
sevosim
Pred 6 mesiacmi
17
Trvaly travny porast mimo obce
Mame moznost kupit pozemok. Jedna sa o to,ze je v kategorii "E" ako travny porast mimo zastavanej c…
zuzkajurkova
Pred 10 rokmi
27
Yxhult + Gasbetong = Ytong. Sme tu pre Vas uz vyse 80 rokov ako tradicny a kompetentny partner.
Značka Ytong sa môže pochváliť mimoriadnou históriou, jej sila a úspech súvisí s dlhou tradíciou a …
janamartish
Pred 10 rokmi
15
Potahova latka
Ahojte rada by som sa spytala, kde sa daju kupit pekne potahove latky, (nieco take ako na lavej str…
dekoria
Pred 10 rokmi
2
Biely digestor s bielou rurou do komina
Biely digestor s bielou rurou do komina, mate niekto, aka znacka?
bmimuska
Pred 10 rokmi
1
Názor na veľkosť bungalovu na nie veľkom pozemku
Dobrý deň, chcem vás poprosiť na váš názor na veľkosť bungalovu na pozemku 550 m2. Rozhodli sme sa …
jjaska
Pred 10 rokmi
10
Prave ci lave vchodove dvere?
Ahojte. Potrebujem poradit ake mam zvolit vchodove dvere. Ci lave alebo skor prave? Aky je vas nazo…
mimms
Pred 10 rokmi
5
Ktorá je dispozične lepšia?
Poprosím Vás, o názor. Ktorá varianta je lepšia, myslím dispozičné riešenie. Ostrovček bude aj k te…
bozsky_kaja
Pred 10 rokmi
9
Stavebné povolenie a projekt
zdravím strecháči potrebujem poradit, pri podávaní žiadosti o stavebné povolenie mi chýbajú k mojm…
atlaska
Pred 10 rokmi
7
Podkrovie čo všetko vybaviť?
Čaute strechaci ideme robiť nadstavbu.statik je už dohodnutý aj s projektantom.len neviem aké papie…
monteneger
Pred 10 rokmi
3
Buranie priecky+nove dvere do predhodu do kuchyne
Dobry den. Potreboval by som radu ohladne prerabky, ktoru chystam. Planujem spojit kuchynu s obyvac…
an_sendo
Pred 10 rokmi
4
Varná plynová doska na skle
Prosim Vas, kto ma varnu dosku na skle do 230€? Aky typ a aby boli mriezky na celej doske. Ide mi a…
rina82
Pred 8 rokmi
1
2
39
Schnutie betonu
Viete mi poradit ako dlho musi schnut beton+tekuta lepenka v hornej vrstve,ked chceme polozit na to…
jan45
Pred 10 rokmi
5
Franke drez SID 610 technologicky
Ahojte...ako ste spokojní s týmto typom drezu?...hlavne ma zaujíma materiál tectonite...chceli by s…
eduardgein
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
2432
2433
2434
2435
2436
…