O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zelezo do zakladov ano ci nie?
Ahojte, statik mi uz dal projekt podla ktoreho uz mozem nakupit zelezo, v stavebninach sa ma spy…
martinmatko
Pred 10 rokmi
19
Dve hypoteky na jeden pozemok/dom
Dobry den, s bratom rozmyslam nad kupou vacsieho pozemku a postaveni dvoj-domu. V uzemnom plane …
andreah25
Pred 10 rokmi
8
Zateká nám vikier
chcela som sa opýtať či môže byť zatekanie vody po krokvách spôsobené zlým oplechovaním vikieru? pr…
jan45
Pred 10 rokmi
7
Kuchyne enzo
Zdravim, ma prosim niekto nejake skusenosti s kuchynami enzo??? :-)
1zaza
Pred 10 rokmi
4
Odbornik na stavbu krbu
Mozem vas poprosit o kontakty o dobreho odbornika.na stavbu krbu Sala a okolie.dakujem
petka456
Pred 8 rokmi
8
Pomoc pri uprave fasady domu
Ahojte, vedeli by ste nam niekto poradit ako by ste riesili fasadu domu? Predna cast domu sa nam zd…
bozsky_kaja
Pred 10 rokmi
19
Kupelnova skrinka pod umyvadlo na dosku
Dobrý deň, Vedel by mi niekto poradiť, kde kúpiť plytkú skrinku s jednou celou alebo polovičnou zá…
skolaokupelniach
Pred 10 rokmi
2
Pálené obkladačky
prosím poznáte niekoho, kto za rozumnú cenu páli obkladačky do kuchyne? vdaka
skalko1601
Pred 10 rokmi
4
sponzor fóra
Vŕtaná studňa , Vaše postrehy a rady
Potreboval by som poradiť, nejakú firmu, čo vŕtajú studňu v okolí Ružomberka, chceli by sme úžitkov…
hodulka123
Pred 10 rokmi
6
Skladba steny montovaneho drevodomu
Co si myslite o takejto skladbe steny: silikatova omietka 2mm, vonkajsi EPS 150mm, OSB doska 12mm, …
2masutko2
Pred 10 rokmi
8
Dodatočné stavebné povolenie-pokuta
Dobrý deň, prosím Vás, nie je t niekto,kto sa vyzná v stavebnom zákone? Plánujeme požiadať o dodato…
iamriso
Pred 4 rokmi
18
Cementovy alebo sadrovy(anhydrit) poter? (PO)
Dobry den, momentalne riesime potery a chcela by som sa informovat, ktory poter by ste odporucali …
lukaskadlicek
Pred 10 rokmi
2
Manželská postel MONA
Ahojte. Chcela by som sa spýtať na manželskú posteľ MONA výrobca Benab. Chcela by som ju v hnedej e…
daria01
Pred 10 rokmi
1
Doska pod umyvadlo
dobry den, budeme prerabat kupelku a cceme zapustne umyvadlo len nevieme aka by bola najlepsia prac…
sysell
Pred 10 rokmi
10
Rekonštrukcia 3izboveho bytu v Ba. Aká firma?
Zdravím vás všetkých. Za mesiac - dva, idem prerobiť komplet celý byt. Všetko, okrem okien. (Steny,…
modroockovci
Pred 10 rokmi
21
Kúpeľňový nábytok Ikea
Dobrý deň, chcem sa spýtať, či k skrinke pod umývadlo z Ikey možno bez problémov dopasovať akékoľve…
mariijas
Pred 10 rokmi
16
Zaplatenie rezervačnej sumy
Dneska mame isť zaplatiť rezervačnu zálohu do realitky a realitak ešte čaka na jeden papier z katas…
vivere
Pred 10 rokmi
11
Decodom vs Ikea
Ahojte. Potrebovala by som poradiť ohladne ceny a kvality kuchyňa Decodom vs Ikea. Vďaka za odpoved…
janmacica
Pred 10 rokmi
9
Stavebny otvor okna
Dobry den,chcem sa spytat na stavebny otvor okien som vo faze murovania stvrtej rady a neviem co je…
daralbajda
Pred 6 rokmi
15
Prosim poradte mi ako sa zbavit tejto buriny
Prosim Vas o rozne napady ako znicit tuto burinou vraj sa vola Stavikrv vtáčí pripadne truskavec vt…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
1
2
40
GALZONE, Porcelánová dochucovací sada, GA732857
dobrý den všem, prosím o pomoc, zamilovala jsme se do této sady a u nás je vyprodaná, nevíte kontak…
bibiolka
Pred 10 rokmi
1
Osobna skusenost s Bosch spotrebicmi, na co sidat pozor pri vybere spotrebica
http://www.andreashop.sk/internetovy-obchod/biela-technika/rury-varne-dosky-sporaky/varne-dosky/var…
pigi22
Pred 10 rokmi
1
2
44
Stavanie priečky BA
Ahojte, chcem si dať spraviť priečku v byte, plus osadiť dvojo zárubní. Viete mi poradiť nejakú do…
bubo1651
Pred 10 rokmi
2
Ako môžete pri hrubej stavbe ušetriť so systémom Ytong?
Ytong ponúka stavebný systém, ktorý je veľmi jednoduchý na druhovosť výrobkov, čo umožňuje realizov…
janamartish
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
104
Jednokridlove plastove okna rozmeru 1500x1500 mm
Caute... Vyberame okna. planujeme ist do trojskiel v plastovom rame (pravdepodobne salamander). …
radke
Pred 8 rokmi
23
Potrebujem povolenie od suseda?
potrebujem vysekať nové okno smerom do susedného pozemku, chcem okno vo výške nepriehladné, pozemok…
teta_z_lesa
Pred 10 rokmi
11
Hrnce Lamart
Zdravim. Moc som tu toho nenasiel. Mate a teda pouzivate niekto hrnce od firmy LAMART? Ake tu tieto…
angel1979
Pred 10 rokmi
3
IKEA akcie
Ahojte strecháči....momentálne je v ikea akcia na skrine, nevie niekto ci sa chystá akcia na kuchyn…
slummdog
Pred 10 rokmi
7
Virtualne stavebniny.sk
Ma niekdo skusenosti s firmou VIRTUALNE STAVEBNINY? Maju stranku VIRTUALNE STAVEBNINY.SK a predavaj…
ups
Pred 10 rokmi
2
Ake interierove dvere CPL ku quickstep perspective wide UWF1548 - prirodne dosky so zarezmi od pily
Tato podlaha sa nam s manzelkou lubila, ale nijakovsky sme k nej nevieme napasovat nejake cenovo ro…
simik22
Pred 8 rokmi
9
1
2
…
2434
2435
2436
2437
2438
…