Doma vyrobené šľapáky z betónu?

Profilova fotka
Dajú sa podľa Vás reálne vyrbiť šľapáky do trávy takým spôsobom, že vykopem jamu akoby som tam chcela položiť šľapák a nalejem tam proste beton, zarovnám a potom to natriem niečim aby to malo nejakú trvácnosť? Včera to napadlo manžela, a celkom sa mi to pozdáva ako dobrý nápad. Máme dom 50m od cesty, a keby sme nakúpili kamene alebo čokoľvek nedoplatili by sme sa...a nejaký ten zvyšný štrk a miešačku máme a ruky tiež :-) čo Vy na to?
Odpovedať
Vhodnejsie by bolo kupit si formu na slapaky a postupne si potrebne mnozstvo vyrobit. Bude to mat vacsiu trvacnost, bude to rovnako hrube, okraje budu presne. Ak chcete farebne, tak pridate do betonu farbivo podla gusta, nasledne sa to pripadne da este povrchovo osetrit. Ak mate v blizkosti kamenolom, tak sa opytajte priamo tam. Ja som tak kupil rovne slapaky (dolezite kvoli koseniu vretenovou kosackou) z andezitu za 2€/ks. Formy priklad: http://www.jazu.sk/Catalog_Branch:3
Odpovedať
Da sa to kludne aj doma urobit ale kupte si formu a odlejte to tak a nie rovno na zem. A ak si kúpite kvalitný cement 425 , plastifikátor a vlákna tak to prežije celý dom :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?