Ktorá je dispozične lepšia?

Poprosím Vás, o názor. Ktorá varianta je lepšia, myslím dispozičné riešenie. Ostrovček bude aj k tej prvej variante. Ďakujem
Odpovedať
osobne sa mi páči to riešenie kuchyne s pultom, ale ja sama som ho chcela veľmi mať v kuchyni, ktorá je teda dosť priestranná (20m2) a aj ho mám a časom som zmenila jeho dispozíciu (začlenila som ho k linke pri stene) a mám pocit väčšieho a otvoreného priestoru. Takže keby som mala ešte raz riešiť kuchyňu, tak bez neho. Ale musím napísať, že mám oddelenú kuchyňu vrátane jedálne od obývačky. No je to vec vkusu, názoru, potreby členiť priestor a samotného priestoru.
Odpovedať
Profilova fotka
@nelimatej mne osobne sa paci ovela viac to 2he riesenie, ale z 1veho by som nechala tie vstavane spotrebice a skrinky, to by som zmenila v tom druhom, za rovnako vysoke a mas tam ovela viac ulozneho priestoru aj by to asi lepsie vyzeralo. ;-)
Odpovedať
1ale tie vysoke skrine az do konca a var.plochu posunut.
Odpovedať
@jjaska tiež to tak chcem riešiť. Keď ma ostrovček omrzí, pričlením ho k linke
Odpovedať
@nelimatej ergonomicky je lepsia jasne 2. ak by si vsak dala v prvej chladnicku uplne vlavo, bolo by to ok tiez. pouvazuj o varnej doske v rohu.
Odpovedať
@bozsky_kaja myslíš, jednotka je lepšia, len prehodiť chladničku tak ako je v dvojke?
Odpovedať
@nelimatej obe su relativne OK, ta prva po uprave, nakolko treba nasledovat jednoduchy retazec: skladovanie (chladnicka/spajza) -> umyvanie -> priprava -> tepelna uprava ;) je to len na tebe. my chceme ostrovcek, lebo ja ked varim, potrebujem vela mieste.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?