O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Rada by som sa opýtala na firmu, ktorá by spravila zábradlie? ďakujem
Rada by som sa opýtala na firmu, ktorá by spravila zábradlie sklennené /mliečne sklo/ na terasu, r…
nani1701
Pred 10 rokmi
1
Stiepacka dreva
Zdravim chcem vas poprosit o radu aku stiepacku kupit. S priemerom min 50 a dlzkou min. 80. Dakujem
mgx
Pred 2 rokmi
17
Hydroizolačná vaňa
Dobrý deň, raz som tu čítala príspevok o hydroizolácii. Bol zaujímavý práve preto, lebo bol z prax…
stankadl
Pred 10 rokmi
7
Stavba domu v svahovitom teréne
Stavali ste niekto v takomto terene?cca o kolko sa predrazi stavba?Zaujima ma vsetko okolo vystavby…
morenitka
Pred 4 rokmi
29
Vodný kameň na dlažbe v sprchovacom kúte
Dobrý deň, prosím o radu ako a s čím vyčistiť vodný kameň resp. škvrny na tmavej dlažbe v sprchovac…
gabula17
Pred 10 rokmi
21
Fotovoltaika - riadenie
Zdravim, zrejme nema moc význam cakat na dotacie a teda planujeme nahdoit na strechu 3,5kWp fotovol…
jarosujo
Pred 8 rokmi
1
2
57
Hodiny elektrina
V piatok nám namontovali hodiny na spotrebu elektriny do novej skrinky. Zistili sme to dnes, na hod…
tinnka86
Pred 10 rokmi
10
Čerpadlo?
Dobrý deň, poprosím o radu - v dome máme pripojené čerpadlo aj so zásobníkom, ktoré je už niekoľko…
leonardom
Pred 10 rokmi
3
sponzor fóra
Odhlucnenie vchodovych dveri
Vie mi niekto poradit ako odhlucnit dvere? Hlavne zvnutra, aby nas nebolo pocut von. Jedna sa o pan…
bugso
Pred 10 rokmi
5
Prechod solarnych hadic cez plochu strechu
zdravim Vas, aku pouzit prechodku cez plochu strechu cez ktoru pojdu hadice k slarnym panelom z kot…
wizi
Pred 10 rokmi
4
Sirka potrubia digestora
Viete mi prosím poradiť,aké siroké potrubie mám kúpiť. Obvod rúry vo vetracke je asi 9-10 cm. Podla…
angel1979
Pred 10 rokmi
10
Podlahové kúrenie vz "spiatočka"
Vedeli by ste mi poradiť čo je lepšie a výhodnejšie? Dať si do obývačka a kuchyne, predsiene a kúpe…
tommin
Pred 9 rokmi
1
2
45
Priznany strop v obyvačke - aký obklad?
Aky obklad by ste odporucili na obloženie priznaneho stropu v obyvacke. Rozmyslali sme nad tatransk…
peped
Pred 8 rokmi
9
Zateplenie stropu - moja skladba
Akurat riesim izolaciu stropu a vymyslel som si takuto skladbu - vid obrazok. Bol by som rad ke…
medick
Pred 8 rokmi
1
2
36
Čo s vyschnutým eukalyptom?
Poprosím o skúsenosť,alebo radu,vyschli mi dva eukalypty v črepníku.Dali by sa ešte zachrániť,či už…
dievca
Pred 10 rokmi
3
Vystavba zakladov
zdravim, najde sa tu niekto z okolia Hlohovca, co by vedel zrealizovat vystavbu zakladov rodinneho …
duronsan
Pred 10 rokmi
4
Elektroinštalácia - cena
Dobrý deň, radi by sme vedeli Váš názor na ponúkanú cenu za elektroinštaláciu. Dostali sme od el…
elektronitra
Pred 10 rokmi
23
Stresna krytina
Ahojte. Mozno tu uz boli podobne otazky, ale zaujima ma, aku stresnu krytinu by ste mi odporucili n…
lucyzet
Pred 10 rokmi
1
2
44
Ako postupvať pri zrušení starej vodomernej šachty a vybudovaní novej?
Prosím o radu. Ideme burat stary dom a stavat novy. Kedze sa budu menit aj zaklady, musime zabezpec…
zuzanka4007
Pred 10 rokmi
2
Aký typ dverí do vymurovaného jadra?
Dobrý deň, chcela by som radu, nakoľko sa nevieme rozhodnúť prikladám aj fotku dispozície. Ideme…
matulik06
Pred 10 rokmi
3
Prosím o radu - refinancovanie, kataster a vyporiadanie bsm
Ahojte, prosím skúsených maklérov, neviem si rady O chvíľu budem rozvedená. S manželom sme sa doho…
smartbrokers
Pred 10 rokmi
5
Romotop Malaga N03
ahojte,, chcem sa poinformovat, staviame drevenicu, a chceli by sme si do nej dat krbove kachle Rom…
duronsan
Pred 10 rokmi
1
Čím ošetriť (natrieť) obklad z umelého kameňa
mám na plote obklad z tmavého umeleho kameňa, výrobca odporúča použiť hydrofóbny náter Lukofob 39, …
drasnican1
Pred 10 rokmi
3
Kúpeľna a WC cena za prácu
Dobrý deň, dostali sme ponuku od murára na vymurovanie a obloženie kúpeľne a WC na 1100 € za ro…
matulik06
Pred 10 rokmi
10
Kolko vyjde pripojka elektriky na chatu vzdialenu 2 km od najbližšieho pripojneho bodu ?
mam zaujem stavat chatu v extravilane obce ale elektrika je daleko asi 2KM od miesta .obec planuje …
matorado
Pred 10 rokmi
2
Doma vyrobené šľapáky z betónu?
Dajú sa podľa Vás reálne vyrbiť šľapáky do trávy takým spôsobom, že vykopem jamu akoby som tam chce…
dizajnbeton
Pred 10 rokmi
3
Odporucanie na projektanta v Novom Meste nad Vahom
Dobry den, chcem poprosit o radu, resp. odporucanie na projektanta v Novom Meste nad Vahom. Ocenim …
kony11
Pred 8 rokmi
6
Prosím o radu aký typ vykurovania je vhodný
Dobrý deň chcem poprosiť o radu aky typ vykurovania a ohrevu TUV je v vhodný do domu bungalow úžitk…
deltako
Pred 10 rokmi
21
Elektrická prípojka - stavebný prúd
Dobry den, prosim o radu. Na pozemku mame pripravenu tuto skrinu k elektr.pripojke, vid.obrazok. C…
chrobak7
Pred 4 rokmi
14
Elektrikár "odborník"
Že som teraz živý a zdravý tu na modrej streche je buď vecou náhody, alebo mám strašne usilovného a…
sonau
Pred 3 rokmi
1
2
56
1
2
…
2436
2437
2438
2439